Şimdi Ara

CRYSİS WARHEAD OYUNDAN ATMA PROBLEMİ(radeon hd 4850)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
9.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ilk defa bi oyundan attı pc.warhead ta en heycanlı bi yerde küt attı oyundan..atı nın 8.9 driveri kurulu .acaba problem bundanmı kaynaklanıyor?8.9 ile başka yaşayan varmı bu sorunu?önceki driverler 1 kez dahi oyundan atma problemini yaşamamıştım.Yardımcı olursanız sevinirim..

• Warhead i daha oynamadım ama Catalyst 8.6 ile tekrar denemeni öneririm
  • bende şuanda 8.6 yüklü hd4850 crossfire var sistemimde crysis te olduğunu hatırlamıyorum ama warhead de bende de atmaya başladı nedenini bende anlamış değilim bu yüzden bol bol save yapıyorum :) çözümü bulursan yazarsan sevinirim.
  • bence sorun oyunda genelde çoğu kişi crysis oyununda atılıo oyundan hd4870 h850 kullanıcılarında crysis 1 de de aynısı oluodu bence oyunda problem ama çokta emin deilim
  • 4850 ve 4870 kullancılarında atıyorsa bu ekran kartından kaynaklanan yazılımsal bir problemdir. Fix ile çözülebilir gibime geliyor. Ama şuan için yapılacak birşey yok gibi gözüküyo ne yazıkki
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

merhaba arkadaşlar ilk defa bi oyundan attı pc.warhead ta en heycanlı bi yerde küt attı oyundan..atı nın 8.9 driveri kurulu .acaba problem bundanmı kaynaklanıyor?8.9 ile başka yaşayan varmı bu sorunu?önceki driverler 1 kez dahi oyundan atma problemini yaşamamıştım.Yardımcı olursanız sevinirim..

Evet hocam aynı sorunu bende yaşıyorum. Ben Warhead ile hep 8.9 nolu driverı kullanmıştım(Kartım Sapphire HD 4850 Dual Slot Fan). Sadece bu oyunda başıma geliyor oyundan atma problemi. Hele; ikinci bölümde gemiye atlıyoruz, sonra yeni bölüme geçiyor.(3. bölüme) Bölüm yükleniyor ve Oyundan atıyor.(10 kere denedim) Acaba 2 GB ram yetmiyor mu dedim; 1 gb daha ram takarak test ettim; ama yine aynı yerde attı. Yani bir türlü Crysis Warhead'e devam edemiyorum. Acaba 8.8'i mi yüklesem? Bu arada oyundan atma problemini en çok öldükten sonra yaşıyorum. Ölüyorum, 10'dan geriye saymaya başlıyor, bazen 3 rakamında bazen 9 rakamında; bazende eski save noktasından başlıyacakken oyundan atıyor. Tamam oyun Ram Canavarı; ama 3 gb ram ilede oyundan atıyorsa sorun ya oyunda ya driverda. Ati Warhead için Driver yayınlıyacak gibi duruyor(sorun Driver da ise)

Bu arada 3. bölümün save dosyasını upload edebilecek arkadaş varmı ?

• quote:

Orjinalden alıntı: buraoca2

quote:

merhaba arkadaşlar ilk defa bi oyundan attı pc.warhead ta en heycanlı bi yerde küt attı oyundan..atı nın 8.9 driveri kurulu .acaba problem bundanmı kaynaklanıyor?8.9 ile başka yaşayan varmı bu sorunu?önceki driverler 1 kez dahi oyundan atma problemini yaşamamıştım.Yardımcı olursanız sevinirim..

Evet hocam aynı sorunu bende yaşıyorum. Ben Warhead ile hep 8.9 nolu driverı kullanmıştım(Kartım Sapphire HD 4850 Dual Slot Fan). Sadece bu oyunda başıma geliyor oyundan atma problemi. Hele; ikinci bölümde gemiye atlıyoruz, sonra yeni bölüme geçiyor.(3. bölüme) Bölüm yükleniyor ve Oyundan atıyor.(10 kere denedim) Acaba 2 GB ram yetmiyor mu dedim; 1 gb daha ram takarak test ettim; ama yine aynı yerde attı. Yani bir türlü Crysis Warhead'e devam edemiyorum. Acaba 8.8'i mi yüklesem? Bu arada oyundan atma problemini en çok öldükten sonra yaşıyorum. Ölüyorum, 10'dan geriye saymaya başlıyor, bazen 3 rakamında bazen 9 rakamında; bazende eski save noktasından başlıyacakken oyundan atıyor. Tamam oyun Ram Canavarı; ama 3 gb ram ilede oyundan atıyorsa sorun ya oyunda ya driverda. Ati Warhead için Driver yayınlıyacak gibi duruyor(sorun Driver da ise)

Bu arada 3. bölümün save dosyasını upload edebilecek arkadaş varmı ?

Ondan önce sorun ATi de mi desene?CRYSIS gelmiş geçmiş en iyi 10 PC oyunu arasına rahat girer,warhead i de ona dahil etmeli tabi,ama kabul edilmeli ki.çok bug var ve bir NVIDIA kullanıcısı olarak ben de aynı sorunu yaşamıyor değilim.Grafik ayarlarını değiştirin tekrar deneyin,bende böyle çözülüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GT 420 Fps sorunu NVİDİA
    9 yıl önce açıldı
    CS GO FPS SORUNU(GTX 960M)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • reason666 hocam sizin de belirttiğiniz gibi sorun oyunda. Diyelim ki Oyun Nvidia kartlarda rahat çalışıyor; o zaman sorun yine Ati'nin driverlerında olurdu. Yani Nvidia destekli bir oyun, Ati'nin kartlarında düzgün çalışmıyorsa; ve de Sürücü güncellemesiyle sorun düzelebiliyorsa(ki yeni sürücü ile düzeleceğini umuyorum, düzelmese bile 8.8'in sorun çıkarmadan oynattığını söyleyen arkadaşlar var; SAMASRA gibi) sorun Ati'de değildir. Sorunun Ati'de olması için ne yaparsak yapalım kartın bu oyunu düzgünce oynatamaması gerekir.(benim kişisel görüşümdür)

reason666 hocam çözünürlüğü 800*600'e aldım sorun düzelmedi; Grafik ayarlarını da Performans'a alınca ancak yeni bölüme geçebildim. Yardımınız için teşekkür ederim. Yanlız Grafik ayarları Gamer'da iken(Hatta Performans için yapılan AutoCfg dosyası da yüklü) ve de çözünürlük 800*600'de olunca bile ram kullanımı 2 gb'ı geçiyor. Ve de bana göre bu yüzden bile bu oyun Optimize özürlüdür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraoca2 -- 28 Eylül 2008; 23:42:01 >

• oyunun bi bölümünde böle bi mağarada dolanıyoruz sonunda yukarıda çatışmaların olduğu aşağıda su var ve sadece suya atlayabiliyoruz tam orada oyun bende masaüstüne atıyor 50 kez denedim ileri gidemedim. oyundan kaynaklı.. ayrıca çoğu sorun çok hızlı bir şekilde ekran kartı popülasyonunun artmasına bağlıyorum 1-2 oyun çıkıyor 20 tane ekran kartı çıkıyor sürücülerde öle ayda bir çıkıyor bu kadar karmaşa ve hızlı aşamalardan dolayı herşey birbirinie giriyor.. ben şahsen özledim şöle bi ekran kartını 2-3 sene kullanmayı bu ne hızdır anlamıyorum.. mantıklı bi hesaplama yapıcak olursak ki şu ana kadar daha üstün performans gösteren hiçbir ekran kart yok.. bazı testlere bakıyorum gtx 280 gibi veya 4870x2 gibi bunlar bile birkaç ay sonra crysis vari bir oyun tarafından değersiz hale gelicek.. nese ben öle boş boş akşam kafasıyla konuşuyorum.. bari ati ve nvidia gibi 1-2 firma daha şu işe el atabilse şu fiyatlara gün doğra ama zor işte.. 1 sene önce hatırlarım 7600gt almıştım 460 ytl ye şimdi tathalıköy de.. düşünün arada bir sene var şimdiki modeller 9800!! o zamanda tam üstün değildi şimdide öle...

• arkadaşlar bu seferde oyun yanıt vermiyor dedi kapandı.zaten canım sıkkın bu aralar bide bu çıktı.sorun bence 8.9 da..tabi oyundada olabilir.8.9 bende mavi ekran filan veriyor..8.8 denemek lazım bide.
  • Aynı sıkıntı bende de mevcut 8.6 ile İşin açığı kendi görüşüm tabi Warhead oynanacak bir oyun değil hem çok kısa hem çok kasıyor.
  • oyunda problem var bende 8800gt var 1024 çözünürlükte bile 10 fps 20 fps oyun sorunlu bi patlamma oluyor hayvan gibi ortalk dağılıyor işlemci yetmiyor :(
  • quote:

oyunda problem var bende 8800gt var 1024 çözünürlükte bile 10 fps 20 fps oyun sorunlu bi patlamma oluyor hayvan gibi ortalk dağılıyor işlemci yetmiyor :(

evet aynen öyle.dx9 da oynamama rağmen bazen fps çok düşüyor..ama ite kaka oynuyoz işte gariban 4850 mizlebu aralar çok sorun yaşıyom şu 4850 ile inş.kalıcı bişi değildir..fan bi ara tekledi..galiba 80mm lik bi fan takacam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 28 Eylül 2008; 23:58:37 >
  • quote:

quote:

oyunda problem var bende 8800gt var 1024 çözünürlükte bile 10 fps 20 fps oyun sorunlu bi patlamma oluyor hayvan gibi ortalk dağılıyor işlemci yetmiyor :(

evet aynen öyle.dx9 da oynamama rağmen bazen fps çok düşüyor..ama ite kaka oynuyoz işte gariban 4850 mizlebu aralar çok sorun yaşıyom şu 4850 ile inş.kalıcı bişi değildir..fan bi ara tekledi..galiba 80mm lik bi fan takacam..

Yapam hocam;4850 ile şimdiden darboğaz mı yaşıyorsun ben de yılbaşı gibi 50$ kadar düşer de alırım diye hesaplıyordum;bu ne hız oyun yapımcılarına vga dayanmıyor

• Oyundan atma problemi yok ama yüksek bir yerden düşünce ayaklarımı kırdım galiba

Buda Crysis 1 de karşımıza çıkan başka bir bug...

• quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

Oyundan atma problemi yok ama yüksek bir yerden düşünce ayaklarımı kırdım galiba

Buda Crysis 1 de karşımıza çıkan başka bir bug...

crysisteki bugu bende yaşadımama silahsızdım yani denize attı direk beni etraf öyle oldu

• turk yapımı olduğunu belli ediyo :D ilk crysisde böle sorunluydu hatta farcryda bi serious sam gibi bi kusursuz bi oyun yapamıyoruz
  • oyundan atma bende de oLuyor
    kart saphire hd 4850 referans soğutuculu
    ben bu olayın gpunun fazla ısınmasına bağlıyorum. nitekim oyundan atınca bir süre sonra tekrar girip devam edebiliyorsun oyuna...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamiloglu

oyundan atma bende de oLuyor
    kart saphire hd 4850 referans soğutuculu
    ben bu olayın gpunun fazla ısınmasına bağlıyorum. nitekim oyundan atınca bir süre sonra tekrar girip devam edebiliyorsun oyuna...

Yok arkadaşım sorun GPU'nun fazla ısınması değil. Normalde Benim GPU'da 66 dereceyi geçmiyor ama yine de oyundan atıyor. Bence sorun Ramlerde. Mesela bana 2 gb ram az geliyor. Rami 3 Gb'a çıkarttım ne kasılma sorunu kaldı, nede sıksık oyundan atma sorunu. Fakat bölüm geçerken yine oyundan atıyordu. Saolsun reason666 hocamın söylediğini yaptım ve de bölümü öyle geçebildim.

Bu arada Nesne kalitesini Performans olarak seçerseniz, oyundan atma problemiyle karşılaşmıyorsunuz(diğer ayarlar Oyuncu'da) Çünkü ram kullanımı 2 gb'ı bulmuyor, bu yüzden de oyun rahatça çalışıyor.

Edit: Yanlış ifade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraoca2 -- 29 Eylül 2008; 13:12:26 >

• crysis1 de x1950 pro ile bendede oyundan atmalar oluyordu.8800gt ile ortadan kalktı şimdiki warhead dede atma yok ama ani dönişlerde anlık kasılmalar var.tahminim ram yetmiyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.