HBO ve SHOWTIME'ın dizileri senaristlik bakımından çok karışık ve ağır oluyor.
Bu benim hoşuma gidiyor ama kiminin gitmeyebilir tabi.
Misal, şu an Dexter'a sarmış durumdayım. Senarist gerçekten kurnaz. Kurguyu öyle iyi kuruyor ki, dizide izlediğim olayları gerçek hayata enjekte ederek daha da objektif düşünebiliyorum.
Six Feet Under'ın sadece ilk sezonunu izleyebildim. Sanırım devam etmeliyim. Hatırlattığın iyi oldu.
Pilot bölümünün bir tadına bakalım. İzlemiş olmak için izlemek istemiyorum dizileri. Boşuna vakit kaybı.
ben diziyi takip ediyorum adam hala3 bölümün alt yazısını cıkarıcak cok yavaş
İnş İndirip Bizde izleriz
İlk bölümünü indireyim bir ara, nasıl bişeymiş bakalım.
diziyi yapanlar çok sağlam herifler. six feet under'ın yaratıcısı yapmış bunu da. çok iddialı, yaratıcı ve eğlenceli bir diziymiş. öyle yazıyor:http://www.bakiniz.com/true-blood
İlk 3 Bölümü Bir solukta İzledim..
Öncelikle Yeni Bir Buffy Yaratma Çabalarında olduğunu düşünmeye başladım..
Dizi içinde Buffy için bir göndermede vardı zaten Onun Dışında Dizideki Hatunlar cidden kendini izlettiriyor dizi olarak. Vampire imiz Bill İse Bi Garip..
Özet Olarak konu Şu..
Gezegenimizde Artık Vampirlerin varlığıda kabul edilmiştir.Hatta Vampir hakları için Çalışmalar vardır.Japonlar sentetik kan üretmişlerdir ve vampirler bununla besleniyor..Tabi hepsi değil Birde Kızımız Var..İnsanların Düşüncelerini duyabiliyor..Ve bunu İstediği zamanda engelleyebiliyor...Ve kız Aşırı derecede Azmış durumda..Bunu Söylemeyi uygun görmüyorum ama neden böyle bir kız yaratmışlar anlayamadım Vampir ve Kızın ilişkisini ve çevresindeki ilişkiyi anlatıyor..Gizemli Ölümler Falan filan..
Şahsi Fikrim: Dizi Çok fazla tutmaz.
Reytingleri ne durumda bilemiyorum ama benim izlenimim bu
@ZoRBa HBo için söylediğin söze gerçekten katılıyorum herifler işi çok iyi biliyor devamlı uç noktalara ulaşmaya çabalıyorlar. @REM1903 Buffy 'e benzer yönleri çok fazla özellikle vampirlerin güçleri ve zayıflıkları, başrolde oynayan kızın değişik güçleri güçleri diyorum çünkü psişiklik sadece düşünce okuma ile sınırlı kalmaz, nesnelere ve zihne hükmeyide ileriki bölümlerde büyük ihtimal görüceğiz. kız seksüelliği vampir kanı içmesi ve bu zamana kadarki bakeratinden gelme ama nedense bu etkiyi çok uzattı yanı vücütta dolasan tan devamlı tazelenir ve temizlenir bildiğim kadarı ile 4. bölümde normala döner inş yoksa dizi çığrıgından çıkacak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme