Giriş | |
|
|
|
25 Eylül 2008; 12:35:46
|
|
|
bence öle ters bı durum soz konusu dııldır cunku magazaya 3. gırısım bugun ıcerısınde herkese aynı sey denıyor yanı tarıfeler yarın acıklanıcak ama sozlesmesız almak ıstıyorsanız suan alablırsınız dıyorlar herkese ılegal bır durum olsa bence bunu goze alamazlar dıye dusunuyorum
|
|
|
25 Eylül 2008; 12:35:59
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: mygokhan Akılsızlık mı ? Teknoloji manyaklığı mı? Sizinkisi teknoloji manyaklığı... Nerden biliyorsun diye soracak olursan, bendede aynı manyaklık var...
|
|
|
25 Eylül 2008; 12:42:48
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: NAXTERRA quote:
Orjinalden alıntı: mygokhan Akılsızlık mı ? Teknoloji manyaklığı mı? Sizinkisi teknoloji manyaklığı... Nerden biliyorsun diye soracak olursan, bendede aynı manyaklık var... kimde yok
Toshiba Satellite M70-159, LG R400 Playstation3 60GB PAL v2.52, PSP V3.90 m33 iPhone 8GB V1.1.4, Canon 400D SLR Pioneer PDP-436XDE Plazma Pioneer VSX-415-K Amplifier Pioneer DVR-540H-S HDD&DVD Recorder Pioneer DV-490V-K DVD-Player
|
|
|
|
|
25 Eylül 2008; 12:44:28
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: starsky bence öle ters bı durum soz konusu dııldır cunku magazaya 3. gırısım bugun ıcerısınde herkese aynı sey denıyor yanı tarıfeler yarın acıklanıcak ama sozlesmesız almak ıstıyorsanız suan alablırsınız dıyorlar herkese ılegal bır durum olsa bence bunu goze alamazlar dıye dusunuyorum Satışlar 26sında başlayacak resmi olarak...
|
|
|
25 Eylül 2008; 12:50:25
|
|
|
Turkcell extraları bende arıyorum hepsi satışımız var diyorlar fiyat konusunda farklılıklar var fakat turkcell exralardan biri 8 Gb'lığa 1250 dedi diğeri 1190 dedi? Sizce normal mi bu extralar birbirinden farklı rakam verebilirmi eğer verebiliyorlarsa bu bizim yararımıza. rekabet herzaman için iyidir :)
|