Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Laptop Kart Yuvası Kart Sıkıştı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Asus >> Laptop Kart Yuvası Kart Sıkıştı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
#GREYWOLF#

26 Eylül 2008; 16:54:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

asus f8s notebook var sd-mms kart yuvasıda kart soktum fakat kart yuvaya göre küçük geldi ve iyice içeri gitti nasıl çıkarabilirim ve kart yuvasından içeri baktığımda yukarı doğru bi tel var sorun oluştururmu yardım ederseniz sevinirim

magicool

26 Eylül 2008; 21:28:13 

cınbız deniyebilirsin ama dikkatlı ol birşey olursa karışmam

kantırcı_1

26 Eylül 2008; 21:33:36 

cambatı içeriye sok karta yağıştıgından emin ol eğer yapışmassa bi kağıt parçasıyla bastır sonra cambantı çek direk gelirr...tecrübeyle sabittir..

#GREYWOLF#

26 Eylül 2008; 23:52:39 

1. arkadaşa tşk ama cımbız içeri sığmıyo 2. arkadaş seni tam anlamaım birşeye yapıştırıcı sür karta yapıştır sorna çekmi demek istiyon ben öle düşünmüştümde senin düşündüğünü anlamadım ama yapıştırma fikri en mantıklısı bencede

magicool

27 Eylül 2008; 0:17:31 

quote:

Orjinalden alıntı: #GREYWOLF#

1. arkadaşa tşk ama cımbız içeri sığmıyo 2. arkadaş seni tam anlamaım birşeye yapıştırıcı sür karta yapıştır sorna çekmi demek istiyon ben öle düşünmüştümde senin düşündüğünü anlamadım ama yapıştırma fikri en mantıklısı bencede

ya sole duz cımbızlar var kavisli olmayan benzer bişey başıma gelmişti 2 cımbız vardı birini denedim olmamıştı diger cımbızda olmuştu sole kavisli degilde dumduz cımbızlar var o işe yarıyabilir yalnız dikkatli ol hasas kısımlara zarar verme cıkarıyım derken kart okuyucuyu bozma

#GREYWOLF#

27 Eylül 2008; 23:08:06 

evt o cımbızlar olabilir öyle bişey bulmaya çalışayım o zaman laptopa bişey olmasında kart okuyucudan geçtim artık :S saolun

0Mæ®

28 Eylül 2008; 1:58:40 

biz saatci tornavidasıyla çıkarmıştık teknik serviste çalışırken,bide onla dene istersen 2 ucundan basıtırıp çektiriceksin

0Mæ® /// BeRaMuS--Han1mShardiGetir--Han1mJR
ChaR Tanıtımı
curtis_jackson

28 Eylül 2008; 10:39:19 

arkadaşım bence cihaza daha fazla müdahale etmeden cihazı yetkili teknik servise götür çünkü kart yuvası büyük ihtimalle anakart üzerinde ve sen kartı çıkartmaya çalışırken pinler birbirine temas ederse cihazına kısa devre sonucu güç gelmeyebilir yada mavi ekran verebilir.serviste kartı çıkartarak pinlerin temas etmemesini sağlarlar sadece kart yuvasında olursun ileride bi sorunda cihaz parası kadar bi anakart teklifiyle karşılaşıcanı unutma

mrtgkce

28 Eylül 2008; 20:04:57 

quote:

Orjinalden alıntı: curtis_jackson

arkadaşım bence cihaza daha fazla müdahale etmeden cihazı yetkili teknik servise götür çünkü kart yuvası büyük ihtimalle anakart üzerinde ve sen kartı çıkartmaya çalışırken pinler birbirine temas ederse cihazına kısa devre sonucu güç gelmeyebilir yada mavi ekran verebilir.serviste kartı çıkartarak pinlerin temas etmemesini sağlarlar sadece kart yuvasında olursun ileride bi sorunda cihaz parası kadar bi anakart teklifiyle karşılaşıcanı unutma

Bu işlemleri yaparken fişten çeker, pili de çıkarırsa birşey olmaz sanırım.

- COMPAQ F500 F505EA + XP Pro
- ASUS Eee PC 701 4G + 8gb SDHC
- SEAGATE FreeAgent Desktop 500GB
- MINTON MMP3059 + Creative EP-630
- SAMSUNG Digimax A403
- SAMSUNG E250 - SAMSUNG B130S
#GREYWOLF#

29 Eylül 2008; 0:00:32 

ben bu kartın yuvaya küçük olduğunu biliyodum ama denemeden bilemem matığıyla gittim şimdi yine aynı mantıkla gidip iyi bozmak istemiyorum ama burdada teknik servise götürmek istemiyorum ankara veya ist olsaydım götürürdüm ya karttan vazgeçeceğiz yada risk alacağız çok saolun arkadaşlar

frtfrtfrtfrt

29 Eylül 2008; 0:05:26 

2 toplu iğne veya ataçla çıkarmayı deneyebilirsin.. aklıma gelen bunlar..

kralkobra_kralkobra

29 Eylül 2008; 0:18:48 

arkadaşta sağolsun benim laptopa sokmuştu mmc kartı....çözüm iğnenin ucunu pense yardımı ile hafif kıvır üst kısmına çok hafif batır ve çek böyle işe yarıyor..ayrıca ataçta mantıklı

.... .... ... ..... .. .. . . ..
curtis_jackson

4 Ekim 2008; 23:21:58 

iide senin gitmem gerekmiyorki arıştır netten firmanın merkez servisini bul ver kargoya cihazı gitsin
quote:

Orjinalden alıntı: #GREYWOLF#

ben bu kartın yuvaya küçük olduğunu biliyodum ama denemeden bilemem matığıyla gittim şimdi yine aynı mantıkla gidip iyi bozmak istemiyorum ama burdada teknik servise götürmek istemiyorum ankara veya ist olsaydım götürürdüm ya karttan vazgeçeceğiz yada risk alacağız çok saolun arkadaşlar

@dministrator

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

4 Ekim 2008; 23:28:07 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @dministrator -- 4 Ekim 2008; 23:28:42 >

MONSTER T94M860TU01(İNTEL MONTEVİNA T9400,NVİDİA 9800GTS DDR3,4 GB DDR3 RAM,320 GB 7200 RPM SEAGATE,2 GB TURBO MEMORY)
SAMSUNG S760 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ+2 GB SANDİSK SD/PANASONIC DMR-EH57EC-K,HDMİ,DVD RECORDER 160 GB/SEAGATE FREEAGENT PRO 1TB/32MB(E-SATA-USB-FW)
APPLE İPOD CLASSİC 160 GB+CREATİVE EP630/LG 42LG5000 , 107cm FULL HD LCD TV(40000:1)/İPHONE 3G 16 GB BLACK/SANDİSK CRUZER CONTOUR 16 GB

ZUNE/SAMSUNG/IPOD/SONY MÜZİK ÇALARLARI İNCELEMELERİM VE KARŞILAŞTIRMALARIM İÇİN TIKLA
SONY SR290 VİDEO KAMERA İNCELEMEM İÇİN TIKLA
ALTEC LANSİNG FX5051 SES SİSTEMİ İNCELEMEM İÇİN TIKLA
@dministrator

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat