Maddi imkanlarınızı bilemem ama bu saatten sonra bu cihazlara para vermek pek mantıklı gelmiyor bana. Ha ikinci el ve ucuza alacaksanız pda tel kategorosinde sizin için tanışma ve tecrübe olur.
Maddi imkanlarınızı bilemem ama bu saatten sonra bu cihazlara para vermek pek mantıklı gelmiyor bana. Ha ikinci el ve ucuza alacaksanız pda tel kategorosinde sizin için tanışma ve tecrübe olur.
6815 telefon görüşmelerinde sorunlu bir cihazdır.Almayın.Qtek kullanmadım. İhtiyacınızı bilmiyorum ama bence bu cihazlar artık alınmaması gereken cihazlar
Peki hangisini tercih etmeliyim?
250-60 bütçeniz olduğunu dikkate alınca ikinci el düşündüğünüz anlaşılıyor. İkisini de tercih edebilirsiniz ama benim tercihim s200 yönünde olurdu. Birbirlerine karşı çok üstün ürünler değil ikiside.
Evet 2. el düşünüyorum. Bana PDA ler konusunda yardımcı olabilecek birisi var mı acaba? İlk kez kullanıcam alırken nelere dikkat etmem lazım ne gibi özelliklerine bakarak almam lazım vs...