Aklım hep Panasonic HT-885teydi aslında 2 tanıdğma aldırdım daha kendime almak nasip olmadı şimdi kendime ev sinema sistemi alıcam ama bu model artık bayağ eski kaldı aslında gerçek 1000w olmasından dolayı bu modeli çok seviyodum ararştırırken Sony DAV-DZ860 modeline rastladım ve bayağ bi hoşuma gitti arka kolonlarında wireless olması güzel oldu kullanan varmı bu modeli tavsiye edermisiniz gerçek 1000wmıdır ev sinema sistemleri konusunda okadar bilgili değilim şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
Hıfı konusundakı sınırlı bılgı ve tecrubeme forumda okuduklarımı ekledım, yurt dısı forumlardan da okudugum kadarıyla, ses sıstemı almayı dusunen arkadaslar ıcın onerılebılır bır sıstem gıbı geldı bana ve kendım de aldım. Kuruldu fakat henuz detaylı ınceleme fırsatım olmadı. Formatlar degıstıkce guncel tutmak ıcın player degıstırmek yeterlı olacak dıye dusundum ve bu secenegın olması benım ıcın onemlıydı. Almayı dusunun arkadaslar ıcın tecrubelı ve daha bılgılı arkadasların goruslerı faydalı olacaktır.
sony ddgw800 sistemi alan arkadaşın yorumlarını bekliyorum. ve birkaç sorum var 1- Hangi model divx player kullanıyor sorunsuz çalışıyormu? 2- Divx playerı amfiye HDMI ile mi bağladın veya. TV amfi Player bağlantısını nasıl yaptın? 3- 700 YTL BÜTÇEM var paket mi alsam böyle bir sistemmi? Amacım divxlerimi ve uydu kanallarını 5.1 izlemek... Panasonic 42 TH PX80E G11 panelim var... Teşekkürler şimdiden...