Şimdi Ara

optik çıkışlı 5.1 ses kartı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50 ytl'ye kadar alabilceğim optik çıkışlı 5.1 kart varmıdır? Dijital girişli hoparlörümü optik kablo ile bağlamak istiyorum ucuz yollu bir çözüm bulabilirmiyiz? Acil yardım bekliyorum çünkü ses sistemimi aux tan bağladım anakartımda 5.1 jack opsiyonel olduğu için (bende mevcut değil) aux tan stereo bağladım. Sonuçta 5.1 kart almam gerekiyor.

• 50 YTL'ye bulman mümkün degil,optik cıkıslı olarak bildigim en ucuz ses kartı Creative Xtremegamer modeli var oda 150 YTL civarı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: getaway

50 YTL'ye bulman mümkün degil,optik cıkıslı olarak bildigim en ucuz ses kartı Creative Xtremegamer modeli var oda 150 YTL civarı.

Şöyle bir kart buldum fiyatı 45 ytl fakat usb olmasından dolayı pek sıcak bakmıyorum acaba kullanan arkadaşlar varmı?

CREATIVE SB USB DIGITAL MUSIC LX HARICI SES KARTI

Ürün Özellikleri
    Açıklama : Bilgisayarınız ve notebook?unuz için harici ses kartı çözümü Güç adaptörü gerektirmez. Gerçek 5.1 çevresel sesi yaşayın SVM akıllı ses yönetimi sayesinde şarkılar arası geçişlerde sabit ses seviyesi EAX advanced HD-üstün gerçeklikte çevresel ses desteği Audio Clean-up ile eski kayıtlı mp3 leriniz üzerindeki parazit ve gürültüleri temizleyin
    Diğer özellikler : USB bağlantı
    Giriş ve çıkışlar : Stereo analog ve optik dijital ses çıkışları

• quote:

Orjinalden alıntı: lostjack

50 ytl'ye kadar alabilceğim optik çıkışlı 5.1 kart varmıdır? Dijital girişli hoparlörümü optik kablo ile bağlamak istiyorum ucuz yollu bir çözüm bulabilirmiyiz? Acil yardım bekliyorum çünkü ses sistemimi aux tan bağladım anakartımda 5.1 jack opsiyonel olduğu için (bende mevcut değil) aux tan stereo bağladım. Sonuçta 5.1 kart almam gerekiyor.

Coax bağlantı yapma şansınız yok mu?
  • Audigy value modeli optik değil miydi

Eğer limiti yükseltirsen ikinci el bir Audigy ZS bakmanı öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: grimser

Audigy value modeli optik değil miydi

Optik değil de coax çıkış vardı sanırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

quote:

Orjinalden alıntı: grimser

Audigy value modeli optik değil miydi

Optik değil de coax çıkış vardı sanırım...

Evet value coax çıkışlı bir kart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

quote:

Orjinalden alıntı: lostjack

50 ytl'ye kadar alabilceğim optik çıkışlı 5.1 kart varmıdır? Dijital girişli hoparlörümü optik kablo ile bağlamak istiyorum ucuz yollu bir çözüm bulabilirmiyiz? Acil yardım bekliyorum çünkü ses sistemimi aux tan bağladım anakartımda 5.1 jack opsiyonel olduğu için (bende mevcut değil) aux tan stereo bağladım. Sonuçta 5.1 kart almam gerekiyor.

Coax bağlantı yapma şansınız yok mu?

Evet coaxial girişi var. Peki coaxial ile optik bağlantı arasında fark varmı hangisi daha iyi. Birde yukarıdaki harici ses kartı nasıl bir çözüm olur. Sizin önerinize göre bir kart satın alacağım benim bu konuda pek bilgim yok. Cevaplarınızı bekliyorum...

• Dediğiniz kart hakkında fazla bir bilgim yok ama masaüstü bilgisayarında kullanacaksanız creative value tavsiye edebilirim. Valuede coax çıkış mevcut. Optik ve coax arasında ise herhangi bir fark yok.
  • CREATIVE AUDIGY VALUE 7.1 SES KARTI

KDV Dahil 47,77 YTL
    Havale ile 45,38 YTL (%5 Havale İndirimi)

alpxtreme kardeşim senin ve diğer arkadaşların ramazan bayramını kutlarım.

Bu yukarıdaki ses kartındanmı bahsetmiştin. O kartta coax çıkış hangi renk yeşil olanmı? Birde benim ses sistemi ile kabloları uyumlumu şayet uyumluysa bana almam gereken kablonun linkini atabilirmisin çünkü hoparlör setinden analog ve optik kablo çıktı coax kablo yoktu bir tane almam gerekecek. Birde çok soru oldu ama bu kartı coax tan bağladığım zaman gerçek dts dolby digital ses alabilirmiyim?

Bu seti yeni aldım (everest h5402) inceleme yapıp forumda sizlerin bilgisine sunmayı düşünüyorum fakat aux tan bağladığım için en sağlıklı müzik dinleyebiliyorum en kısa zamanda kurup kullanmak istiyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostjack -- 30 Eylül 2008; 11:48:24 >

• Yukarıdaki resimdeki mavi çıkış coax çıkışı. Öncelikle coax kablo alman gerekecek, bunu istanbulda isen kadıköy yada eminönü doğubankda bulabilirsin.
    Yalnız dikkat etmişsindirki ses kartındaki coax çıkış ile ses sistemindeki coax girişler farklı, ses kartına bunu uydurabilmek için dönüştürücü alıyorsun işte buda dönüştürücü resmi :

Bu kablonun resmi :

Value kartının dolby ve dts çözmesi malesef mümkün değil , ama ses sisteminiz bu ses kodlarını çözebiliyorsa sorun yok. Ses kartını iletici olarak ses sistemine bağlar ve ses siteminin sesi çözmesini sağlayabilrisiniz.

Kablonun fiyatı 10-20 YTL, dönüştürücüsünü ise aynı yerden alırsan para bile almıyorlar. Soruların olursa bizler buradayız, kolay gelsin.

HAYIRLI BAYRAMLAR........

• audigy 2ZS (2. el fiyatı 70 civarı) 20 ytl para koyup alabilirisn maksat kaliteli olsun ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.