Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
önemli iphone 3g ankara da satışta "TURKCELL"

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> önemli iphone 3g ankara da satışta "TURKCELL" Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
starsky

25 Eylül 2008; 12:03:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

öncekliikle herkese hayırlı olmasını diliyorum dier konu 82 sayfa oldugu için bu topici açmayı uygun buldum sonucta ankarada oturan ve suan bu telefon sahibi olmak istiyenler gidip alablirler ankara uğur mumcu caddesin deki turkcell extra da suan itibari ile iphone 3g 8 ve 16 olarak satışa başlanmıştır magaza girişindede iphone 3g "GELDİ" yazısını görebilirsiniz içeri girdiğimde beni karşılayan çalışanlarada sordugumda aldıgım fiyatlarıda sizlerle paylaşmak istiyorum ve nekadar olucak sorularınızıda yanıtlamıs olmak ıstıyorum iphone 3g 8gb "1.250 ytl" 16 gb ise "1.450 ytl" den suan satıştadır sordum 26 sında ise yani yarın diğer tarifeler acıklanıcak yanı yok ayda sukadar verıp almak ıstıyorum dıosanız yarını beklıyeceksınız ama yarını beklıyemem ben suan almak ıstıyorum dıorsanız dediğim fiyatlardan suan ankara uğur mumcu caddesindeki turkcellden iphone unuza kavuşabilirsiniz herkese hayırlı olsun tekrar

SONY VAIO VGN-FZ31M BLUE-RAY FULL HD 1080 - Playstation Portable SLIM&LITE - Piano Black - iphone 3g
starsky

25 Eylül 2008; 12:08:32 

artık telefon nekadar dı nezaman satısa cıkıcaktı 26 sı ertelenirmi muhabbetleri son bulsun nakit fiyatları sözleşmesiz fiyatları budur telefonlar unlock tur avea vb hatları calıstırabilirsiniz tekrar hayırlı olsun

SONY VAIO VGN-FZ31M BLUE-RAY FULL HD 1080 - Playstation Portable SLIM&LITE - Piano Black - iphone 3g
gennosuke

25 Eylül 2008; 12:10:36 

oh ya kurtuldum uzun uzun konulardan neydi kaçaydı vb..

Shady

25 Eylül 2008; 12:10:56 

Turkcell Mağazalarında bile bugün satışa çıkmazken orada satışa çıkması düşündürdü beni...

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz..." İ. ÇUPİ

samhain

25 Eylül 2008; 12:14:36 

1200 1400 fazla rakamlar bence..yurt dışından benım gıbı alanlar varken,2ay sora satmak ıstesen 500 600e zor gider..enayi yerine konuyoruz ayrıca...yunanistandan 16gb beyazı 570 euro ya aldım..

starsky

25 Eylül 2008; 12:17:16 

düşündürücek bişi yok imkan varsa gelin görün

mygokhan

25 Eylül 2008; 12:22:32 

Acaba bizim buralarda (BURSA) satılıyormu sormak lazım...

Kendime bazen inanamıyorum. 1-2 sene sonra değiştirmek isteyeceğim 1250 ytl lik bir cihaz için kıvranıyorum..Bunun tanımı nedir? Akılsızlık mı ? Teknoloji manyaklığı mı?

www.skodaclubturkey.com

skoda roomster 1.2 HTP 70 HP ocean blue
Shady

25 Eylül 2008; 12:27:29 

quote:

Orjinalden alıntı: starsky

düşündürücek bişi yok imkan varsa gelin görün

Aynen düşündüğüm gibiymiş..Alet onlara ulaşmış ancak satışlar 26sında başlayacakmış..İlk mesajında düzenleme yaparsan yanlış bilgilendirme yapmamış olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 25 Eylül 2008; 12:27:16 >

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz..." İ. ÇUPİ

gennosuke

25 Eylül 2008; 12:30:36 

quote:

Orjinalden alıntı: mygokhan

Acaba bizim buralarda (BURSA) satılıyormu sormak lazım...

Kendime bazen inanamıyorum. 1-2 sene sonra değiştirmek isteyeceğim 1250 ytl lik bir cihaz için kıvranıyorum..Bunun tanımı nedir? Akılsızlık mı ? Teknoloji manyaklığı mı?

sürü psikolojisini de ekle hepimizde var steve ibn....1 sene sonra alın size 5g der hepimiz ağzı açık ayran budalaları misali bakarız kıvrım kıvrım kıvranırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gennosuke -- 25 Eylül 2008; 12:27:41 >

starsky

25 Eylül 2008; 12:30:58 

öyle diyorlarda ben tanıdıgım için bugunden satıyorlar :) ama alınır yanı suan eniştemi yolladım oda bakıyo buyuk ıhtımalle alıp donucek :)

Shady

25 Eylül 2008; 12:32:44 

quote:

öyle diyorlarda ben tanıdıgım için bugunden satıyorlar :) ama alınır yanı suan eniştemi yolladım oda bakıyo buyuk ıhtımalle alıp donucek :)

He o zaman bir şikayete bakar..Adamlar bunu göze almışlar mı? Apple'ın karşısında Turkcell'i zor duruma düşürecek bir hamleyede Turkcell'in izin vermeyeceği açıktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 25 Eylül 2008; 12:30:09 >

starsky

25 Eylül 2008; 12:35:46 

bence öle ters bı durum soz konusu dııldır cunku magazaya 3. gırısım bugun ıcerısınde herkese aynı sey denıyor yanı tarıfeler yarın acıklanıcak ama sozlesmesız almak ıstıyorsanız suan alablırsınız dıyorlar herkese ılegal bır durum olsa bence bunu goze alamazlar dıye dusunuyorum

NAXTERRA

25 Eylül 2008; 12:35:59 

quote:

Akılsızlık mı ? Teknoloji manyaklığı mı?

Sizinkisi teknoloji manyaklığı...

Nerden biliyorsun diye soracak olursan, bendede aynı manyaklık var...

İyi bir fotoğraf, iyi bir fotoğraf makinesi ile çekilmez, fotoğrafı çeken FOTOĞRAFÇI' dır..
mrtbjk

25 Eylül 2008; 12:42:48 

quote:

Orjinalden alıntı: NAXTERRA

quote:

Akılsızlık mı ? Teknoloji manyaklığı mı?

Sizinkisi teknoloji manyaklığı...

Nerden biliyorsun diye soracak olursan, bendede aynı manyaklık var...

kimde yok

Toshiba Satellite M70-159, LG R400
Playstation3 60GB PAL v2.52, PSP V3.90 m33
iPhone 8GB V1.1.4, Canon 400D SLR
Pioneer PDP-436XDE Plazma
Pioneer VSX-415-K Amplifier
Pioneer DVR-540H-S HDD&DVD Recorder
Pioneer DV-490V-K DVD-Player
Shady

25 Eylül 2008; 12:44:28 

quote:

bence öle ters bı durum soz konusu dııldır cunku magazaya 3. gırısım bugun ıcerısınde herkese aynı sey denıyor yanı tarıfeler yarın acıklanıcak ama sozlesmesız almak ıstıyorsanız suan alablırsınız dıyorlar herkese ılegal bır durum olsa bence bunu goze alamazlar dıye dusunuyorum

Satışlar 26sında başlayacak resmi olarak...

arenwap

25 Eylül 2008; 12:50:25 

Turkcell extraları bende arıyorum hepsi satışımız var diyorlar fiyat konusunda farklılıklar var fakat turkcell exralardan biri 8 Gb'lığa 1250 dedi diğeri 1190 dedi? Sizce normal mi bu extralar birbirinden farklı rakam verebilirmi eğer verebiliyorlarsa bu bizim yararımıza. rekabet herzaman için iyidir :)

Ftaha