'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 42607 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Arkadaşlar grip oldum.Bütün bayramı yatakta ve burun çekerek geçirmek istemiyorum...Gribi en kısa sürede nasıl geçirebilirim..? Bitkisel yada tıbbi bi çözüm önerinizi bekliyorum...
Edit; Geçen kış grip olmuştum Dr. burun akıntısı için Kongest Forte Hap vermişti, süper 1 günde rahatlatıyor sonra tamamen burun akıntısı geçiyor öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 27 Eylül 2008; 14:13:18 >
not=kokusunu göze alıyosan..
Soğuk bi duş al, hemen arkasından sokaklarda don atlet koş, grip hemen geçer, onun yerine zatürre olursun
Şaka bir yana; Kongest, Tylolhot, Aferin kullanabileceğin ilaçlar (Hepsini birden değil tabii), yorgan battaniyenin altına gir, nane limon, ıhlamur falan iç, bol meyva ye, vitamin al, güzelce uyu
Bitkisel ilaçlar satan yere, bana bir karışım yapıver de. Karışımı kaynatıp iç, yatağın altına gir daha sonra.
Bende griptim tlyhot(yada öyle bişi ismini unuttum) sıcak su ile karıştırıp içtim girdim yatağa bir güzel terledim sonra bir duş ertesi gün zımba gibi oldum
ya ben 5 gundur grıp hastalıgı cekiyorum annem evamlı kadındır ne duyduysa ne gorduyse denek hayvanı gıbı ustumde denedi. amahic bir fayda goremedım birde Grip olan bırınin bulantı Bayılma halsizLik kaburga agırısı ve bolca balgam (Çok üzgünüm midenizi bozdum ama acıl sifa gerek bana :(
hortlak konu theraflu forte iidir.ama tok karna kullanılması tavsiye edilir aç karna ve 2 adet kaydım bi uyuşukluk geldi anlatamam kafam güzel oldu sanki
Redoxon diye bi ilaç önermişti doktor 15 tl falan 20 tane suda eriyen tablet c vitaminli falan. sabah içiyorum eğer hâlâ sıcakken içersem hasta olmamı engelliyo
Ateşim var terleyemiyorum da Antibiyotik le TeraFlu içtim hala değişen bir şey yok. Yutkunurken boğazım ağrıyor burnumdan da nefes alamıyorum. Kafam kazan gibi yardım
KINGSTON 2*2GB Hyperx DDR3 1333MHZ CL7 RAM || XFX AMD RADEON HD6850 GDDR5 1GB 256BIT DX11 || AMD PHENOM II X4 945 3.0 GHZ || ASUS M4A87TD/USB3 AMD DDR3 1600MHZ || CORSAIR FORCE GS 128 GB SSD || Sony Ericsson Xperia Neo V || Asus N53SN-SZ129V || EPSON PX720WD
Prison Break - Spartacus - The Walking Dead - Outsourced - Raising Hope - Lost - Chuck - Nikita - Falling Skies - Kyle XY - Terra Nova - V - Human Target - Misfits - Jericho - The Prisoner - South Park - Alcatraz - Death Valley - Person of Interest - The Mentalist - Wilfred - Crusoe - Coma - Revolution - Arrow - Banshee - Vikings
KINGSTON 2*2GB Hyperx DDR3 1333MHZ CL7 RAM || XFX AMD RADEON HD6850 GDDR5 1GB 256BIT DX11 || AMD PHENOM II X4 945 3.0 GHZ || ASUS M4A87TD/USB3 AMD DDR3 1600MHZ || CORSAIR FORCE GS 128 GB SSD || Sony Ericsson Xperia Neo V || Asus N53SN-SZ129V || EPSON PX720WD
Prison Break - Spartacus - The Walking Dead - Outsourced - Raising Hope - Lost - Chuck - Nikita - Falling Skies - Kyle XY - Terra Nova - V - Human Target - Misfits - Jericho - The Prisoner - South Park - Alcatraz - Death Valley - Person of Interest - The Mentalist - Wilfred - Crusoe - Coma - Revolution - Arrow - Banshee - Vikings
Ateşim var terleyemiyorum da Antibiyotik le TeraFlu içtim hala değişen bir şey yok. Yutkunurken boğazım ağrıyor burnumdan da nefes alamıyorum. Kafam kazan gibi yardım
aynı dert bendede var şuan
konu 2008de açılmış tylolhot sanırın şuan satışta yok
13.30 da yattım ve şimdi kalktım ama hala sonuç yok
ılık suya tuz at karıştır gargara yap onunla hep yanında olsun.ağrısını geçiriyor 5-10 dk lığına her yaptığında.çokta yapma tansiyona vs nasıl etkisi var bilmiyorum.
ılık suya tuz at karıştır gargara yap onunla hep yanında olsun.ağrısını geçiriyor 5-10 dk lığına her yaptığında.çokta yapma tansiyona vs nasıl etkisi var bilmiyorum.
ağrı yok hocam sadece burnum akıyo ve artık delirmek üzereyim .
Prepare for trouble! make it double! to protect the world from devestation! to unite all people within our nation! to denounce the evils of truth and love! to extend our reach to the stars above! Jessie! James! team rocket, blast off at the speed of light! surrender now, or prepare to fight! meowth! that's right! ■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■ ■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■ ■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
Bu nedir arkadaş ya. Kış aylarına gelmedik daha şimdiden grip oldum. 2 gün yataktan çıkmadım, terledim devamlı. Ateşim bile çıktı. Her şey iyi hoş hepsi geçti de bu burun akıntısı 5 gündür geçmedi. Burnum yara olduğu yetmezmiş gibi olur olmadık yerde akıyor. Saatte bir resmen vücüdumdaki tüm sümüğü temizliyorum 6-8 peçetede anca bitiyor. Of off.. Sınav haftamı bulur bir de böyle şeyler hep
Bu arada salgın mı var acep? Başka hasta olan var mı bu aralar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeeKKiNG -- 20 Kasım 2012; 11:30:47 >
Arkadaşlar burun akıntısı ve göz yaşarmasına iyi gelen bir hap var;CLARINASE REPETABS Tek tablet bile hemen etkisini gösteriyor.özellikle nezle olduğunuzda burun çeşme gibi akar.hemde çok rahatsız edici bir şekilde.tabii buna gözlerde yaşarmayla katılır.ama bu hap tüm bu akıntılara son veriyor.