Şimdi Ara

hd 4870x2 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler oyunlara girdiğimde açıyo ama oynamaya başlamadan bilgisayar reset atıtor ekran fanı aşırı hızlanıyr 8.9 yüklü vista 64 bit var açıldığında vista bilgisayar beklenmedik şekilde kapandı diyor sorunu bul dediğimde bana bu mesajı veriyor
    This problem is being researched

Thank you for submitting a problem report to Microsoft. At this time, we are researching the cause of this problem.

Please continue to submit all Windows problem reports. This will ensure that when a solution is available, you will receive updated information.
    ingilizcesi olan varsa bi bakabilirmi

Sorun Olay Adı: BlueScreen
    OS Sürümü: 6.0.6001.2.1.0.768.3
    Yerel Kimlik: 1055

Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar (bazı dosyalar artık kullanılamıyor olabilir)
    Mini092608-07.dmp
    sysdata.xml
    Version.txt

Bu dosyaların geçici kopyasını görüntüle
    Uyarı: Soruna bir virüs veya başka bir güvenlik tehdidi neden olduysa, dosyaların bir kopyasının açılması bilgisayarınıza zarar verebilir.

Sorunla ilgili ek bilgiler
    BCCode: 116
    BCP1: FFFFFA800535F010
    BCP2: FFFFFA6007413730
    BCP3: 0000000000000000
    BCP4: 000000000000000D
    OS Version: 6_0_6001
    Service Pack: 1_0
    Product: 768_1
    Sunucu bilgisi: 31a8f012-8ccb-4590-b73e-0b909f2a2f58

• CATALST i sil Unstall yap TEkrar kUr....

yeniden başlatmayı unutma makinayı

Bide ek olarak

Makina bileşenlerini söylermisin ?

Bide hangi oyun ??
  • abi o dediğini kaç kere yaptım ben bile bilmiyom içinden çıkanı kurdun olmadı 8.9 kurdum olmadı
    P5Q deluxe
    Q9550
    saphire hd 4870x2
    high power 650 w
    mushkin 2*2 4 gb 1066 ram

• alakası var mı bilmiyorum ama bu sistem için güç kaynağını değiştirmen daha sağlıklı olur.
  • ATI nin klasik driver problemi HD2XXX serisinde de oluyordu. bir düzeltemediler gitti zaten. Programcımı yoktur firmada nedir anladım ki... Driver i tekrar yüklemeyi dene arkadaşın söylediği gibi olmazsa işletim sistemini değiştirmeyi dene xp ise vista yada vista ise xp. Yeni donanimlar xp de pek verimli olamıyor bildiğim kadarıyla.

NOT: cellchook highpower gayet güzel bir powersupply, 650 watt güç yeterli olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoTrinity -- 27 Eylül 2008; 13:31:19 >
  • YAAAAAAA DİKKATİMİ BİR ŞEY ÇEKTİ BE YUKARIDA GPU 26 YÜKLEDİM SONRA 27 DENEYEYİM DEDİM SONUÇLAR NİYE BÖYLE ANLAMADIM
    BİRDE AR

• 2 ss de deyişik :) niy öle hehe

64bit vista kullanıyorsan

32bit Sp1 vista kullanmanı kurmanı tavsiye ediyorum...

64bit ten elini çekiyor microsoft son kullanıcıdan zaten...

Ayrıca hangi oyunda yapıyor ? bu mavi ekran olayı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ATI HD 5770 | 1920x1080 sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Amd Radeon HD 6700 Driveri Yok
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet 64 bit ama o zamanda ram kaybım oluyo bütün oyunlarda yapıyo call of duty4 rise of legend crysis hepsinde yapıyo birde gpu 27 ilk resmi 2.cpunun ikinci resim 1.cpunun bu farklılığın nedenini bende anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: 00x men00

evet 64 bit ama o zamanda ram kaybım oluyo bütün oyunlarda yapıyo call of duty4 rise of legend crysis hepsinde yapıyo birde gpu 27 ilk resmi 2.cpunun ikinci resim 1.cpunun bu farklılığın nedenini bende anlamadım

Dostum ramin 4gb Vista Ultimate Sp1 ile beraber 4GB i destekliyor sorun olmaz...

Şuan vista Sp1 ile mükemmel bence..

böyle yap dediğimi uygularsan sırayla sorunun kalmayacak...
  • yani bütün sorun vistamı kesin eminnisin
  • dediğim gibi sorunsuz ...

öncelikle şuan senin sorunlu vistadan kurtulmamız gerek... biliyorum çünkü o vista sorunlu..
  • şuan onu yapamayacam ama bayramdan sonra geldimi ilk işm o olcak teşekür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nixniz

quote:

Orjinalden alıntı: 00x men00

evet 64 bit ama o zamanda ram kaybım oluyo bütün oyunlarda yapıyo call of duty4 rise of legend crysis hepsinde yapıyo birde gpu 27 ilk resmi 2.cpunun ikinci resim 1.cpunun bu farklılığın nedenini bende anlamadım

Dostum ramin 4gb Vista Ultimate Sp1 ile beraber 4GB i destekliyor sorun olmaz...

Şuan vista Sp1 ile mükemmel bence..

böyle yap dediğimi uygularsan sırayla sorunun kalmayacak...

Teknık olarak 32 bit işletım sıstemlerı 4gb ram desteklemez..Vista 32 bıt sp1 ıle 4 Gb ramı gorur ama kullanamaz..Gorev yonetıcısı/ Performans / Fiziksel bellek kısmından bakabılırsınız..
    4870x2 için;
    Suan kullandıgım ısletım sıstemı Vista Ultımate SP1 64 BIT ve herhangı bır sorun yasamıyorum..
    Mavi ekran hatası genelde ram'den kaynaklanır..Sistemde hızasırtma varmı..Bırde tek 2 gb ram olarak denermısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signomis -- 27 Eylül 2008; 15:06:01 >

• oc yok bende home var
  • quote:

Orjinalden alıntı: nixniz

2 ss de deyişik :) niy öle hehe

64bit vista kullanıyorsan

32bit Sp1 vista kullanmanı kurmanı tavsiye ediyorum...

64bit ten elini çekiyor microsoft son kullanıcıdan zaten...

Ayrıca hangi oyunda yapıyor ? bu mavi ekran olayı?

Aynen katılıyorum...
    32 bit Sp1 vısta kullan ve anakartın bıosunu guncelle. Ben 3 hafta "görüntü sürücüsü yanıt vermiyor" sorunuyla ugrastım. Ram leri feda edip 32 bit Sp1 ve 8.9 u kurdum. Şimdi sorunsuz. Yoksa cok tırmalarsın benım gıbı
  • vista iyi güzelde 30 fps yiyor crysis II de. xp kurdum yüksek detayda aktı vista da kare kare diyebilmekteydim. dx10 da gözle görünür birşey yok bence. anca iki makineyide koyup öyle anlaşılacak farklar var. fps yi kaliteye bazen tercih etmekte fayda var diye düşünüyorum tabi donanim xp de problem yaratmıyor ise.
  • gpu-z 0.2.7 nin gösterdiği değerler normal.söylediğin sorun tamamen diver sorunu.önce driveri iz kalmayacak şekilde kaldır.sonra 8.9 tekrar yükle bir sorun kalmaz.
  • bende 3870 + maximus + q6700 var aynısı bende de oluyor işlemciyi 3.2 üzerine çıkarınca. 600w fps epsilon var psu yetmiyor. Zaten senin psu nun yetmesi zor yani o sisteme......
  • Bana sadece bir oyunda oluyor işin içinden çıkamadım : Race driver grid.

Mavi ekran filan vermiyor güm diye pc kendini resetliyor.
    Geçen hafta Asus rampage formula ile yeni sistem kurdum yeni HD 4870x2 mide taktım.Her oyun gayet normal problem yok.Bir tek bu oyunda böyle oluyor.Eski sistemimdede oluyordu bunda da.
    Eski sistem : Gigabyte X38 , 8800 GT ,4gb Corsair vb son bir kaç haftada 4870x2 ile kullandım.Vista ultimate 64 bit
    Yeni sistem : Asus X48, 4gb Mushkin ,4870x2 ,Odin 800W psu yine aynı problem.Hatta bu oyundamı problem var diye merak edip yasa dışı sürümünü dahi kurdum yine aynı.
    Her opsiyoun denedim (O.C sıfırladım bios default vb) yine aynı yine aynı.İşin komiği dediğim gibi bir tek bu oyunda oluyor.Anakart,ekran kartı ram vb değişti ama sonuç değişmedi.Benimde kafama takıldı nedeni.
  • beyler bugün format attım ultimat yükledim64 bit aynı sorun devam ediyo güç kaynağımı yetmiyo diyecem ama bana sistem test adilip getirildi bi sorun yok dediler sistem çalışıyo deniyo kafayı yiyecem Vipracing arkadaşdaki sorun sanki aynı bendeki hepsinde yapıyo sadece ve bu arada mavi ekran vermiyo direk resetliyo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.