1.makinayı 800ytl ye 2.makinayı ise 550ytl ye alabiliyorum.
Electrolux ile ilgili herkes olumlu görüşte.Ancak şikayetvar sitesine baktığımda hiç bir yetkili cevap vermemiş.Ve gürültü oranı ile ilgili bir bilgiye ulaşamadım.sıkmada 79db olduğu söyleniyor ki uçuk bir rakam.İnverter motor olmasın rağmen bu modelde
Indesit ise sadece you_tube de yüreyen bir videosu var ancak yerin yapısından kaynaklanabilir.49db gibi mükemmel bir sessizliği var cihazın.
İkisi arasında kalmamım sebebi ise 1. cihaz 7kg 1400 devir ve electrolux olması.2.cihaz hem ucuz hem sessiz yetkili servisinide aradım herhangi bir sorun gelmediğini söyledi moondan ne kadar doğru bilemem
Siz olsanız ne yaparsınız? Fikirleriniz önemli benim için şimdiden teşekkür ederim
İndesit kesinlikle uzak durmanız gereken kalitesiz bir marka. Hele bu modelinde sadece 4 tane program var. Ön yıkama, yoğun yıkama gibi fonksiyonlar yok. Seçtiğiniz Electrolux ile kıyaslanmaz bile. Ayrıca beğendiğiniz model yıkamada 49, sıkmada ise 74 db'dir. Bahsettiğiniz sıkma videosunu bende izlemiştim, oldukça sesliydi, hiç sanmıyorum 49 db olduğunu. Bu arada Electrolux'ü gayet iyi fiyata bulmuşsunuz. Inverter motor ve Jetsystem gibi güzel özellikleri var. Servisleri ise aşağıdaki adresten inceleyebilirsiniz. İyi akşamlar. http://www.electrolux.com.tr/node87.asp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afacan! -- 24 Eylül 2008; 0:40:05 >
Selam arkadaşlar Electrolux gerçekten çok iyi bir iş çıkarmış aldığıma çok memnunum.Eğer biri almayı düşünüyorsa yada takıldığı bir nokta olursa buradan yardımcı olurum gene Önerenlere de çok teşekkür ederim