internet üzerinden alışverişlerde, alınan alet gözle görülerek alınamadıgı icin 1 ay icinde hicbir sorgu sual olmadan iade hakkınız var. yasal tüketici hakkıdır. 1 ayı gectiyse bilemicem :)
sorun yok aslında başka yerde çok daha ucuza buldum. 130 lira fark vardı!
gerekli yerlere şikayetini yapmanı tavsiye ederim yukarıda arkadaşlar gerekli prosedürleri yazmış iade alması gerekiyordu
fazla vakit geçirmemen gerekiyor
evet, elimi çabuk tuttum dün, ürün elime açık geldi diye kargocuyla beraber tutanak tuttuk ve olduğu gibi paketleyip kargoya verdim. bugün ellerine ulaşınca iade alacaklar.
bugün forumlarda gördükçe merak etmeye başladım: cid49, cid50 mevzusu nedir üstad? dert edilecek bir konu mudur acaba?
gerekli yerlere şikayetini yapmanı tavsiye ederim yukarıda arkadaşlar gerekli prosedürleri yazmış iade alması gerekiyordu
evet, elimi çabuk tuttum dün, ürün elime açık geldi diye kargocuyla beraber tutanak tuttuk ve olduğu gibi paketleyip kargoya verdim. bugün ellerine ulaşınca iade alacaklar.
bugün forumlarda gördükçe merak etmeye başladım: cid49, cid50 mevzusu nedir üstad? dert edilecek bir konu mudur acaba?
evet telefonun cıd numarası önemli w 810 larda cıd 50 se onlara patch atılamıyor yani değişiklik yapılamıyor
forumdaki değişikikleri yapmak için telefonun cıd 49 olması lazım
evet telefonun cıd numarası önemli w 810 larda cıd 50 se onlara patch atılamıyor yani değişiklik yapılamıyor
forumdaki değişikikleri yapmak için telefonun cıd 49 olması lazım
Bimeks 'te satılanlar cid49 mu acaba? telefonun neresinde yazar? görüntülemek için özel kod mu girmeliyiz?
sevgili @arslan5888, paket üzerinde Telpa yazan band yırtık diye kargocuyla tutanak tutturup iadeye verdim, o şekilde kabul ettiler neyseki. benim konuyu açmamdaki mevzu bu duruma çok şaşırmış olmam ve böyle bir durum karşısında nasıl hareket edileceğini öğrenip herkesle paylaşmaktı. çünki bilsem hemen sim kartı takar mıydım, tabii ki hayır. bunun yanında sim takmış da olsam 7 gün içinde cayma hakkım var, zaten sitesinde de yazıyordu.