Şimdi Ara

Worst Week (Yeni Dizi)(Ana Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
5.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alıntıdır..
    worst week diziBBC ingiltere’de üç sezon büyük bir başarıyla yayınlanan The Worst Week of My Life dizisi bu sezon amerikada. İsmi Worst Week olarak değiştirilmiş. İngiliz versiyonunda ilk sezon sadece yedi bölümdü. Evlenme arifesinde olan bir çiftin son haftasının her bir günü, bir bölüm olarak tasarlanmıştı. Amerikan versiyonunun ise böyle bir biçemi yok. Alabildiğine çekecekleri çok açık zira kameraarkası ekibine baktığımızda çok iyi isimler görüyoruz. Yönetmen koltuğunda bulunan Marc Buckland‘ı daha evvelden kâh yönetmen, kâh yapımcı olarak ED, My Name is Earl, Scrubs gibi projelerde görmüşlüğümüz var. CBS kanalında yayınlanacak olan diziye ilk olarak Fox talip olmuş; hatta pilot bölümünü de çekmişler. Fakat belli sebeplerden ötürü hiç yayınlanmamış. CBS ise yaptığı tanıtımlarla ve ekibiyle dizinin arkasında duracağa benziyor.

worst week bir sahneDizinin başrol karakteri, Sam Briggs’i canlandıran Kyle Bornheimer daha önce pek çok dizide az az görünmüş bir oyuncu. Bu dizi umarız şeytanın bacağını kıracağı proje olacaktır. Tanıtımlardan hissettiğimiz kadarıyla, bu dizi tutmasa bile Bornheimer bu diziyle birlikte parlayacak yeteneğe sahip görünüyor. Dizide ayrıca Erinn Hayes, Nancy Lenehan ve Ölü Ozanlar Derneğindeki kötü baba olarak bilinçaltımıza işleyen Kurtwood Smith yer alıyor. Tipinden midir bilinmez, Kurtwood Smith’in üzerine Ölü Ozanlar Derneği’nden beri yapışan ‘kötü baba’ imajı bu dizinin kastında da geçerli; müstakbel kocanın kayınpederi rolünde hırçın bir tipoloji çiziyor.

Bu dizinin neden uyarlandığı konusunda ahkâm kesecek olursak iki temel sebep gösterebiliriz. Öncelikli olarak elbette dizinin ingilterede yakaladığı başarı ve beğeni temel kriterdir. Fakat Coupling başta olmak üzere, bu uyarlamaların beklentiyi karşılamadığı gibi bir gerçek var ortada. Fakat bir de sinemalarda Meet the Parents’ın yıllar önce yakaladığı çok büyük başarı - ki dizinin senaryosunun ciddi anlamda bu filmle benzerliği olduğu yadsınamaz - yine önemli bir kriter olarak görünüyor.

Toparlamak gerekirse bu dizinin tutacağını söyleyebiliriz. İlk bölüm yayın tarihinin 22 Eylül olduğunu belirttikten sonra metnimizi noktalayabiliriz.
    Alıntıdır..

Dizi Amerikada Cbs Televizyonunda şuana dek 11 bölüm yayımlandı.12.bölüm ise Ocak ayı içerisinde yayımlanacak.Dizinin tüm bölüm alt yazıları mevcut.

Yukardaki Yazıya Bir Özette benim yapmam gerekirse;Dizi İnanılmaz derecede komik,Samimi ve içten.Çoğu yerde yok artık bu kadarda olmaz desekte Aslında bu kadar şansız insanların varlığını hepimiz biliyoruz.
    Sam Ve melanie Yakında evleneceklerdir.Fakat Mercimeği çoktan fırına vermişlerdir ve bir bebek bekliyorlardır.Bu Durumu Aileye Söylemek tahmin ettiğiniz gibi Çok güç bir durum.İşte bizde Tam bu durum komedisini izliyoruz.Belkide bu yüzden bu kadar komik çünkü ,Bu tip zor şeyleri söylemek öyle çok kolay değil.
    Herkese Önerim diziyi Mutlaka İzlemesi yönünde olacaktır.Pişman olmayacaksınız.

Diziden Bazı kareler..

Dizinin Ana Karakterleri..

Aşırı İyi Niyetli Fakat bir o kadar Sakar Damat Adayımız..Her Adımı Bir Olay Her Lafı Bir Gaf..Kesinlikle Bahtsız Bedevi..

Bu Hanımhanımcık duran Kızımızda Son derece İyi niyetli.Bir Bebek Bekliyor..Sam Gibi bir Nişanlıya Sahip olmanın Hem güzelliğini Hemde Zorluğunu yaşıyor.

Melanie nin Annesi..Ailesini Çok seven,Damadınada Aynı derecede Sevgi gösteren anne..Ancak Her nedense Sam in sakarlıklarının büyük kısmı Bu Zavallı anneye denk geliyor.

Mel in Babası.Sinirli Bir Yapıya Sahip,ancak oda ailesini çok seviyor..Damadına karşı gün geçtikçe biraz daha ılımlılaşıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaGarba -- 20 Ekim 2009; 9:49:10 >

• ingilterede dört sezon yayınlanmış, başarılı bir dizinin amerika uyarlaması.
    ayrıca türkçe bilgi için:http://www.bakiniz.com/worst-week
  • quote:

Orijinalden alıntı: oert

ingilterede dört sezon yayınlanmış, başarılı bir dizinin amerika uyarlaması.
    ayrıca türkçe bilgi için:http://www.bakiniz.com/worst-week
    İlk Bölümü İzledim..

İnanılmaz Güldüm..

İlk Dakikalar Biraz sıkıcı ama gittikçe Güzelleşmeye başlıyor..Başroldeki erkek oyuncuda çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: LaGarba

İlk Bölümü İzledim..

İnanılmaz Güldüm..

İlk Dakikalar Biraz sıkıcı ama gittikçe Güzelleşmeye başlıyor..Başroldeki erkek oyuncuda çok iyi

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Dizinin 9 bölümü yayınlandı..

8 bölümünü izledim ve 8 bölüm için gülmenize kefil olabilirim..Muhteşem bir komedi..

Tam manasıyla Çöldeki Bahtsız bedevi durumu işleniyor dizide..

• quote:

Arkadaşlar Dizinin 9 bölümü yayınlandı..

8 bölümünü izledim ve 8 bölüm için gülmenize kefil olabilirim..Muhteşem bir komedi..

Tam manasıyla Çöldeki Bahtsız bedevi durumu işleniyor dizide..

Alıntıları Göster
    Bakalım malum yerlerde var mı varsa indireyim. Yorumlarınıza güvenerekten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 720p

Bakalım malum yerlerde var mı varsa indireyim. Yorumlarınıza güvenerekten..

Alıntıları Göster
    ilk bölümü deneyelim bakalim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eDDiè

ilk bölümü deneyelim bakalim

Alıntıları Göster
    Coupling gibi yani..
    Bir bakalım tadına..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Crew 2 (2018) [PC ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zrb

Coupling gibi yani..
    Bir bakalım tadına..

Alıntıları Göster
    ilk bölüm olarak öyle acaip gülmedim ama eglenceli. Izledikce sanirim tam anlamiyla bir fikir olusacak :)
  • quote:

ilk bölüm olarak öyle acaip gülmedim ama eglenceli. Izledikce sanirim tam anlamiyla bir fikir olusacak :)

Alıntıları Göster
    ilk 3-5 bölümü bir solukta izleyin derim ben :) hazır bayram tatili..

Dün 10.bölümde yüklendi nete..
  • quote:

ilk 3-5 bölümü bir solukta izleyin derim ben :) hazır bayram tatili..

Dün 10.bölümde yüklendi nete..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şu divxplanet e üye olan varsa aranızda bi hatırlatıverin 9.bölüm haftalardır çevrilmemiş..10.bölüm çıktı hala çevrilmiyor..
    Bu diziden mahrum bırakmasınlar bizi..
  • quote:

Arkadaşlar şu divxplanet e üye olan varsa aranızda bi hatırlatıverin 9.bölüm haftalardır çevrilmemiş..10.bölüm çıktı hala çevrilmiyor..
    Bu diziden mahrum bırakmasınlar bizi..

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 720p -- 12 Aralık 2008; 20:22:55 >
  • quote:

.

Alıntıları Göster
    6. bölüme kadar izledim, güzel gidiyor bence.

@Emox, forumda bu tür paylasimlar yapmak yasak.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

Mesaj alındı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

Mesaj alındı

Alıntıları Göster
    Güzele benziyor. İndirmeye bidahaki ay başlarım

• quote:

Orijinalden alıntı: V1

Güzele benziyor. İndirmeye bidahaki ay başlarım

Alıntıları Göster
    Dizi Tüm Güzelliğiyle devam ediyor..İlk 10 bölümün alt yazısıda Mevcut alt yazı sitelerinde.
  • quote:

Dizi Tüm Güzelliğiyle devam ediyor..İlk 10 bölümün alt yazısıda Mevcut alt yazı sitelerinde.

Alıntıları Göster
    11.bölüm alt yazısı ne yazıkki henüz çıkmadı.Sabırsızlıkla bekliyorum.
    Son yılların belkide en komik dizisi ,bu kadar geri planda kalmamalı hiç bir platformda.
  • quote:

11.bölüm alt yazısı ne yazıkki henüz çıkmadı.Sabırsızlıkla bekliyorum.
    Son yılların belkide en komik dizisi ,bu kadar geri planda kalmamalı hiç bir platformda.

Alıntıları Göster
    http://altyazi.indivx.net/worst-week-1-sezon-11-bolum-turkce-altyazi/

Altyazısı çıktı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    11. bölüm tr altyazı hazır

http://altyazi.indivx.net/worst-week-1-sezon-11-bolum-turkce-altyazi/

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Benzerlik olarak şunun tadında dediğiniz 1 dizi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    İlk Mesaj Güncellenmiştir.Gereksiz,Mesajların Silinmesini Rica ediyorum.Ben kendi Mesajlarımı siliyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.