Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 8 seneden beri crt monitör kullanıyorum artık emekliye ayırma vakti geldi diye düşündüm lcd monitör almaya karar verdim.Samsung 226CW çok hoşuma gitti güzel monitör özellikleride oldukça iyi fakat gel gelelim geçen çarşanbadan beri arıyorum ürünü bulamadım. Vatan ****imeks teknosa teknolojix aradım online satış yerilerine mail attım ulaştım yok stokta ne hikmetse yok.Kredi kartı olmadığı için artı bide haveleye ek ücret aldıkları için kapıda öedeme seçeneği olan siteler öncelikli tercihim.Gidip biizat görüp enine boyuna inceleyecek bi yerde yok.Mağzalarda yok.Sizden ricam duyarlı arkadaşlarım sağlam güvenilir online alış veriş sitesi varmı birde ölü pixsel sorunu nedeniyle tereddüte kalıyorum vatana ne zaman geleceğide belli değil mail attım nedense o mail adresini boşuna kullanıyorlar cevap gelmedi.Piyasaya ne zaman gelecek 226cw lütfen duyarlı arkadaşlar önerdiği site varsa yazssın teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifestyl42 -- 27 Eylül 2008; 0:16:31 >
bende ebaydan 330 ytl ye aldım bitane elime bayramdan sonra ulaşcak galiba gelince yorumlarımı yazarım.(330ytl 2. el çok mu vermişim acaba ? ama kargo dahil , bide kendi kutusunda tüm bileşenleriyle yollayacakmış ölü pikseli felanda yokmuş ve adamın son 12 ayda %100 positive yorumu vardı iyi etmişmiyim?)
Edit: CW deilmiş benimki BW imişl ama arada ne fark var ki ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeris -- 27 Eylül 2008; 21:44:16 >