Şimdi Ara

The Mentalist (2008- ) | 7.Sezon Başladı (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.012
Cevap
18
Favori
75.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Üşüdük reyiz Hatunun omuzları çok geniş bu arada

The Mentalist (2008-    ) | 7.Sezon Başladı

Aynen bildiğin erkek omzu var.Futbolcu gibi.

• 18. Bölüm Ne zaman Yayına gelcek haberi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

http://www.pogdesign.co.uk/cat/4-2011

1 nisanda

• Bu dizinin de burada izleyenlerini görmek güzel.. Benim de çok sıkı takip ettiğim diziler arasındadır.
  • Dizi 2 saatlik sezon finalini 19 Mayıs Perşembe günü yapacak.
  • Son bölüm..

Reis jane nası soğukkanlı ateist bu adam ya
  • arkadaşlar dizi çok güzel sevdim, 3 sezon 13 bölümdeyim. açıkçası Red John olmasa bu kadar ilgi duymazdm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Son bölüm..

Doktora yazık oldu. Tam da sevmeye başlamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Son bölüm..

Doktora yazık oldu. Tam da sevmeye başlamıştım.

İyi adamdı o değilde sezon finali dehşet olacak kesin red john ^^ hightower ölebilir redi yakalamaya yaklaşır kesin jane kaçırır elinden bla bla bla...

• Yeni Bölüm Gelmiş:The.Mentalist.S03E19.Every.Rose.Has.Its.Thorn.HDTV.XviD-2HD

Türkçe Altyazı %40 çevrilmiş.
    İngilizce altyazı için :http://divxplanet.com/sub/s/200527/The-Mentalist.html
  • Türkçe altyazı çıktı !! indirmek için:http://divxplanet.com/sub/s/200588/The-Mentalist.html

• Bölümün başında asansör kapanmadan kesin kadın katil dedim. Kadın çıktı. Bayram çocukları gibi sevindim.
    Rigsby'nin çıktığı kadın çok sempatikti.
    Bölüm sonu da güzeldi yoksa Lisbon-Patrick arasında bir şeyler mi olacak diye geçti aklımdan bir an.

• Güzel bölümdü de Lisbon,Jane'in konuşmasını izlerken kendini tarif ettiğini falan mı sandı ?
    Tam çözemedim bölüm sonunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askeladd -- 9 Nisan 2011; 17:15:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

Güzel bölümdü de Lisbon,Jane'in konuşmasını izlerken kendini tarif ettiğini falan mı sandı ?

Aynen. Sanki biraz hayal kırıklığına uğradı.

• hatun süperdi yanlız
    çöpçatan olan
    ekran başında bile feci büyüledi beni
  • quote:

hatun süperdi yanlız
    çöpçatan olan

Güzeldi ama kısa saçlı bayanlar bana hiç hoş gelmiyor.
  • Uzun zamandır ne Red John nede Kristina Frye ile ilgili haber bile yok ortalarda. Bu kadar uzun bırakmıyorlardı önceden bu konuları. Ayrıca Jane'in çocukluğuyla ilgili üst üste bölümler gösterdiler fakat hala ortalarda onunla ilgili bişeyde çıkmadı. Bağlantılı bölümleri çok uzak tutuyorlar biribirnden. Büyük ihtimalle dizinin final sezonuna saklıyorlar ama bu kadar boş bırakmalarıda bazen diziden soğutabilir insanları. Gerçi ben asla soğumam ama raiting işi bu sonuçta. Bi düştümü kanal hemen kaldırırverir ortadan mazallah. Ayrıca Jane ile Lisbon arasında hep ilişki olacakmış hissi uyandırıyorlar insanda ama sanki kardeş falan çıkarcaklar ilerde :D Lisbon'da zengin birisiyle ilişki yaşamıştı ama ondanda ses seda yok. Sürekli olaylara gömüldü dizi uzun zamandır.
  • quote:

Güzel bölümdü de Lisbon,Jane'in konuşmasını izlerken kendini tarif ettiğini falan mı sandı ?

aynen bende öyle sezdim

quote:

quote:

hatun süperdi yanlız
    çöpçatan olan

Güzeldi ama kısa saçlı bayanlar bana hiç hoş gelmiyor.

V(2009) dizisinde başrol oynuyor o kadın kısa saçlı dediğiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: rza_35

Uzun zamandır ne Red John nede Kristina Frye ile ilgili haber bile yok ortalarda. Bu kadar uzun bırakmıyorlardı önceden bu konuları. Ayrıca Jane'in çocukluğuyla ilgili üst üste bölümler gösterdiler fakat hala ortalarda onunla ilgili bişeyde çıkmadı. Bağlantılı bölümleri çok uzak tutuyorlar biribirnden. Büyük ihtimalle dizinin final sezonuna saklıyorlar ama bu kadar boş bırakmalarıda bazen diziden soğutabilir insanları. Gerçi ben asla soğumam ama raiting işi bu sonuçta. Bi düştümü kanal hemen kaldırırverir ortadan mazallah. Ayrıca Jane ile Lisbon arasında hep ilişki olacakmış hissi uyandırıyorlar insanda ama sanki kardeş falan çıkarcaklar ilerde :D Lisbon'da zengin birisiyle ilişki yaşamıştı ama ondanda ses seda yok. Sürekli olaylara gömüldü dizi uzun zamandır.

jane nin çocukluguyla ilgili bölümler hangi sezondaydı valla hiç bölüm kaçırmadım ama hatırlamıyorum

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.