Şimdi Ara

Nova'dan yeni oyuncu faresi ve fare altlığı; Slider X 600 & Over Slide

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Oyunculara yönelik çevre birimleri hazırlayan Nova, yeni fare ve fare altlığını duyurdu. Firmanın Ekim ayında Los Angeles'ta yapılacak oyun fuarında görücüye çıkarması beklenen Slider X 600 isimli yeni oyuncu faresinin temel bazı detayları belirdi. Altlığa monte edilebilen özel kablosu ile dikkat çeken fare seramik bacaklara ve 3200DPI seviyesinde hassasiyete sahip.


    Kullanıcılar tarafından özelleştirilebilen Slider X 600, üç farklı kullanım profili, 8 programlanabilir buton ve 5 farklı renkte LED seçeneği ile birlikte geliyor. Altın kaplı USB konnektörüne sahip olan ve 2 yıllık garanti ile kullanıma sunulması beklenen agresif tasarımılı yeni farenin segmentinde rekabetçi olması beklenirken, Nova hazırladığı yeni fare altlığının üzerindeki örtüyü de kaldırdı.


    Over Slide isimli yeni pad, başta Slider X 600 olmak üzere yüksek performanslı oyuncu fareleriyle kullanılabilmek için optimize edildi. 420mm x 290mm'lik oldukça geniş bir yüzeye ve 6mm'lik kalınlığa sahip olan altlığın 12.000DPI destekli mikro-ball seramik yüzeyi bulunuyor. Ayrıca ifade edilen detaylara göre Nova'nın Over Slide isimli yeni altlığını farelerden daha yüksek performans ve daha hızlı yanıt süresi elde etmeyi hedefleyerek geliştirdiği bildiriliyor.


    Kasım ayında çıkması beklenen ürünlerden Slider X 600 isimli farenin 100$, Over Slide isimli altlığın ise 40$'lık yurt dışı satış fiyatına sahip olacağı belirtiliyor.








  • Tutmaya kıyamam bunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.