Bildirim
The Mentalist (2008- ) | 7.Sezon Başladı (22. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
18. Bölüm Ne zaman Yayına gelcek haberi olan varmı? -
http://www.pogdesign.co.uk/cat/4-2011
1 nisanda -
-
Bu dizinin de burada izleyenlerini görmek güzel.. Benim de çok sıkı takip ettiğim diziler arasındadır. -
Dizi 2 saatlik sezon finalini 19 Mayıs Perşembe günü yapacak. -
Son bölüm..
-
arkadaşlar dizi çok güzel sevdim, 3 sezon 13 bölümdeyim. açıkçası Red John olmasa bu kadar ilgi duymazdm -
quote:
Orijinalden alıntı: ViCt0R
Son bölüm..
-
quote:
Orijinalden alıntı: onur*
quote:
Orijinalden alıntı: ViCt0R
Son bölüm..
-
Yeni Bölüm Gelmiş:The.Mentalist.S03E19.Every.Rose.Has.Its.Thorn.HDTV.XviD-2HD
Türkçe Altyazı %40 çevrilmiş.
İngilizce altyazı için :http://divxplanet.com/sub/s/200527/The-Mentalist.html -
Türkçe altyazı çıktı !! indirmek için:http://divxplanet.com/sub/s/200588/The-Mentalist.html -
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askeladd -- 9 Nisan 2011; 17:15:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: RollingStar
-
hatun süperdi yanlız
çöpçatan olan
ekran başında bile feci büyüledi beni -
quote:
Orijinalden alıntı: Nicomedia66
hatun süperdi yanlız
çöpçatan olan
ekran başında bile feci büyüledi beni
Güzeldi ama kısa saçlı bayanlar bana hiç hoş gelmiyor. -
Uzun zamandır ne Red John nede Kristina Frye ile ilgili haber bile yok ortalarda. Bu kadar uzun bırakmıyorlardı önceden bu konuları. Ayrıca Jane'in çocukluğuyla ilgili üst üste bölümler gösterdiler fakat hala ortalarda onunla ilgili bişeyde çıkmadı. Bağlantılı bölümleri çok uzak tutuyorlar biribirnden. Büyük ihtimalle dizinin final sezonuna saklıyorlar ama bu kadar boş bırakmalarıda bazen diziden soğutabilir insanları. Gerçi ben asla soğumam ama raiting işi bu sonuçta. Bi düştümü kanal hemen kaldırırverir ortadan mazallah. Ayrıca Jane ile Lisbon arasında hep ilişki olacakmış hissi uyandırıyorlar insanda ama sanki kardeş falan çıkarcaklar ilerde :D Lisbon'da zengin birisiyle ilişki yaşamıştı ama ondanda ses seda yok. Sürekli olaylara gömüldü dizi uzun zamandır. -
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Nicomedia66
hatun süperdi yanlız
çöpçatan olan
ekran başında bile feci büyüledi beni
Güzeldi ama kısa saçlı bayanlar bana hiç hoş gelmiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: rza_35
Uzun zamandır ne Red John nede Kristina Frye ile ilgili haber bile yok ortalarda. Bu kadar uzun bırakmıyorlardı önceden bu konuları. Ayrıca Jane'in çocukluğuyla ilgili üst üste bölümler gösterdiler fakat hala ortalarda onunla ilgili bişeyde çıkmadı. Bağlantılı bölümleri çok uzak tutuyorlar biribirnden. Büyük ihtimalle dizinin final sezonuna saklıyorlar ama bu kadar boş bırakmalarıda bazen diziden soğutabilir insanları. Gerçi ben asla soğumam ama raiting işi bu sonuçta. Bi düştümü kanal hemen kaldırırverir ortadan mazallah. Ayrıca Jane ile Lisbon arasında hep ilişki olacakmış hissi uyandırıyorlar insanda ama sanki kardeş falan çıkarcaklar ilerde :D Lisbon'da zengin birisiyle ilişki yaşamıştı ama ondanda ses seda yok. Sürekli olaylara gömüldü dizi uzun zamandır.
jane nin çocukluguyla ilgili bölümler hangi sezondaydı valla hiç bölüm kaçırmadım ama hatırlamıyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X