Giriş | |
|
|
|
25 Eylül 2008; 23:20:55
|
|
|
arkadaşlar merhaba. az daha iphone alacaktım, turkcell in sinirsiz internet paketi sozune kanarak lakin bir koseye sıkıstırmıslar, megersem adamlar 3gb kota koymus. burada tuketiciyi ciddi bir sekilde yanılma soz konusu, 3 gb kotanın oldugu bir yerde sınırsız internet lafı gecemez. 3 gb kotali internet denebilir. simdi bir arkadas aldı, sınırsız lafına kanıp, 50 gb bir ayda kullandı, 47 gb ın parasını odeyecek mi? bence itiraz etse, tuketici mahkemesine bu sayfların scrrenshotları ile gitse, kesin kazanır. hatta vodafone bile buradan dava acabilir. turkcell cok ciddi bir yanlıs yapiyor. bakalım ne olacak.
|
|
25 Eylül 2008; 23:44:11
|
|
|
Yok daha neler... Altı üstü telefon...Laptop değil... 3gb bir telefonda nasıl aşılabilir ? İşi gücü bırakıp Facebook , Yotube'yimi gezeceksiniz... Turkcell'inde sıradan bir taktiği bu...Nerden itelersem kar diyor işte... 3 gb bir telefon için yeterlidir diye düşünüyorum...En azından benim için fazla bile Sizlerinde abartmayıp gerektiği kadar kullanmasını öneriyorum...Telefon zararlıdır , fazla zaman geçirilmemeli... Saygılar...
|
|
|
25 Eylül 2008; 23:46:32
|
|
|
yuzbaşıma katılıyorum da işin gücün olmucak ugracan böyle sömürücülerle
|
|
|
26 Eylül 2008; 0:03:51
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Erdm24 Yok daha neler... Altı üstü telefon...Laptop değil... 3gb bir telefonda nasıl aşılabilir ? İşi gücü bırakıp Facebook , Yotube'yimi gezeceksiniz... Turkcell'inde sıradan bir taktiği bu...Nerden itelersem kar diyor işte... 3 gb bir telefon için yeterlidir diye düşünüyorum...En azından benim için fazla bile Sizlerinde abartmayıp gerektiği kadar kullanmasını öneriyorum...Telefon zararlıdır , fazla zaman geçirilmemeli... Saygılar... konu ne kdar kullanılacağı değil konu sınırsız deyip kota koymak siz nerden okudnuz yazıyı sonundan mı yine aynı anlam çıkıyor isterse telefonu laptop olarak kulanır kimene sınırsız deyip 3g kota koymak tamamen dolandırıclıktır dava açılırsada kazanılır bu kadar basit
GIGABYTE GA-965P-DS3 (rev. 3.3) - INTEL E6750 Core 2 Duo 2.66GHz 64bit 1333MHz - 2x1 CORSAIR VS1GB667D2 PC2-5300 1GB; DDR2-667Mhz - SEAGATE ST3320620AS 320GB SATA300 Barracuda 7200.10 7200rpm; 16MB; NCQ - PALIT 8600GT Sonic+ - ASUS TA-9A1 FSP BLUESTORM II 500W ATX/Micro ATX - ASUS DRW-1814BLT DVD-RAM LightScribe SATA150 18x8x16 DVD-RW - Samsung SyncMaster 931BW LCD
|
|
|
|
|
26 Eylül 2008; 0:11:26
|
|
|
yok öyle bişey her zaman sınırsız lafının bi sınırı bulundır hatta t-mobile ın verdiği sınırsız internetin sınırı ( ) 1gb... turkcell vermiş 3 , şükretmek lazım...
|
|
|
26 Eylül 2008; 0:19:54
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Erdm24 Yok daha neler... Altı üstü telefon...Laptop değil... 3gb bir telefonda nasıl aşılabilir ? İşi gücü bırakıp Facebook , Yotube'yimi gezeceksiniz... Turkcell'inde sıradan bir taktiği bu...Nerden itelersem kar diyor işte... 3 gb bir telefon için yeterlidir diye düşünüyorum...En azından benim için fazla bile Sizlerinde abartmayıp gerektiği kadar kullanmasını öneriyorum...Telefon zararlıdır , fazla zaman geçirilmemeli... Saygılar... sonucta modem olarak kullanabiliyorsunuz telefonu yeterince piskopatsaniz bir haftaya kalmadan doldurabilirsiniz 3 gb'yi :) oyle bile olsa doldurabilene bilahare saygilarimi sunarim, o ayri :) Gerci oyle bir paket alsam, kesin denerim bilgisayardan baglanip film indirmeyi falan hatta iPhone uzerinde calisan torrent programlari da var, yolda sokakta gezerken bile film indirebilirsiniz yani teorik olarak :) dedigim gibi, saygilar simdiden :)
|
|
|
26 Eylül 2008; 0:33:31
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: GomerciN quote:
Orjinalden alıntı: Erdm24 Yok daha neler... Altı üstü telefon...Laptop değil... 3gb bir telefonda nasıl aşılabilir ? İşi gücü bırakıp Facebook , Yotube'yimi gezeceksiniz... Turkcell'inde sıradan bir taktiği bu...Nerden itelersem kar diyor işte... 3 gb bir telefon için yeterlidir diye düşünüyorum...En azından benim için fazla bile Sizlerinde abartmayıp gerektiği kadar kullanmasını öneriyorum...Telefon zararlıdır , fazla zaman geçirilmemeli... Saygılar... sonucta modem olarak kullanabiliyorsunuz telefonu yeterince piskopatsaniz bir haftaya kalmadan doldurabilirsiniz 3 gb'yi :) oyle bile olsa doldurabilene bilahare saygilarimi sunarim, o ayri :) Gerci oyle bir paket alsam, kesin denerim bilgisayardan baglanip film indirmeyi falan hatta iPhone uzerinde calisan torrent programlari da var, yolda sokakta gezerken bile film indirebilirsiniz yani teorik olarak :) dedigim gibi, saygilar simdiden :) iPhone'da modem özelliği yok malesef. Bilgisayardan internete bağlanamazsınız. Tcell SSS'dan: ''iPhone 3G'nin modem özelliği bulunmamaktadır. Bilgisayarınızdan internete bağlanmak için Turkcell Mobil Ofis ürünlerini kullanabilirsiniz.'' ''iPhone 3G üzerindeki Safari web tarayıcısı şu an için flash animasyonları göstermemektedir'' 3 GB normal kullanıcı için sınırsıza yakındır zaten. Ben devamlı EDGE kullandığım halde aylık 100 MB'ı dolduramıyorum Tcell'de.
|
|
|
26 Eylül 2008; 0:47:38
|
|
|
iphone yılın fiyasko aletidir bu kadar diyorum.bu neya 18 ay sabit para vercem üstüne üstük her boku kısmışlar,sınır koumuşlar yok vergi mergi ,yok 150 dakika 150 sms.arabamı bu kardeşim pul vergi bilmem ne vericem yaaa.satın 1 milyara adam gibi sanki bizim millet telefona para vermeye kıyamıyo peynir ekmek gibi satar don almaz telefon alır bizim millet sanki bilmiyoruz.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.resmen komedi.
|
|
26 Eylül 2008; 0:53:20
|
|
|
iPhone' u modem olarak kullanabilirsiniz Google: How to tether your iPhone 3G to your laptop Ayrıca buna gerek kalmadan yüklenecek bir torrent uygulaması ile bir kaç günde o 3gb limit bilgisayara bile bağlamadan geçilir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopar -- 26 Eylül 2008; 0:49:31 >
|
|
26 Eylül 2008; 1:30:54
|
|
|
turkcellin sunduğu edge hizmetiyle 3gb limiti 30 saat tam hızda dosya indirerek anca doldurabilirsiniz. (Edge'in hızı max. 30kb/sn)
|
|
26 Eylül 2008; 1:42:36
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: vincentvega iPhone'da modem özelliği yok malesef. Bilgisayardan internete bağlanamazsınız. Tcell SSS'dan: ''iPhone 3G'nin modem özelliği bulunmamaktadır. Bilgisayarınızdan internete bağlanmak için Turkcell Mobil Ofis ürünlerini kullanabilirsiniz.'' ''iPhone 3G üzerindeki Safari web tarayıcısı şu an için flash animasyonları göstermemektedir'' 3 GB normal kullanıcı için sınırsıza yakındır zaten. Ben devamlı EDGE kullandığım halde aylık 100 MB'ı dolduramıyorum Tcell'de. Turkcell'in sitesinde "telefonu Jailbreak edip Cydia'dan 3Proxy'yi kurun" demelerini beklemiyordum zaten :) gömülü olarak modem özelliği gelmiyor, o yönden haklısınız tabi fakat modem olarak kullanmak mümkün
|
|
|
26 Eylül 2008; 5:02:07
|
|
|
SINIRSIZSA SINIRI OLMAMALI ..... SINIRLIYSA O ZAMAN SÖYLİCEKSİN KARDEŞİM 3GB SINIR VARDIR DİYE BURDA TAM Bİ ALDATMACA VAR TÜKETİCİLER İÇİN ... YAZMA O ZAMAN SINIRSIZ DİYE BURDA KİMSE SAVUNMASIN TURKCELİ ÇÜNKÜ SAVUNULUCAK Bİ YANI YOK 3GB SINIRI AŞARSAN EXTRA ÜCRET ALACAKLARINIDA KENDİLERİ YAZIYOLAR YANİ SINIR VARMIŞ
|
|
|
26 Eylül 2008; 5:36:55
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: karantina61 SINIRSIZSA SINIRI OLMAMALI ..... SINIRLIYSA O ZAMAN SÖYLİCEKSİN KARDEŞİM 3GB SINIR VARDIR DİYE BURDA TAM Bİ ALDATMACA VAR TÜKETİCİLER İÇİN ... YAZMA O ZAMAN SINIRSIZ DİYE BURDA KİMSE SAVUNMASIN TURKCELİ ÇÜNKÜ SAVUNULUCAK Bİ YANI YOK 3GB SINIRI AŞARSAN EXTRA ÜCRET ALACAKLARINIDA KENDİLERİ YAZIYOLAR YANİ SINIR VARMIŞ Sınırsızın Türkçesini bilmiyorlar heralde,tam bir aldatmaca var burda
|
|
26 Eylül 2008; 5:48:37
|
|
|
ya bunlar böle para kazanıyor milleti gaza getirip kelime oynu yapıp allem edip kullem edip bişi vermeden soymak amaçları bunlara verilicek cevap almamak ellerinde patlasın adam gibi ücretler ile gelsinler Tüketici karşısına .
|
|
|
26 Eylül 2008; 6:32:26
|
|
|
minnacık yazan ibareye dikkat :)
|
|