Şimdi Ara

MSI HD4850 sorun Crysis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kart yaklasik 1 hafta once geldi , cezam sagolsun giremedim foruma... ,herneyse
    Kart harika super mukkemel fiyatina gore ..tek sorunu asiri sekilde isiniyor 75 derece+ sonra tilt atiyor pc neyse buna zagten ozel sogutucu alacagim (Arctic Cooling Accels1 Rev 2)

Yanliz bir sorunum var ,Tum oyunlari rahat yuksek detayda akici bir sekilde oynuyorum
    Ama Crysis de High 1280*1024 2*AA 37 Fps aliyorum ,1024*768 AA kapali 60 fps aliyorum
    sorun ise oyunda arada takilmalar oluyor cok sinir bozucu birden saniyelik fps dususu yasiyorum ,sizce bu neyden kaynaklana bilir ? Msi nin son driverleri yuklu ...Crysis ise son patchli

bu arada sistem
    E6750,@ 3,5 ghz
    Asus P5W-Dh-Deluxe
    Corsair 2 Gb 850 mhz
    500gb Seagate IDE 16mb cache
    550 Watt Lc-Power-Silent
    Vista Home Premium yuklu

Goruntuler
     MSI HD4850 sorun Crysis
     MSI HD4850 sorun Crysis
     MSI HD4850 sorun Crysis
     MSI HD4850 sorun Crysis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 25 Eylül 2008; 0:13:56 >

• up :(
  • Bende,HIS 4850 ICEQ TURBO var aynı takılmalar bende de mevcut

Genel birşey bu sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

Bende,HIS 4850 ICEQ TURBO var aynı takılmalar bende de mevcut

Genel birşey bu sanırım

Sanirim naglet Driverlerde sorun ,yok abi ati anlamiyor bu isten
  • Bendede aynı kart ama anlık fps düşüşleri nerdeyse yok denecek kadar az crysiste ve diğer oyunlarda.Sana tavsiyem ekran kartının fanını %50ye kadar arttırman.

Benim sıcaklık değerlerim :
    Masaüstü : 43-48 derece
    yük altında : 58 - 63 derece
  • bendede var aynı sorun ama sadece warheadda var.eski crysis gayet akıcı.yeni driverlerla çözülmesi lazım
  • 3 gb ram ile rahatlıyormuş söylenenlere göre..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    13 yıl önce açıldı
    msi 6600 gt sorun
    20 yıl önce açıldı
    Hd 4770 oc sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Crysis de High 1280*1024 2*AA 37 Fps aliyorum

tamam ne guzel iste daha ne?bu oyunu diger oyunlar gibi 60 fps sabit oynamak filan istemiyorsun umarim.nvidia kartlari sabit 60 oynatmiyor zaten ve ati'nin bu isten anlamamasi degil bu oyun nvidia oyunu ozellikle bu sekilde yapilmis diye dusunuyorum.

anlik fps dususleri illa kart yuzunden degil 1 gb ram takarsan, hdd yetmezse, islemci yetmezse, fanini arttir demis bak biri, ben de aa acmadan dene diyorum.ben 4870 ile 1280 high 4xaa actigimda oyun akici olmuyor aa'yi kapattigimda sorun baya azaliyor ama ati kartlarda yag gibi oynama diye bir sey yok, takilmaz takilmaz birden durbune gecerken takilir bitirin kurtulun bence.
  • Anlık fps düşülerini sadece ekra kartına bağlamayın bence...
  • 2 gb ekstra corsair ram alacagim
    ve harika vga sogutucusunu

http://youtube.com/watch?v=nGBLRRfmXVQ
    36 ile 40 dereceye arasina dusuyormus sicaklik.

Artic Cooling Accels1 Rev 2
     MSI HD4850 sorun Crysis

bu arada beyler anlamadiniz herhalde guzel calisiyor ama , mesela fareyi dondururken bi takiliyor adami hasta ediyor
    bakalim Very high 1680*1050 de hangi kart 60fps le rahat rahat oynatacak crysisi ...aslinda isteseler hemen yaparlar ama ,maksat milletin cebini yakmak

• Bu ne ya herkes kendini crysise göremi ayarlıo_?Sonuçta bu oyun 7-8 saatlik felan göreceiniz bişey.Bi oyuna göre kendinizi fazla kaptırıosunuz die düşünüorum.Yok sistemi crysise göre toparlayayım,crysisi full oynatırım bunlar abartı şeyler...
  • Beyler hdd deyi degistirdim 500gb*2 Raid inanilmaz performans aliyorum HD4850e bosuna laf atmissim , sorun benim hdd deydi ,
    Warhead , HD4850 anlik takilmalar ortadan kalkti ,tek kelime ile harika akici bir sekilde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

Bu ne ya herkes kendini crysise göremi ayarlıo_?Sonuçta bu oyun 7-8 saatlik felan göreceiniz bişey.Bi oyuna göre kendinizi fazla kaptırıosunuz die düşünüorum.Yok sistemi crysise göre toparlayayım,crysisi full oynatırım bunlar abartı şeyler...

Niye ki? İstediğini yapabilir.

Crysis'in çok kişili kısmını oynar, tek kişili kısmını beğenir ve üst üste çok kez oynar.

Bunda garip bir şey yok.

quote:

Beyler hdd deyi degistirdim 500gb*2 Raid inanilmaz performans aliyorum HD4850e bosuna laf atmissim , sorun benim hdd deydi ,
    Warhead , HD4850 anlik takilmalar ortadan kalkti ,tek kelime ile harika akici bir sekilde

Eeh, yani ama eski diskin tam model ismi neydi?

Diskte bir sorun mu vardı?

Hani, iyi başarım için raid kasmak falan gerekmiyor da, ondan kurcalıyorum. Yanlış anlaşılmasın sonra, dedikleriniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 15 Ekim 2008; 21:24:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: NayirNolamaz

Beyler kart yaklasik 1 hafta once geldi , cezam sagolsun giremedim foruma... ,herneyse
    Kart harika super mukkemel fiyatina gore ..tek sorunu asiri sekilde isiniyor 75 derece+ sonra tilt atiyor pc neyse buna zagten ozel sogutucu alacagim

Hocam aşırı ısınma sorunu varsa kart nasıl harika,süper,muhteşem oluyor
    Crysis'i ati kartlarla çok yüksek çözünürlükte oynamak mümkün değil, taban olarak nvidia kullanılmış bir oyun bu yüzden ati kullanıcıları kıl bu oyuna

• quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

quote:

Orjinalden alıntı: NayirNolamaz

Beyler kart yaklasik 1 hafta once geldi , cezam sagolsun giremedim foruma... ,herneyse
    Kart harika super mukkemel fiyatina gore ..tek sorunu asiri sekilde isiniyor 75 derece+ sonra tilt atiyor pc neyse buna zagten ozel sogutucu alacagim

Hocam aşırı ısınma sorunu varsa kart nasıl harika,süper,muhteşem oluyor
    Crysis'i ati kartlarla çok yüksek çözünürlükte oynamak mümkün değil, taban olarak nvidia kullanılmış bir oyun bu yüzden ati kullanıcıları kıl bu oyuna

Isinma sorununu da cozduk ,yukarda verdigim sogutucuyu siparis ettim

Tuğer @ Hocam Seagate Barracudda ATA 500gb 16 mb cache li bir hdd di , aldigimdan beri bi gariplik vardi zagten ,1 sene bozuk bozuk kullandim ,garip garip sesler cikariyordu ,
    siparis ettim 2 tane Samsung F1 Sata2 500Gb 16mb hdd ler dun geldi ,Raid 0 a kurdum , vista yi yukledim , driverlar felan derken hemen daldim crysise ,Tahmin ettigim gibi tum anlik takilmalar kalkmis , harika bir sekilde calisiyordu, sorun hdd de oldugunu dusunuyordum oda dogru cikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 16 Ekim 2008; 3:10:30 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.