Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
1:10 4WD NITRO GAS TRUCK

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Hobi Forumları >> Radyo Kontrollü Model Araçlar / Radio Control RC >> 1:10 4WD NITRO GAS TRUCK Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
GöKHaN 35

27 Eylül 2008; 14:47:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

http://urun.gittigidiyor.com/1-10-4WD-NITRO-GAS-OFFROAD-MONSTER-TRUCK-KIRMIZI_W0QQidZZ12172408

Bu aracı almayı düşünüyorum sizin görüşleriniz neler kullananlar var mı ? Bir depo nitro ile kaç saat sürülür.

Gelin's - Gelinlik & Nişanlık - İzmir

kabuto

27 Eylül 2008; 16:28:09 

hpi savage clonu bir arac fiyat 450ytl werilmez clon araclar guzel fakat motor omru ne olur internetten alicaksin rodaji problem olucak . en ucuz dukkani bulup yada ilgilenen arkadsin warsa onu bulup rodaji yaptirip ole almani tavsiye ederim

hpi onermemim nedeni ise saft aktarmali motorlar saglikli oluyor yillardir turkiyede satista oldugu icinde parcasini heryerde bulmak mumkun

hp pavilion dv9500 notebook . psp .xbox 360 arcade. toyota

TODAY TOMORROW TOYOTA
GöKHaN 35

27 Eylül 2008; 17:22:32 

quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

hpi savage clonu bir arac fiyat 450ytl werilmez clon araclar guzel fakat motor omru ne olur internetten alicaksin rodaji problem olucak . en ucuz dukkani bulup yada ilgilenen arkadsin warsa onu bulup rodaji yaptirip ole almani tavsiye ederim

hpi onermemim nedeni ise saft aktarmali motorlar saglikli oluyor yillardir turkiyede satista oldugu icinde parcasini heryerde bulmak mumkun

Teşekkürler.

mehmet328

Sisteme Gözat

28 Eylül 2008; 4:30:14 

quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

http://urun.gittigidiyor.com/1-10-4WD-NITRO-GAS-OFFROAD-MONSTER-TRUCK-KIRMIZI_W0QQidZZ12172408

Bu aracı almayı düşünüyorum sizin görüşleriniz neler kullananlar var mı ? Bir depo nitro ile kaç saat sürülür.

bu 18 lik motorla yüz yapıyosa ben 28 lik modifiyeli motorumla 150 yaparım ozaman bu arabadan uzak dur parçası bulunan araçlardan al hpi yada robitronics

SATILIK küçük ve büyük uygun fiyatlı akvaryumlar....

satılık D.O.D (danfoss komplu)

LİQİT SOĞUTMA İÇİN U.V SIVISI UYGUN FİYATA 1 LİTER İLE 1 TONA KADAR TEMİN EDİLİR...
GöKHaN 35

28 Eylül 2008; 15:34:57 

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet328

quote:

bu 18 lik motorla yüz yapıyosa ben 28 lik modifiyeli motorumla 150 yaparım ozaman bu arabadan uzak dur parçası bulunan araçlardan al hpi yada robitronics

Teşekkürler mehmet328 sizin yorumlarınızla vazgeçtim sizin bildiğiniz hpi satan site var mı ? Ve fiyatları ne kadar

GöKHaN 35

28 Eylül 2008; 16:53:44 

http://www.topmodels.com.tr/index.php?target=products&product_id=31267 Bu rc aracı siz satıyormuşsunuz mehmet bey dh üyelerine bi indirim olur mu acaba

http://www.topmodels.com.tr/index.php?target=products&product_id=30443

Bu araç ile yukardaki linkte ki offroad aracı arasında kaldım sizce hangisi daha iyi mehmet bey

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 28 Eylül 2008; 23:40:32 >

kabuto

28 Eylül 2008; 23:45:45 

o tamamen farkli bisey benim uzmanlik aracim off-road rc ler hpi onermemim nedeni ise yedek parca bollugu heryerde satiliyor olmasi . sana pek problem cikarmicak bir arac olmasi bende mt2 mevcut sase sini begeniyorum acimcasi on-road saseyle ayni buda dinamik yapisina + etkide bulunuyor . zaten off-roadlar hizdan cok performans onemli aracin 200 de yapsa ufak bi tepeyi atliyamiyorsa atlayinca problem cikartiyorsa off-roadin anlami yok demektir .

heli ler icinde 1000 euro civari t-rexler die biliyorum . ama ciddi egitimden gecmen lasim kullanimi cok zor soleki bizim araclar 2 kanalli geri vites mevcutsa 3 kanalli max .

heliler 6 kanalli oluyo ozellikle senin istedigin yakitli olanlari . once ne istedigine karar wer sonra basla :)

bu arada gokan gosterdigin modeller farkli on-roadla - off-road cok farkli seyler.

firestorm fena bi arac degil dez avantaj 2 ceker olmasi onun yerine mt 2 tercih edebilirsin 4 ceker arac daha cazip.

on-road icinse motolar ayni birisi onroad tork biraz daha fazla arac yapisi itibariyle 81km hiza cikabildigini okumustum tabi onun icinde pist lazim .

ikiside ii araclar bu arada aramizda kalsin reklama girmesse turbo modelde az once dikkatimi cekti savagex 595 ytl 4 ekime kadarmis .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabuto -- 28 Eylül 2008; 23:48:56 >

TODAY TOMORROW TOYOTA
GöKHaN 35

29 Eylül 2008; 0:26:32 

quote:

o tamamen farkli bisey benim uzmanlik aracim off-road rc ler hpi onermemim nedeni ise yedek parca bollugu heryerde satiliyor olmasi . sana pek problem cikarmicak bir arac olmasi bende mt2 mevcut sase sini begeniyorum acimcasi on-road saseyle ayni buda dinamik yapisina + etkide bulunuyor . zaten off-roadlar hizdan cok performans onemli aracin 200 de yapsa ufak bi tepeyi atliyamiyorsa atlayinca problem cikartiyorsa off-roadin anlami yok demektir .

heli ler icinde 1000 euro civari t-rexler die biliyorum . ama ciddi egitimden gecmen lasim kullanimi cok zor soleki bizim araclar 2 kanalli geri vites mevcutsa 3 kanalli max .

heliler 6 kanalli oluyo ozellikle senin istedigin yakitli olanlari . once ne istedigine karar wer sonra basla :)

bu arada gokan gosterdigin modeller farkli on-roadla - off-road cok farkli seyler.

firestorm fena bi arac degil dez avantaj 2 ceker olmasi onun yerine mt 2 tercih edebilirsin 4 ceker arac daha cazip.

on-road icinse motolar ayni birisi onroad tork biraz daha fazla arac yapisi itibariyle 81km hiza cikabildigini okumustum tabi onun icinde pist lazim .

ikiside ii araclar bu arada aramizda kalsin reklama girmesse turbo modelde az once dikkatimi cekti savagex 595 ytl 4 ekime kadarmis .

Verdiğin bilgiler iiçin çok teşekür ederim. turbo modelde olan savagex hem fiyatı hemde kendisi güzel ama 4 ekime kadar sürekli o fiyattan satılsa çok iyi olur. Valla çok istiyorum yakıtlı araba almayı şuanda 250 ytl param var. Almam artık yaza kalcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 29 Eylül 2008; 0:24:30 >

GöKHaN 35

29 Eylül 2008; 20:06:43 

http://www.topmodels.com.tr/index.php?target=products&product_id=30451

Bu araç hakkında bilgisi olan var mı ? Parça sıkıntısı yaşanır mı ? Özellikler neler kaç vitesli ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 29 Eylül 2008; 20:19:46 >

kabuto

29 Eylül 2008; 22:25:32 

arac guselde kutudan hazir montajli rtr seklinde cikmiyor arac sen montajliyosun bilgin yok ise servis senden en az 50 ytl montaj parasi alsa yakit 60 ytl 30 ytl buji isitici

650 ytl e gelcek en as arkadaslar bu araclari alirken buji isitici setli bu 30 dolar civari oluo benzin koymak icin pipetli bidon falan ve yakit alicaksin yani arac 500 ise ..montajli arac

ustune 100 ytl koyup ole hesaplayin sonra hevesiniz kacmasin

TODAY TOMORROW TOYOTA
GöKHaN 35

29 Eylül 2008; 23:31:32 

quote:

arac guselde kutudan hazir montajli rtr seklinde cikmiyor arac sen montajliyosun bilgin yok ise servis senden en az 50 ytl montaj parasi alsa yakit 60 ytl 30 ytl buji isitici

650 ytl e gelcek en as arkadaslar bu araclari alirken buji isitici setli bu 30 dolar civari oluo benzin koymak icin pipetli bidon falan ve yakit alicaksin yani arac 500 ise ..montajli arac

ustune 100 ytl koyup ole hesaplayin sonra hevesiniz kacmasin

Ben zannettim hazır geliyor ve montajlama hakkında bilgim yok. Peki her markada böyle mi oluyor.

http://www.turbomodel.com/urun.php?id=459 Bunuda mı kendin montajlıyon ? Bi de starter kit var onun için de herşey var.

kabuto

30 Eylül 2008; 0:42:02 

yok abi saten hasir gelen in ustunde rtr yasar saten ready to run . calismaya hazir yani:=)

TODAY TOMORROW TOYOTA
GöKHaN 35

30 Eylül 2008; 9:00:02 

quote:

yok abi saten hasir gelen in ustunde rtr yasar saten ready to run . calismaya hazir yani:=)

Peki teşekkürler

GöKHaN 35

30 Eylül 2008; 23:48:01 

http://www.turbomodel.com/urun.php?id=432

Evimizin çevresinde ki arazi şartlarına uyan araç bu şu anda 330 ytl param az kaldı bunu almaya..

mehmet328

Sisteme Gözat

1 Ekim 2008; 3:11:57 

quote:

http://www.turbomodel.com/urun.php?id=432

Evimizin çevresinde ki arazi şartlarına uyan araç bu şu anda 330 ytl param az kaldı bunu almaya..

bizim yaptığımız mt2 şuanda 90 kilometre top speed yapıyor
mt2 doğru tercih olur hem spor araba gibi güçlü çevik hızlı hem hafif arazi aracı ama monster tarzı istersen heryerden gitsin dersen bu olmaz tabi

SATILIK küçük ve büyük uygun fiyatlı akvaryumlar....

satılık D.O.D (danfoss komplu)

LİQİT SOĞUTMA İÇİN U.V SIVISI UYGUN FİYATA 1 LİTER İLE 1 TONA KADAR TEMİN EDİLİR...
kabuto

1 Ekim 2008; 11:23:50 

bendede mt2 mevcut gusel eglenleli 1 arac . sasesi benim cok hosuma gidiyor on-road araclarinda kullandigi ayni sase o yuzden cevik arazi icin sorunum su alinda lastikleri sisiyor yuksek surrat lerde o yusden baska lastik almam lazim ama ne almaliyim karar weremiyorum

TODAY TOMORROW TOYOTA
GöKHaN 35

1 Ekim 2008; 11:45:28