Şimdi Ara

gecube 4870 çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba gecube 4870 kart aldım fakat bi türlü çalıştıramadım kart 2 adet 6pin bağlantı istiyor benim FPS 650W powerdan bir tane çıkıyor gittigidiyordan 4-6pin dönüştürücü sipariş ettim o kadar adiki sokete bile oturmadı http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=12641184#aciklama powerdan gelen 6pinde bütün pinlerde bağlantı varken bunun bir tanesinde yok ve zar zor kesip uydurdum sokete ama sürekli no video input diyor.ne yapacağımı şaşırdım Gecube sana lanet olsun ömrümden bezdiridn beni tonla veriyorsun karta içinden 6 pin bağlantı kablosu çıkmıyor tüketiciye resmen küfür ediyorlar aldığıma alacağıma lanet etttim

• Bende de gecube Hd4870 var Şuan Kullanıyorum Forumdan Bir Arkadaştan Temin Ettim 1 Tane...

Cidden Kutu İçeriği Olarak Herşeyi Koymuşlar Fakat 6pinlik hayati Kabloyu Koymamışlar İşte..
  • 4800 serisi=sorun.
  • forumdaki arkadaştan aldığın kablo naısl bir kablo mesaımdaki linkteki gibi bir kablomu ve birde 6pinin hepsinde bağlantı var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat07murat

forumdaki arkadaştan aldığın kablo naısl bir kablo mesaımdaki linkteki gibi bir kablomu ve birde 6pinin hepsinde bağlantı var mı?

Benimki Siyah Renk Ve 1 Tane Güç Besleme Girişi Var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murdoc 361

4800 serisi=sorun.

Böyle bir genelleme yapmak doğru olmaz. 4850'yi ve 4870'i sorunsuz bir şekilde kullanan birçok kişi var.
  • üff o kabloyu 15 liraya mı aldınız

aldığınız kablo piyasada satılan ve fiyatı yaklaşık 56 lira olan bi kablo

neyse önemli konuya gelirsek; aradığın kabloyu en sağlam ve yeterli şekilde dh ikinci el forumda bulabilirsin bence...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

4800 serisi=sorun.

dur yahu

quote:

Orjinalden alıntı: can-selcik

quote:

4800 serisi=sorun.

Böyle bir genelleme yapmak doğru olmaz. 4850'yi ve 4870'i sorunsuz bir şekilde kullanan birçok kişi var.

ama hd 4800 serisiyle sorun yaşayanda çook fazla buna bende dahilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 29 Eylül 2008; 12:12:02 >

• dostum fotoğrafını koyman mümkünmü?ve 6pinlik sokette piğnlerin hepsinde bağlantı var mı?
  • BIOS taki görüntü ayarlarında PCI-E mi seçili onboard mı?
    Onboard seçili olabilir.
    Eğer onboard seçiliyse PCI a getirin.
    Bi kontrol et derim.
  • quote:

4800 serisi=sorun.

Adam gecube'un 6 pinlik kablo koymamasından şikayetçi ve tek sorunda bu, bunun 4800 ne alakası var be?
  • bence bu gecubelerdeki dönüştürücü kablo çımamasının tek sorumlusu ithalatçı firma

bence firmaya şikayet mailleri yollayın.belkide kutulardan aldılar ayrı satmak için ....... herifler
  • quote:

Orjinalden alıntı: özgür deniz

üff o kabloyu 15 liraya mı aldınız

neyse önemli konuya gelirsek; aradığın kabloyu en sağlam ve yeterli şekilde dh ikinci el forumda bulabilirsin bence...

56 lira mı?Benim MSI 4850imden PCIe güç kablosu çıkmamıştı ben bunu nasıl kullanacağım deyip Vatan Bilgisayardan bedavaya almıştım o kabloyu Tabi şimdi aynı kablo mu değil mi şaşırdım.2ucu 4lü 6 pin PCIe güç girişi kablosu işte linkteki.

• Kardeş o kablonun düzgününden bul. Ben de palit aldım ondan da 1 tane çıktı halbuki kartta 2 giriş var. 2 tane verseler daha iyi olurdu neyseki benim psu da 2 tane vardı. Bu arada yanlış hatırlamıyorsam 6 pinin hepsi değil de 5 tanesi kullanılıyor gibiydi sanki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

quote:

Orjinalden alıntı: özgür deniz

üff o kabloyu 15 liraya mı aldınız

56 lira mı?Benim MSI 4850imden PCIe güç kablosu çıkmamıştı ben bunu nasıl kullanacağım deyip Vatan Bilgisayardan bedavaya almıştım o kabloyu Tabi şimdi aynı kablo mu değil mi şaşırdım.2ucu 4lü 6 pin PCIe güç girişi kablosu işte linkteki.

56 lira değil tabiki de Arkadaş 5-6 lira yazacaktı; aradaki "-" işaretini yazmayı unuttu herhalde

• kartı daha kullanmadan gıcık aldım kabloyu buldum bıuldum bulamadım satıyorum bu nedir ya bi ton para ver al sonrada işin gücün yoksakablo peşinden koş
  • arkadaşlar kart hala çalışmıyor 6pin dönüştürücüyüde taktım yine çalışmıyor .anakarttan olabilirmi asus p5ld2 se PCIEexpress 1 power FSP 650 watt bu kart niye çalışmıyor kartı 0 aldım no vido input diyor başka bişey demiyor.
  • benim 4870 ten bütün kabloları çıktı valla kaliteli bence bu gecube firmasının sorunu no input vide sorunuda şey vga girişi karta oturmamıştır bende bi ara yusuf yusuf etmiştim iyice bastır vidalarını sık
  • quote:

4800 serisi=sorun.

Alacak bir kablo tamam.Nesi sorun.
  • Çalışmıyorsa arızalıır. Değiştir veya garantiye ver. Telefonla arayıp hal hatır sormayı da unutma.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.