Şimdi Ara

' aykhut 'un konsol koleksiyonunu görmek isteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
17
Favori
26.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aykhut nickli üyenin dillere destan konsol koleksiyonunu görmek isteyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gomez Addams -- 13 Haziran 2017; 22:36:56 >

Orijinalden alıntı: delefi

Bende görmek istiyorum. Ayrı bir başlık açıp bunları paylaşırsa gösterirse çok sevinirim :)
    http://forum.donanimhaber.com/m_26665244/tm.htm

Bir bölümünü burada yayınlamış ancak bi bu kadar daha olduğunu düşünemiyorum

Orijinalden alıntı: alibey83

http://forum.donanimhaber.com/m_26665244/tm.htm

Bir bölümünü burada yayınlamış ancak bi bu kadar daha olduğunu düşünemiyorum

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar paylaşıyım, seve seve paylaşırım da bütün arşivimi burada paylaşmamın imkanı yok(: Sadece nintendo olanların çok sevdiğim ürünlerini buraya koyayım(: Teşekkür ederim bu arada ilgi gösterdiğiniz için^.^

• quote:

Orijinalden alıntı: aykhut

Arkadaşlar paylaşıyım, seve seve paylaşırım da bütün arşivimi burada paylaşmamın imkanı yok(: Sadece nintendo olanların çok sevdiğim ürünlerini buraya koyayım(: Teşekkür ederim bu arada ilgi gösterdiğiniz için^.^

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu resimdeki ise Mario nun 20. yaşgününe özel çıkarılmış bir gameboy micro(: Ürünün özelliği; konsolun, nintendo nun ilk super mario ile buluştuğu konsolu olan Famicom un kolu şeklinde tasarlanması(: Ayrıca arkasında da mario nun 20.yaşgünü olduğunu gösteren bir de minik resim var....
    Kutusu da ayrıca güzel, o nedenle kutusunun da resmini çekitm^.^

• quote:

Arkadaşlar bu resimdeki ise Mario nun 20. yaşgününe özel çıkarılmış bir gameboy micro(: Ürünün özelliği; konsolun, nintendo nun ilk super mario ile buluştuğu konsolu olan Famicom un kolu şeklinde tasarlanması(: Ayrıca arkasında da mario nun 20.yaşgünü olduğunu gösteren bir de minik resim var....
    Kutusu da ayrıca güzel, o nedenle kutusunun da resmini çekitm^.^

Alıntıları Göster
    Bu da arkasındaki minik mario ve kutusu(:

• quote:

Bu da arkasındaki minik mario ve kutusu(:

Alıntıları Göster
    devam devam

yalnız ben bir sega fan ı olarak saturn ve dreamcast te görmek isterim bu sayfada nede olsa sitede katagori dışı
    bir zamanlar beyaz saturn ve dreamcast kullandım hele mega drive 2 nin heyecanı hala belleğimde yerini koruyor şimdi ps3 var ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 29 Eylül 2008; 19:25:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gomez Addams

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    aykhut adamımsın,bu kadar söylüyorum ya

Orijinalden alıntı: alibey83

aykhut adamımsın,bu kadar söylüyorum ya

Alıntıları Göster
    gbanın tasarımına bayıldım hakkatten güzel
    Yeni DH DS Topluluğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cırık

Devam bu arada aleti yenimi aldın ya da ço iyimi korudun.
    Ürünü 2006 yılında almıştım, korumamdan kaynaklanıyor, yeni gibidir(:
    Mesela bu resimdekiler nintendo nun ilk el konsolu olan Game&Watch serisinden 2 ürün...Birisi 82 diğeri 83 üretimi...Bunlar da yeni gibidirler(:

• quote:

Ürünü 2006 yılında almıştım, korumamdan kaynaklanıyor, yeni gibidir(:
    Mesela bu resimdekiler nintendo nun ilk el konsolu olan Game&Watch serisinden 2 ürün...Birisi 82 diğeri 83 üretimi...Bunlar da yeni gibidirler(:

Alıntıları Göster
    ben 82 liyim yıprandım gittim bunlar cillop gibi duruyor
    sega resmi isteriz birde

• Ya nasıl koruyorsun bunları sen Tokyo'da falanmı doğdun valla çok gzüelresimler bunlar hadi daha devam deva yılmak yok.

Orijinalden alıntı: Atl@s

ben 82 liyim yıprandım gittim bunlar cillop gibi duruyor
    sega resmi isteriz birde

Alıntıları Göster
    Hehehe XD Bu arada Sega ya da dalarsak bu işin sonu gelmez dostum(:
    Hep eskilerden gittik bu sefer farklı bişey koyayım...Bu ürün ise hepimizin bildiği Gamecube ün çoğumuzun bilmediği Turuncu hali(: Altındaki ek kısım ise Gameboy advance dahil tüm gameboy oyunlarını tv ekranında oynamak için üretilmiş Gameboy Player adlı eklenti...

• Ya bişi dicem senin tüm bu konsollar varda hiç Wii'ni göremedim herhalde oda vardır.

Hehehe XD Bu arada Sega ya da dalarsak bu işin sonu gelmez dostum(:
    Hep eskilerden gittik bu sefer farklı bişey koyayım...Bu ürün ise hepimizin bildiği Gamecube ün çoğumuzun bilmediği Turuncu hali(: Altındaki ek kısım ise Gameboy advance dahil tüm gameboy oyunlarını tv ekranında oynamak için üretilmiş Gameboy Player adlı eklenti...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aykhut

Sega ya da dalarsak bu işin sonu gelmez dostum(:

• quote:

Ya bişi dicem senin tüm bu konsollar varda hiç Wii'ni göremedim herhalde oda vardır.
    quote:

Orjinalden alıntı: cırık

Ya bişi dicem senin tüm bu konsollar varda hiç Wii'ni göremedim herhalde oda vardır.

Wii şu ana kadar yapılmış en eğlenceli konsol, wii siz olmak gerçekten büyük şanssızlık!O nedenle tabiki var(: Aşağıdaki resimde ise "Club Nintendo" nun Japonya da çıkardığı sınırlı sayıda bir wii aksesuarı..Wii nin classic controller ı gibi işleve sahip, wii-mote a takılıyor ancak bu ürün super Famicom kolu şeklinde(: Böylelikle wii nizde virtual console oyunlarını tam tadıyla oynayabiliyorsunuz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykhut -- 29 Eylül 2008; 20:21:44 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cırık

Wii şu ana kadar yapılmış en eğlenceli konsol, wii siz olmak gerçekten büyük şanssızlık!O nedenle tabiki var(: Aşağıdaki resimde ise "Club Nintendo" nun Japonya da çıkardığı sınırlı sayıda bir wii aksesuarı..Wii nin classic controller ı gibi işleve sahip, wii-mote a takılıyor ancak bu ürün super Famicom kolu şeklinde(: Böylelikle wii nizde virtual console oyunlarını tam tadıyla oynayabiliyorsunuz!

Alıntıları Göster
    Ya anladım Japonya'da akraban filan vardır da sen bunları alacak parayı nerden buldun?Banka soyduğunu düşünmüyorum ama aklıma başka seçenek gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kiralik kettle

Ya anladım Japonya'da akraban filan vardır da sen bunları alacak parayı nerden buldun?Banka soyduğunu düşünmüyorum ama aklıma başka seçenek gelmiyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: udkursun

Orada herşey daha ucuz DS'i orada en fazla 150 dolara bulabilrisiniz.GBA'lar bile 40-50 dolar anca var.Oyunları zaten söylemek istemiyorum sudan ucuz(ki gerçekten sudan ucuz.).Yani ahım şahım bi para değil.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: udkursun

Orada herşey daha ucuz DS'i orada en fazla 150 dolara bulabilrisiniz.GBA'lar bile 40-50 dolar anca var.Oyunları zaten söylemek istemiyorum sudan ucuz(ki gerçekten sudan ucuz.).Yani ahım şahım bi para değil.

Alıntıları Göster
    Peki ya bu bütün koleksiyon?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.