Şimdi Ara

SONY MÜZİK SETİ ARIZASI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elektronikçi arkadaşlar hepinize merhabalar mhc-rv900d sony müzik setim volume 19'da çalarken(yüksek seste) pat diye birden ses gitti cihaz anında kendini kilitledi ekranda ''protect push power'' yazdı ve hiçbirşey çalışmıyordu sadece demo yapıyordu açılıyordu açıldığında anında aynı ikaz ile kendini kilitliyordu cihazı tamire verdim sorunu stk çıkışı yanmıştı kullanılan stk çıkış stk-402-240-4x4 çıkışı istanbuldan sony bayisinden temin edildi ve takıldı yalnız cihaz yine çalışmadı cihazdan sadece uğultu sesi geliyor çıkış değiştiği halde çalışmamasının nedeni nedir? trabzondaki elektronikçim üzerinde çalışıyor eğer altından kalkamazsa cihazı istanbul bize yollayın dedi oraya yollayacağız ben iş uzamadan çabucak burada yapılsın istiyorum bu konu hakkında bilgi sahibi olan elektronikçi arkadaşların fikirlerini desteklerini bekliyorum.

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@DE -- 26 Eylül 2008; 23:23:26 >

• arkadasımın basına geldi aynısı dostum. stk değişti bozuk ses çıkmaya başladı ekstra transistör yanmış birde onu değiştirdiler sorun giderildi minik bişe ama kullandırmıyor sistemi. sony teknolojısıne hastayım=) yetkılı servısıne gotur hocam normal elektronıkcılerde harcama sistemini pişman olursn benden söylemesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bisses_

arkadasımın basına geldi aynısı dostum. stk değişti bozuk ses çıkmaya başladı ekstra transistör yanmış birde onu değiştirdiler sorun giderildi minik bişe ama kullandırmıyor sistemi. sony teknolojısıne hastayım=) yetkılı servısıne gotur hocam normal elektronıkcılerde harcama sistemini pişman olursn benden söylemesi.

ilgilendiğin için ve cevabın için teşekkür ederim dostum.

saygılar...
  • bl@de kardeş dediğim pire anfi elamanıdır bisses arkadaşın dediği transistör parçası hem ucuz hemde takılma işlemi kolay bir parça arkadaşında dediği gibi gerçi ben aylardır diyorum sony servisine götür diye ama sen hemen al götür bence saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY RX-99 Müzik Seti
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.