Şimdi Ara

Bowers & Wilkins (B&W) Soru, Sorun, Tavsiye ve İncelemeleri (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.140
Cevap
30
Favori
220.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • birkaç saattir audience maestro hoparlör kablosunu denemekteyim, ilk izlenimlerim olumluydu, bu yüzden az önce hoparlör kablosu konusunda nihayi kararımı verdim, bw804D ve primare sistemi için Audience AU24 SE hoparlör kablosunu yarın alıyorum, öncelikle audience'ye dikkatimi çeken altan beye ve her zaman ki gibi desteklerini esirgemeyen @asefik dostuma teşekkür ediyorum

    edit : bu arada denemek için maestro kabloyu bana gönderen özgür sadık arkadaşıma ve analysis plus'la ilgili bilgilendiren tuğrula da teşekkürlerimi iletiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turushanovgu -- 24 Temmuz 2014; 0:44:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ireyal

    quote:

    Orijinalden alıntı: tgaripozer

    quote:

    Orijinalden alıntı: astramastra

    çok müdahaleci olmuş gibi oluyorum ama :) bu işi sehpa sonrasına bırakıp ,yerleşimden sonra duruma göre min.
    yükseklikte tutmakta fayda var siz deyin 80 ben diyeyim 60 :)

    bu arada projeksiyon ne kullanıyorsunuz?

    yok Serdar bey aksine cok memnun oluyorum tecrübelerinizi paylaşmakdan

    projeksiyon epson tw9100w şuanki perde konumunda gerçekten gözü yoruyor alacağım perde 120 inch elite screen dediğniz gibi belkide 80 cm aşağı indirmem gerekir sizinki ne yükseklikte

    Hayırlı olsun hocam, çok şık ve güzel hoparlörler.

    Kalorifer duvarda kullanım alanını çok kısıtlamış, keşke onu kaldırma imkanı olsa daha büyük 135'' lik sabit perde çok daha keyifli olurdu.

    Ben 135'' perdeyi yerden 61-62cm yukarıya monte ettim, izleme yüksekliği olarak gayet iyi.

    teşekkürler kalorifer söküyorum zaten hocam ordan 120 inc bir perde alıyorum fazlasını mesafem kaldırmıyor ben 80 cm yükseklik düşündüm ama daha az olabilirde hifi sehpa yaptırmak için bir kaç örnek araştıyorum netleşecek yükseklik duruma göre
  • Asefik kullanıcısına yanıt
    Sevgili Asefik,

    Yanlış hatırlamıyorumda, bir önceki seriyi hatırlamışım. Sen muhtemelen hiç görmemişsindir daha önce 8xx serisi s ve d olarak iki guruptu. Htm4 s gurubunun center ıydı. Diamond tweeter yoktu. S gurubu hoparlörlerle 805s, 804s, 803s ile eşleştirilirdi. B&w da en ayırıcı faktör öncelikle tweeter idi, artık değil bütün 8xx serisi diamond tweeter lı. Ben 8xx serisinin bir çoğunu kullandım, kendi ekipmanlarımla dinledim, önerdiğin gibi alt seriden bir center belki tamamlayıcı olabilir ama kullanmış biri olarak iddia ediyorum ki, 8xx serisi herhangi bir hoparlörün oluşturacağı ghost center, herhangi bir alt seriden iyidir, bumfikrşmden yola çıkarak sinema çok önemli değilse almayın, önemliysede htm2 alın diyorum.

    Bir önceki serinin htm4 ü

    http://www.bowers-wilkins.com/Downloads/Product/Archive/ENG_FP20419_HTM4_info_sheet.pdf
  • turushanovgu T kullanıcısına yanıt
    Sevgili turushanogşu,

    Arayışın son bulmasına sevindim. Yalnız ben audience a dikkatinizi çekmedim, siz çoktan dikkat kesilmiştiniz, bende nacizane fikrimi paylaştım. Çokta iyi fiyatlara satıldığını düşünüyorum.
  • Sevgili Altan,

    Ben seni bildim bileli CM serisi B&W leri sevmemişsindir.Hatta CM serisi Floorstanding alan arkadaşa "ateş için çok iyi odun olur" dediğin dün gibi aklımda.CM Centre 2 hakkındaki düşüncende belki buna bağlıdır.

    Yoksa sinema olayını gereksiz görmediğin zamanlar center olarak B&W giriş seviyesi HMT61 kullandığını biliyorum,frontlarını B&W 703 ve B&W 804 olarak upgrade ettiğin zamanda kullanmaya devam etmiştin.Hatta frontlar Dynaudio Sapphire iken bile HTM61 vardı.

    Eminimki 700 serisi B&W devam etseydi şu anki tek seçenek HTM2 rezervini kaldırırdın.

    Neyse @tgaripozer arkadaşımız için hayırlı olan neyse o olsun diyerek noktalamak istiyorum...
  • (Ateş için iyi odun olur )
    Mu çok guzel laf mis attık benim ünlü (çöp) yani na bunu da koyacam super ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asefik kullanıcısına yanıt
    Sevgili Asefik,


    Yüzlerce mesajdan oluşan bir konudan, iki lafımı cımbızla çekerek, benim tavrımın ne olduğuna dair kendi fikrini, benim tavrım, kararım mış gibi göstermen bana haksızlık olmuş, sana yakışmamış.


    Ben bu ürünleri kullandım. Tecrübe ettiğim, kendi sistemimde dinlediğim şekliyle de çok net fikrimi beyan ediyorum. Htm2 dışındaki center ların bir anlamı yok, o parayı verdiğine değmez. Cm serisi center ları ben dinledim, sen dinledin mi bilemiyorum, ama şunu söyleyebilirim ki 8xx serisi ile alakası yok. Bu benim tecrübem tabiki.

    Sen farklı düşünüyor olabilirsin, fikrinden önce sana saygı duyarım, dolayısı ile fikrinede ama bu doğru bildiğimi paylaşma mı engelleyen bir durum değil. Bundan rahatsızlık duyacağını düşünmezdim, açıkçası şaşırdım, üzüldüm.
  • Bu arada 803 diamond ve krell birlikteliğinden çok memnunum kısık Sesde dün gece 1 saat kadar dinledim müthiş keyif aldım ilerleyen zamanlarda sistemdeki sehpa spike vs gibi ayrıntılarıda halledince daha da mutlu olucam eminim
  • tgaripozer T kullanıcısına yanıt
    Kulağınızın duyduğu ve beyninizin algıladığından siz mutlu iseniz herşey yolunda demektir.
    Tekrar hayırlı uğurlu olsun, güzel dinletileriniz olsun.
  • Üstatlar 683 ile cm9'un kağıt üstünde driverları, özellikleri aynı gözüküyor. Fark sadece tasarım mıdır, kaçırdığım ayrıntı ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm forumdaşların bayramı kutlu olsun.İyi ve güzel hep sizinle olsun.
  • htokyay H kullanıcısına yanıt
    Sizede iyi bayramlarda her başlıkta bayeam mesajı niye ? Mesaj sayısını arttırmak istiyorsanız daha iyi yollar var.
  • Ne münasebet Altan Bey .mesaj sayımı artırmak gibi bir kaygım yok.Bir bayram mesajını bu şekilde yorumlamanız açıkçası beni üzdü.
  • Sn. Htokyay,

    Böyle mübarek bir bayramda kimseyi üzmek elbetteki hedef değil. Ama bu forum hepimizin, biz kendi evimizi ne kadar düzenli tutar, ne kadar düzgün kullanırsak, o kadar iyi bir ortam tesis etmiş oluruz. Bayram kutlama topiği bile olan forumlarda denk gelirse bayramlaşmakta bir geleneği yaşatmak açısından müspet bir davranış. Ancak her başlıkta bayram kutlaması yapmakta olumsuz görünüyor.

    Pek çok kullanıcı gibi bende son yazılmış mesajlar bakıyorum. Girdiğim her topikte sizin bayram mesajıızı görmek hiçte hoş değil. Aslan ininden belli olur.

    Zaman zaman rahatsız olduğum şeyleri paylaşıyor ve tepkide çekiyorum. Belki çok uygun bir betimleme değil ama haksızlığı görüp susana dilsiz şeytan derler. Burayı birlkte kullanıyorsak, hep birliktede düzgün işlemesiini sağlamalıyız.

    Bu forumun özü, kişilerin kullandığı chazlarla duygusal bağ kurması, eleştirene kartal kesilmesi, bir kesmininde çok ağır hakaretler edilmesi vs vs Bunlarda çok yanlış, çünkü burayı okuyan büyük bir yazısız çoğunluk var. Kötü ürünler sanki dünyanın en iyi ürünüymüş gibi gösteriliyor, bu yazısız çoğunlukta bunlardan etkilenebiliyor. Birde aklı uyanık pazarlamacılar, ne ürünler gazlanmaya çalışılıyor vs vs. Zamanında mücadele ettim bunlarla ama artık umursamıyorum. Herkes kendi yaptığı yanlışın bedelini ödüyor. Ben bu foruma mesaj yazıp hiçbir şey kazanmıyorum. Üstelik iyi niyetle kendimce doğru ürüne yönlendirmeye çalışmama bile hakaretle cevap aldığım çok oldu. Sormayana bir şeyde söylemiyorum çoook uzun zamandır, bir kaç istisna dışında. Bir kısım dostlar mesaj yazıyor olmama şaşırıyor, bir kısmı daha çoğunu yapmam için teşvik etmeye çalışıyor. İki uçta çok anlamlı değil. Tartışmalarında içinde olmak istemiyorum.

    Ama en azından, evimizi forumumuzu düzgün tutalım. Birbirimizin yanlışlarını düzgün bir üslupla uyarmaya çalışalım, forumuda hepimizin düzgün kullanacağı bir haşde devam ettirelim. Bundan da kimse hicap duymasın.
  • altanpsx A kullanıcısına yanıt
    Fark etmedim ama çirkin olmuşsa kusura bakmayın.Amacım daha çok forumdaşın bayramını kutlayabilmekti.
  • Herkesin bayramini kutlarim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altan bey kusura bakmiyorsunuz insallah bayram kutlamasi yaptim ama?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atalayalper

    Altan bey kusura bakmiyorsunuz insallah bayram kutlamasi yaptim ama?

    Atalay pislik yapma :)))))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atalayalper kullanıcısına yanıt
    İki resim, bir noter tasdikli nüfus cüzdan örneği, ikametgah ile başvurunu yap, ön kurul onaylar cevap vermeyi gerek görürse resmi bildirim yaparım. Sana da iyi bayramlar.
  • Eray ne alakasi var pislikle falan bayram tebrigi yazan bir vatandasin azarlandigi bir forum mu hayal ediyorsunuz siz? Kimse kusura bakmasin Altan bey de kusura bakmasin bu tarz cevaplar oldukca antipatik geliyor bana ayrica isteyen istedigini yazar ve yazdiklari da forum kurallari cercevesinde oldugu surece kimse karisamaz. Var mi itirazi olan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.