Bildiğiniz gibi Gtr 2 için HDR yaması çıktı ama benim denemelerimde Race oyununu aşırı karanlık yaptı. Ben de kendi HDR yamamı yaptım. Bu yama diğer Simbin oyunlarında da çalışır ama ayarları Race Wtcc Game e göre yaptım.2 dosyayı da oyunun kurulu olduğu klasöre atın,silmek için bu iki dosyayı silin oyunun fps sini düşürmüyor
Oyunda HDr yi nasıl açıcam tek yapmanız gereken Shift ve Backspace(Enter ın yukarsındaki tuş) tuşlarına basmaktır, aynı tuşlara basarak iptal edebilirsiniz
bende gtr evo topiğinde kendi ayar yaptığım hdryi koydum onada bakarsın.o hdryi biraz aydınlık yapıp burada paylaşırmısın ben uğraştım ama olmadı.diğer yönlerden çok iyi oldu ne göz alıyor nede renkler cıvık duruyor ama tek kusuru biraz karanlık onuda halledebilirsem süper olacak.
hocam race wtcc harici başka oyunlar yokmu elinde.bu ve race 07, gtr evonun çıkması ile milatlarını doldurdular.elinde varsa gtr2 ve gtr evo için hdr ayarı yapıp burada paylaşırsan iyi olur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solaytekin -- 24 Eylül 2008; 20:45:00 >
Önce emeğe saygı duycaksın sonra adam akıllı yorumda buluncaksın.Öle veya böyle adam elinde ngeleni yapmış oyunu güzelleştirmiş.Sendeki bu zihniyet ile sen ne ileri ne geri gidersin
Sadece renk paletleri ile oynanmamış, dikkatli bakarsan bloom efektini de görebilirsin. Yani olmuş. @HRNclk777: Ellerine sağlık, GTR Evo'da da iyi gider sanırım. Hemen deneyeceğim
Denedim ve hala FPS'nin düştüğünü gözlemledim. Özellikle beyaz dengesi fazla olmuş. Kadran çok parlıyor. Genel anlamda çevre düzenlemeleri güzel ancak açık renkli bir yere gelince glow etkisi çok fazla. Onu biraz törpülersen sanırım daha iyi olacaktır. Benim yorumum şimdilik bu.