Şimdi Ara

ECS G43 yonga setli yeni anakartını kullanıma sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Dünyanın en büyük anakart üreticilerinden ECS, Intel'in G43 yonga setini kullanan yeni anakartını kullanıma sundu. G43T-M kod adlı yeni anakart özellikle HTPC'leri hedef alıyor ve Micro-ATX yapısı ile dikkat çekmeyi başarıyor.


    Intel'in LGA775 formundaki tek, çift ve dört çekirdekli işlemcileriyle kullanılabilen anakart 1333MHz'e kadar FSB desteği sunuyor. G43+ICH10 yonga setini kullanan ECS G43T-M üzerinde dört adet DIMM slotu yer alıyor.


    4GB'a kadar DDR2-800MHz bellek desteği sunan anakart kullanılan yonga setinin karakteristik özelliklerinden biri olarak DirectX10 destekli GMA X4500 IGP'si yani entegre grafik işlem birimiyle geliyor ve görüntü aktarımı için VGA'ya ek olarak HDMI arabirimini de destekliyor.


    Harici ekran kartı kullanımına yönelik olarak bir adet PCIe x16 slotuna sahip olan PCIe 2.0 destekli yeni anakartın üzerinde ayrca genişleme slotu olarak çift PCIe x1 ve bir adet te PCI slotu bulunuyor.


    Gigabit ethernet, 8 kanal yüksek tanımlı ses, PATA kontrolcüsü ve 6x SATA-II konnektörüyle gelen ECS G43T-M, başta HTPC'ler olmak üzere giriş sevitesi masaüstü ve ofis sistemlerini hedef alıyor. Anakartın yurt dışı satış fiyatı yaklaşık 80$ seviyesinde.




  • dizilim şık olmuş
  • Anakarttan çok yerdeki terlikler dikkati çekiyor.
  • arkadaşlar bunun grafik çipi 780g lere göre ne düzeyde. ben karşılarştırmalı test bulamadım yardımcı olur musunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.