Arkadaşlar z5500 yer değiştirirken sanırım bir problem oldu neyse hemen konuya gireyim..right front hoparlörden ses alamıyorum. Test ediyorum ses yok..Kablo değiştiriyorum ses yok....Aynı hoparlörü diğer Left front veya rear larda denediğimde ise hoparlör çalışıyor ve problem olmadığını görüyorum hem kendi kablosu hem diğer hoparlör kabları ile deniyorum hatta...Bu durumda sorun right front çıkışında sanıyorum..... Evet ne yapabilirim, koca şey malum taşımak zor açıp kontrol edebileceğim bir yeri var mı bunun yada diğer başka herşey, yeterki bir çözüm olsun.... Anlamadığım alakasız ve bozulması imkansız bir yer yani hoparlör çıkışı sonuçta ne olabilir ki.... durup dururken....
malesef durum kötü..sağ front çıkışın yanmış...garantiside bitmiş..durum fena yani..subwoofer'ı iyi bir electronik tamircisine götürüp yaptırmanda başka yapacak bi şeyin yok bence..
bu arada neredeyse bütün 5500 topiğini okudum, böyle bir sorunla karşılaşan çıkmamıştı..sen ilk olmalısın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliakalin -- 27 Eylül 2008; 13:14:35 >
Aynı sorun bende de var. Pc üzerinden x-fi extreme in Test channel ını yaptığımda sağ ön kolon dışında tüm kolonlardan ses alıyorum. Hani şu kadın sesi front left, front right, front center, rear right, rear left diyor.
Fakat z 5500 ün kumandasındaki test tuşunu kullandığımda tüm kolonlardan ses geliyor.
Bugün farkettim ki z5500 ün üçlü ses çıkış kablosundaki yeşil uçlu olanı bozulmuş. Belki seninkide buna benzer bir sorundur. Bunun yenisini bulabilirmiyim?