Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Z-5500 ARIZALANDI..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Z-5500 ARIZALANDI.. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
FaTaL_uA

27 Eylül 2008; 0:45:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar z5500 yer değiştirirken sanırım bir problem oldu neyse hemen konuya gireyim..right front hoparlörden ses alamıyorum. Test ediyorum ses yok..Kablo değiştiriyorum ses yok....Aynı hoparlörü diğer Left front veya rear larda denediğimde ise hoparlör çalışıyor ve problem olmadığını görüyorum hem kendi kablosu hem diğer hoparlör kabları ile deniyorum hatta...Bu durumda sorun right front çıkışında sanıyorum.....
Evet ne yapabilirim, koca şey malum taşımak zor açıp kontrol edebileceğim bir yeri var mı bunun yada diğer başka herşey, yeterki bir çözüm olsun....
Anlamadığım alakasız ve bozulması imkansız bir yer yani hoparlör çıkışı sonuçta ne olabilir ki.... durup dururken....

Garantisi bitti sanırsam 2 yıl oldu alalı..

Şimdiden teşekkürler...

AKREPmt.

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

27 Eylül 2008; 0:59:28 

pc ile z5500 arasındaki kabloda sorun olabilir
kablonun uçlarını farklı yuvalarda dene belli olur

SATILIK PC: Intel Q6600 işlemci, Msi x38 platinum anakart, ati 3870x2 ekran kartı, 2x1375mhz DDR3 ram, 2x160 gb HDD, Tagan2 force 700w. PSU, RC-831 CM Stacker kasa, DVD RW, X-fi platinum seskartı (2000 $) Logitech Z4, Logitech Z5500, Creative G500
FaTaL_uA

27 Eylül 2008; 2:18:11 

Maalesef arkadaşım sorun kablolarda değil...

aliakalin

27 Eylül 2008; 13:17:05 

quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL_uA

Maalesef arkadaşım sorun kablolarda değil...

malesef durum kötü..sağ front çıkışın yanmış...garantiside bitmiş..durum fena yani..subwoofer'ı iyi bir electronik tamircisine götürüp yaptırmanda başka yapacak bi şeyin yok bence..

bu arada neredeyse bütün 5500 topiğini okudum, böyle bir sorunla karşılaşan çıkmamıştı..sen ilk olmalısın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliakalin -- 27 Eylül 2008; 13:14:35 >

eskişehir...
JeFFreY.JeY

Sisteme Gözat

27 Eylül 2008; 16:39:37 

Geçmiş olsun.
Logosoftun eline düşersen YANDIN.
Ama yinede telefonla ara durumu bildir. Yardımcı olmaya çalışıyorlar.

Gigabyte P35-DS3R rev 2.1 ۩intel e8200@3.8 Ghz (Max 4.2)With AC Freezer 7 Pro+Zalman ZM-STG1 ۩MSI 8800GT OC 700-1750-2000 ۩2x1024 Crucial Ballistix DDR2 800@950 4.4.4.12@2.3v۩Chimei CMV 222H 22'' ۩ 2xSeagate 500GB 7200.11 Raid0 64k ۩Aopen H600 b-28+ GP 550W ۩NEC 4571 ۩A4Tech x7 G600 ۩A4Tech X-750F Laser ♫Creative X-FI ExtremeMusic♫ ♫Logitech Z-5500 505W DIGITAL♫ ♫Sennheiser HD202♫ lSpeedPad Half-Life2 Mouse Pad l
JAX

27 Eylül 2008; 21:03:32 

Aynı sorun bende de var. Pc üzerinden x-fi extreme in Test channel ını yaptığımda sağ ön kolon dışında tüm kolonlardan ses alıyorum. Hani şu kadın sesi front left, front right, front center, rear right, rear left diyor.

Fakat z 5500 ün kumandasındaki test tuşunu kullandığımda tüm kolonlardan ses geliyor.

Bugün farkettim ki z5500 ün üçlü ses çıkış kablosundaki yeşil uçlu olanı bozulmuş.
Belki seninkide buna benzer bir sorundur.
Bunun yenisini bulabilirmiyim?
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Z-5500 ARIZALANDI.. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
HIS HD4830 Crossfire
ATI'ın orta alt seviyede yeni silahı HD4830 ve Crossfire performansı mercek altında
Crysis: Warhead (PC)
Yenilenmiş atmosferi ve aksiyonu ile hem Korelilerle hem de uzaylılarla olan mücadelemiz devam ediyor.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar