Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Race The Wtcc Game İçin HDR yamam

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Yarış Oyunları >> Race The Wtcc Game İçin HDR yamam Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
HRNclk777

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

24 Eylül 2008; 16:09:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

HDR Yama Race İçin

Bildiğiniz gibi Gtr 2 için HDR yaması çıktı ama benim denemelerimde Race oyununu aşırı karanlık yaptı. Ben de kendi HDR yamamı yaptım. Bu yama diğer Simbin oyunlarında da çalışır ama ayarları Race Wtcc Game e göre yaptım.2 dosyayı da oyunun kurulu olduğu klasöre atın,silmek için bu iki dosyayı silin
oyunun fps sini düşürmüyor

Oyunda HDr yi nasıl açıcam
tek yapmanız gereken Shift ve Backspace(Enter ın yukarsındaki tuş) tuşlarına basmaktır, aynı tuşlara basarak iptal edebilirsiniz

HDR YOK
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

HDR VAR

HDR YOK

HDR VAR

HDR YOK

HDR VAR

Yükle
http://rapid-share.com/files/147981894/Hdr_Race_Wtcc_Game.rar.html (- i kaldırın)
görüşlerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRNclk777 -- 25 Eylül 2008; 0:21:10 >

solaytekin

24 Eylül 2008; 20:44:10 

hocam ellerine sağlık

bende gtr evo topiğinde kendi ayar yaptığım hdryi koydum onada bakarsın.o hdryi biraz aydınlık yapıp burada paylaşırmısın ben uğraştım ama olmadı.diğer yönlerden çok iyi oldu ne göz alıyor nede renkler cıvık duruyor ama tek kusuru biraz karanlık onuda halledebilirsem süper olacak.

hocam race wtcc harici başka oyunlar yokmu elinde.bu ve race 07, gtr evonun çıkması ile milatlarını doldurdular.elinde varsa gtr2 ve gtr evo için hdr ayarı yapıp burada paylaşırsan iyi olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solaytekin -- 24 Eylül 2008; 20:45:00 >

amd4000x2-2800mhz,biostar ta690g,asus hd3870,kingston 2x1gb 667mhz ddr2,highpower 430w,samsung 160gb sata2,samsung 17 syncmaster 793mb,lg dvd-rw,2+1 philips spa1310,logitech momo
MikeWave
Uzaklaştırılmış
11 gün cezanın 7 günü kaldı.

24 Eylül 2008; 20:45:03 

paylasim için tşk
Cehennemmarşı

Sisteme Gözat

24 Eylül 2008; 21:07:46 

Rengi açınca HDR mı olmuş oluyor?

OraLeTH_

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

24 Eylül 2008; 21:55:54 

quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

Öyle veya böyle eski halinden daha güzel oluyor.

S@rKs-PoWeR

Sisteme Gözat

24 Eylül 2008; 22:52:13 

quote:

Önce emeğe saygı duycaksın sonra adam akıllı yorumda buluncaksın.Öle veya böyle adam elinde ngeleni yapmış oyunu güzelleştirmiş.Sendeki bu zihniyet ile sen ne ileri ne geri gidersin

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Cocker

25 Eylül 2008; 0:01:40 

quote:

Sadece renk paletleri ile oynanmamış, dikkatli bakarsan bloom efektini de görebilirsin. Yani olmuş.
@HRNclk777: Ellerine sağlık, GTR Evo'da da iyi gider sanırım. Hemen deneyeceğim

HRNclk777

Sisteme Gözat

25 Eylül 2008; 0:27:54 

quote:

şöyle bol hdr li bebe oyunlarından hoşlanıyosan seni başka topiğe alalım bay çok bilmiş

Cocker

25 Eylül 2008; 0:42:39 

Denedim ve hala FPS'nin düştüğünü gözlemledim. Özellikle beyaz dengesi fazla olmuş. Kadran çok parlıyor. Genel anlamda çevre düzenlemeleri güzel ancak açık renkli bir yere gelince glow etkisi çok fazla. Onu biraz törpülersen sanırım daha iyi olacaktır. Benim yorumum şimdilik bu.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Yarış Oyunları >> Race The Wtcc Game İçin HDR yamam Sayfa: [1]
Buraya git: