Şimdi Ara

Netbook dünyasında yeni oyuncu; LG X110

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
0
Favori
87.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Netbook olarak tanımlanan maliyet odaklı ultra-taşınabilir dünyasında gün geçmiyor ki yeni bir gelişme yaşanmasın. Ağırlıklı olarak Intel'in Atom platfomunun kullanıldığı pazar büyüme hızı ve gelecek potansiyeliyle firmaların iştahını kabartmaya devam ediyor. Acer, Asus, Dell, HP, MSI ve Samsung gibi oyunculardan sonra LG de X110 modeliyle pazarda etkili olmayı hedefliyor.


    Kompakt yapısı ile dikkat çeken X110 sadece 1.18 Kg ağırlığında. Intel'in 1.6GHz'de görev yapan tek çekirdekli işlemcisinin güç verdiği 10" ekranlı netbook üzerinde 1GB'lık sistem belleği bulunuyor. SSD yerine sabit diskin tercih edildiği X110, 160GB kapasiteli HDD ile geliyor. WiFi'a ek olarak LG X110 aynı segmentteki pek çok modelden farklı olarak 3G desteğine de sahip.


    Genişleme olanakları baktığımızda netbook üzerinde 3x USB 2.0 portunun olduğunu görüyoruz. VGA ve ethernet konnektörlerine sahip olan sistemde ayrıca 1.3MP'lik entegre internet kamerası da yer alıyor. 3 hücreli pil ve Windows XP işletim sistemiyle gelen X110 Beyaz, Siyah ve Pembe gibi renk alternatifleriyle 600$'a yakın etiket fiyat seviyesinden kullanıma sunulması bekleniyor.





  • fiyatı ve türkiyeye ne zmn geleceği hakkında
    bilgi edinebildiniz mi ?
  • o fiyatı türkiyede 800 yaparlar,açıkcası yeni bişey yok ..fiyatın daha makul olmasını beklerdim
  • ürün avrupada yeni cıktı türkiye sanımca 2 hafta içinde gelir ... fiyatı 600 ytl çivari olur o kadarda ucacaklarını sanmıyorum 800 ytl olursa satılmaz çünkü
  • aynı özellikler casper minibooktada var fiyatı daha pahalı
  • 3 hücreli pil yine olmamımış
  • Ekran çözünürlüğü nedir?En önemli konulardan.1024 altında çözünürlüklü netbook alınmaz.Hatta 10inçe 1280x800 koymalılar.
  • 800 e pek satmaz
  • Oyuncu demeseydık şuna pek oyunla alakası yok olsa olsa oyuncak olur bu
  • arkadaşlar 3g modemin nasıl kullanıldığını bilen var mı?
    asus 1000h la karşılaştırsak sizce hangisi daha mantıklı bi seçim olur?
  • 3g teknolojisi kullanmak için sim kartınızı netbook un girişine takıyorsunuzz ve o modem hemen bağlantıyı buluyor. sonra da internete girebiliyorsunuz.

    bu alet msi wind e benziyor fakat burada bir gelişme var klavyedeki yön tuşlarının olduğu bölüme de bir adet fonksiyon kısayol tuşu koymuşlar
    Netbook dünyasında yeni oyuncu; LG X110


    http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=135&cat2_no=582&prod_no=1698
  • Vatan ve ereyon'un stoklarına girmiş gözüküyor. Fiyatı da fena değil. Ama 3g yok tabi
  • mediamarket te nakit fiyatı 648tlydi birkaç gün önce gördüm
    çok güzel 10" ekran vardı sanırım kasası cok güzel ama harici dvd sürücüsünü yanında vermiyorlar ayrı satılıyor 159 tl de onun fiyatı vardı ama gerekecegını zannetmıyorum artık neredeyse hıc kullanılmıyor.
  • bugün itibari ile x110 u aldım...medimarkttan 799 tl nakit fiyatı ile...aslında asus 1000h almayı düşünüyordum fakat bir an önce alayım diye asus bekleyemedim ve bunu aldım...gayet hafif tasarımıda gayet güzel...eksiklik olarak ise pilin 3 hücreli olması(satan terbiyesiz 6 hücreli dedi bana ama değilmiş)...bunun dışında bir eksiğide ram in sabit olarak 1 gb olması ... anakarta çakılı olduğu için 2 gb ye çıkarmak gibi bir şans yok...ayrıca yukarda bahsedildiği gibi 3g desteğide maalesef ülkemize gelen bu modelde yok...benim aldığım model x110-L.A7NBT...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bittersuss

    bugün itibari ile x110 u aldım...medimarkttan 799 tl nakit fiyatı ile...aslında asus 1000h almayı düşünüyordum fakat bir an önce alayım diye asus bekleyemedim ve bunu aldım...gayet hafif tasarımıda gayet güzel...eksiklik olarak ise pilin 3 hücreli olması(satan terbiyesiz 6 hücreli dedi bana ama değilmiş)...bunun dışında bir eksiğide ram in sabit olarak 1 gb olması ... anakarta çakılı olduğu için 2 gb ye çıkarmak gibi bir şans yok...ayrıca yukarda bahsedildiği gibi 3g desteğide maalesef ülkemize gelen bu modelde yok...benim aldığım model x110-L.A7NBT...



    hocam bende dün gördüm bu makineyi mediamarktte.hangi modeli bilmiyorum ama 800 tl idi beyaz renkli.
    160 gb harddisk.1 gb ram olan modeldi.
    gta falan oynayabilirmiyiz bu makinede.oyun oynama zorluğu çekeceksek hiç almayayım.o yüzden kullananların yorumlarına ihtiyacım var.
  • arkadaşım oyun hiç denemedim nasıl bir sonuç verir bilmiyorum...dediğim gibi benim işimi görüyor...ama oyun oynamadım hiç...gta için belki yetersiz kalabilir ama bunu tahmin ederek söylüyorum...asus 1000h modelini deneyebilirsin illaki oyun oynıyacağım diyorsan...çünkü onda ram'i arttırma şansın var...bu makinada öyle bir durum yok...asus1000h incelemesi vardı forumda...bazı oyunları çalıştırıp videolarınıda çekmişlerdi...onu bir incele , yeterli görürsen onu alırsın...
  • oyun içinse uzak durun zayıf işlemci çağdışı ekran kartları bunda internet ve ofis gerisi hikaye
  • Oyun oynucam diyen bir insan dahili ekran karttan uzak dursun.
  • arkadaşlar bluetooth yok mu bunda?! şekli şemali çok cici ama özelliklerinden pek anlamıyorum ben yardımcı olabilecek biri açıklar mı, mesele böyle bi netbook beni ne kadar süre götürür?
  • Bu netbook migrosta iki gün önce 699 ytl'ye inmişti. Yine aynı gün mediamarkt nakit fiyatı 784 ytl idi yalnız mediamarkttakinin hafızası 160 gb. Migrostaki kampanya devam ediyorsa bu akşam almayı düşünüyorum. İlgilenenler duysun istedim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.