Şimdi Ara

Sapphire HD4870 aldım bazı farklılıklar var, neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sapphire HD4870 aldım bazı farklılıklar var, bu farklılıkları mesut çevik'in yaptığıhttp://www.donanimhaber.com/Video.aspx?Id=316 incelemeye göre söylüyorum.. örneğin pcb kartın rengi kırmızı değil yeşil ama diğer kısımlar kırmızı dıştaki plastik kapak falan, kutusu kare şeklinde değil dikdörtgen şeklinde içinden de 2gb usb memory çıkmadı ayrıca DVD Suite, Ruby ROM, Power DVD, 3D Mark CDleri çıkmadı onu bırak kullanım kılavuzu diye kağıt katlayıp koymuşlar sanki .. ürünü hepimizin bildiği biryerden aldım sizce kart sapphire in farklı bir versiyonumu? neden bukadar fark var? bir bilen var mı?

• benim aldığımda da 2 gb usb ve cd ler çıkmadı ben temmuz başında aldım yani tr ye ilk geldiğinde o zman verilmiodu bunlar sende o zmn yada o zmandan kalan ürünü almış olabilirisn o yüzdendir belki takma kafana gereksiz bişey bence
  • teşekkürler joker22 usb de filan değilim aslında ona takılmadım da bazen ilk sürümlerde hata olabiliyo sonradan firma düzeltip piyasaya sürüyo ondan endişelendim şimdi, ama eğer sen bir sorun yaşamamışsan korkmaya gerek yok.. daha test edemedim ben çünkü güç kaynağım henüz gelmedi yarın denicem ve eğer bahsettiğim gibi bir durum varsa çok geçmeden geri götürsem iyi olur..
  • bahsetdiğinz ürünler inceleme ürünlerinde çıkıyor bu forumda incelenende o oldugu için kutu içerğinin bol olması dogalbir durum
  • Valla çok enteresan C3nK35, hiç etik değil butür şeyler çünkü HIS, GIGABYTE, POWERCOLOR, SAPPHIRE gibi markalardan birini tercih etmek için yapılan seçim kriterlerinden biri kutu içeriğidir.. demek ki video incelemelerdeki kutu içerikleri dikkate alınmamalı..
  • Haklısın güya bizim 4850 toxic dede 6 tane yazılım cd si çıkıyordu.Ama hiç birşey çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x1650Pro -- 26 Eylül 2008; 23:13:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.