Slm arkadşlar bu arlar bir ekran kartı alcam ama kararsız kaldım bu iki marka arasında sizce hangisini almalıyım yani bunların dişında da tafsiyeleriniz varsa da verebilirisniz NVİDİA da olaiblr model olarak sizin tafsiy lerinize kulak verceğim bende şu an 1950 gt var ya da sizce bu yeterlimi şimdiden herkese teşekürler
O.c işini fazla ciddiye alma derim bak testlerinde görürsün yapay test programlarında biraz farkediyor ama oyunlarda getirisi cok az çoğu oyunda 1 bazı oyunlarda 3 fps fazla veriyor bence önce fiyatına sonra soğutmasına bak verdiğin seçenelerde tox. birazdaha pahalı ben olsam his tercih ederim sıcak havayı kasa dışına atması büyük avantaj oyun performansı zaten aynı.
http://www.gomplayer.org/ Gom Player en iyi divx oynatıcı ücretsiz reklamsız cracksiz sürekli kendi yenileyen tükçe arayüzü olan en iyi altyazı gösteren klite kodec paketi ile her formatı açan süper bir program gom player ile divx izlemin keyfine varın...
Slm arkadşlar bu arlar bir ekran kartı alcam ama kararsız kaldım bu iki marka arasında sizce hangisini almalıyım yani bunların dişında da tafsiyeleriniz varsa da verebilirisniz NVİDİA da olaiblr model olarak sizin tafsiy lerinize kulak verceğim bende şu an 1950 gt var ya da sizce bu yeterlimi şimdiden herkese teşekürler
vatan dan bende toxic aldım fanında sorun çıktı geri iade ettim iyikide etmişim :) sonra 2.el referans soğutmalı powercolor hd4850 aldım 210ytl ye 100ytl cepte kaldı diyeceğim o ki hd4850 ye bu kadar para verilmez