Şimdi Ara

Sony Ericsson'dan bayanlara özel Bluetooth destekli kol saati

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Hem bayanlar hem de baylar için kuşkusuz en önemli aksesuarlardan biri de saatler. Bu noktadan hareketle bir süre önce Bluetooth özellikli saatler hazırlamaya başlayan mobil telekomünikasyon pazarının lider oyuncularından Sony Ericsson, MBW-200 kod adlı yeni modelini duyurdu. Bayanlara özel olarak ünlü saat firması Fossil ile işbirliği çerçevesinde hazırlanan yeni model, geleneksel fonksiyonlarına ek olarak Bluetooth üzerinden telefonlar ile bağlantı kurabiliyor.


    Peki kol saatinde Bluetooth özelliği ne işe yarayabilir? Bluetooth destekli telefon çaldığında veya mesaj geldiğinde saat titreşim özelliği ile bunu kullanıcısına bildirebiliyor, ufak ekranı üzerinden arayan numarayı da gösterebiliyor. Bu sayede özellikle cep telefonu kullanımının yasak olduğu yerlerde en azından mesaj geldiğini veya kimin aradığını takip edebilmek mümkün kılınıyor. Teknolojik alt yapısına ek olarak görünüm anlamında da oldukça şık olan yeni kol saati için 3 farklı tasarım mevcut.


    Tek renkli OLED ekrana sahip olan analog saat ile cep telefonlarının müzik fonksiyonlarını uzaktan kontrol edebilmek te mümkün. 30 metreye kadar su geçirmez tasarıma sahip olan ve yeniden şarj edilebilir pil ile birlikte gelen MBW-200'ün yıl bitmeden kullanıma sunulması beklenirken fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.









  • artık kol saatlerinde telefon özelliği de ekleseler taşıma derdinden kurtuluruz... gerçi var bir kaç tane ama onlarda çok kaba...
  • çok tatlı bişey ya sony ericsson kendini aşmaya başladı bence nokiayı geçti artık herkeste bi sony mutlaka var
  • saati bilmem ama hatunlar taş
    özellikle soldaki
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sugarboy

    artık kol saatlerinde telefon özelliği de ekleseler taşıma derdinden kurtuluruz... gerçi var bir kaç tane ama onlarda çok kaba...

    çok fazla tutmaz bence
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BreakBeaT

    saati bilmem ama hatunlar taş
    özellikle soldaki



    o hatunu saatle beraber alana diger hatunları hediye ediyorlarmıs kaçırma bu kampanyayı




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.