Şimdi Ara

MSI'dan nettoplar için yeni anakart; IM-945GSE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Giriş seviyesinde yer alan maliyet odaklı ve kompakt yapılı masaüstü bilgisayarlar yani nettoplar gelişim hızı, marka ve model sayısı açısından netbook'ların seviyesine gelebilmiş olmasalar da yavaş ve emin adımlar ile popüler olmaya devam ediyorlar.


    Yaygın olarak Intel'in Atom platformunu temel alan nettoplar için donanım sayısı da her geçen biraz daha artıyor. Anakart dünyasının söz sahibi isimlerinden MSI, nettoplar'da kullanılmak üzere IM-945GSE kod adlı yeni bir anakart hazırladı.


    Mini-ITX formda olan yeni anakart üzerinde entegre olarak Intel'in 1.6GHz'de çalışan tek çekirdekli Atom N270 işlemcisi yer alıyor. 945GSE+ICH7M yonga seti paketinin kullanıldığı anakart ile Intel'in GMA 950 kod adlı entegre grafik işlemcisi (IGP) de geliyor.



    Pasif soğutma ile desteklenen kompakt boyutlu yeni anakart üzerinde DDR2 SODIMM slotu yer alıyor. 1x IDE ve 2x SATA-II portlarına sahip olan MSI IM-945GSE üzerinde ayrıca PCI slotu ve çift ethernet konnektörü de yer alıyor.


    Görüntü aktarımı için D-Sub ve DVI konnektörlerine sahip olan MSI'ın yeni anakart üzerinde ayrıca 4x USB 2.0 portu bulunuyor. MSI'ın nettop segmentinde yer alan bilgisayarlar için hazırladığı 945GSE kod adlı anakartın fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.




  • Çok küçük bir yapısı var ama bulundurmadığı özellik yok neredeyse

    Haber için teşekkürler.
  • çok iyi bişeymiş aslında böylelikle ödev yapmak için alınanbilgisayarlar amacına ulaşır sadece ödev yapılır ve bilgisayarsız ev kalmaz.çoğumuz bilgisayarı ödevlerimizi bile yaparız diyerek aldırmadıkmı annemize babamıza söz vererek
  • netbook kartları böyle oluyormuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.