Şimdi Ara

Crucial Ballistix Tracer serisi yeni DDR3 belleklerini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Yaklaşık 1,5 senedir destek verilmesine rağmen DDR3 belleklerin özellikle Nehalem tabanlı Core i7 serisi işlemciler ile birlikte son kullanıcılar tarafında yaygınlaşması bekleniyor. Zira Nehalem platformuna geçiş yapmak isteyenler için DDR2 bellek alternatifi malesef bulunmayacak.


    Kasım ayı ile birlikte duyurulması beklenen Nehalem öncesinde bellek üreticilerinde hareketlilik başladı. Pek çok firma yeni DDR3 çözümlerini önümüzdeki günlerde kullanıma sunmaya başlayacak ki bu isimlerden biri de Crucial olacak.


    Ballistix serisi yüksek performanslı bellekleriyle tanınan Crucial, 1333MHz'de görev yapan yeni bellek çözümlerini duyurdu. Ballistix tracer serisi altında hazırlanan ve 1.8v geriliminde görev yapan belleklerin erişim süresi ise CAS6 olarak belirlenmiş.


    Ballistix Tracer serisine özel ısı emiciler ile donatılan belleklerin üzerinde ayrıca Kırmızı ve Yeşil renkli LED göstergelerinin olduğu bildiriliyor. 1GB/2GB'lık modül ve 2GB/4GB'lık kit halinde satılacak olan yeni belleklerin fiyatı 85$ ile 332$ arasında olacak.








  • ddr2 olan seri çok tutmuştu bakalım buda tutacakmı ?
  • Haydi hayırlısı bakalım.
  • cas6 iyi bir değer
  • Cas 6 timingler ile gelmesi güzel bir olay fakat saat frekansı timinglerden daha önemli genel benchmarklarda. Eğer kendi timinglerinde iyi overclock olabilirse çok iyi tutulur. Gelsinde test edelim bi ;)
  • ddr 2 ler güzeldi ama herkez kaliteli chipli olanlarından faydalanamadı
    takoz olanlar aklıma geldikçe tambir fiyasko diyorum
    oysa yurt dışından acayipbir hevesle getirtmiştim 1150 mhz de çakılmıştı
    şahsen bu markayı birdaha almam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.