Şimdi Ara

4870 Sapphire Sorun Yaratmaya Başladı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkdaşlar kartı 1 aydır sorunsuz kullanıyorudum 8.9 driver i yükledim bilgisayar delirdi. Gta Oynayamıyorum Kare Kare Oluyor Daha Sonra Görüntü Gidiyor Ama Bilgisayar Hala Çalışıyor Masaüstünde Birden Gitti Görüntü Hemen Kasayı Actım Ekran Kartının Üstündeki 3. lamba Yanıyordu daha onceden yoktu sorun

• up
  • yaw arkadaşım kendin diyorsun 8.9 den sonra olmaya başladı diye. o zaman sil 8.9 u önceki drivere tekrar dön.
  • sounun cevabını da kendin vermişsin aslında çözümü de sende
  • şimdi 8.8 i de yükledim sorun devam ediyor bi format mı atsam
  • format at
  • ya tamda sapphirenin 4870 almanın arefesındeyım ıcıme sıkıntı dustu ya beyler sapphırenın 4870 alıyım mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hellboy23

ya tamda sapphirenin 4870 almanın arefesındeyım ıcıme sıkıntı dustu ya beyler sapphırenın 4870 alıyım mı?

Kardeş böyle sorun olur mu olmaz diye korkarak acağına nvidia al için rahat olsun mesela GTX 260 olabilir.
  • evt bu aralarda 4xxx serisi kartlar alarm ermeye başaldı gene.. bir arkadaşımında 4850 si olan sisteminde monitor çat diye kapanıyor iki gündür bakalım servise gitçek kart sanırım..

nvida alın keyfinize bakın bencede
  • hayatımda ilk defa ati kart kullanıyorum.şu sorunlar tam eglencelik

bendede 8.8 sürücü ile vardı o 3.ışık sorunu.8.9 da hiç yapmadı daha.kartım sapphire üzerinde asus biosu var.

eger soldan 3.cü ışık ise ki bende öyleydi kritik sıcaklık sorunu olması gerek.oyun oynarken görüntü tak gidiyor.ekran kartının fanı yüzde

100 dönüyor.reset atana kadarda öyle kalıyor.korkmaya gerek yok yani helede garanti varken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 24 Eylül 2008; 17:56:35 >
  • düzeldi benden kaynaklı sorun GTX 260 da kullandım en iyisi 4870 suruculeri biraz problem olustursada güzel 8.9 kullanıyorum cok iyi teşekurler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.