arkadaşlar 420W feel marka kasam war psu'da feel marka bilgisayarımı update etmeyi düşünüyorum işlemci'den başlamayı düşünüyorum bilgisayarımın özellikleri:
amd x2 4000+ asus m2n anakart 4gb (1x4) ddr2 kingston 800mhz ram 250gb hdd asus hd2600xt gddr4 256mb 128bit
ben amd x2 4000+ olan işlemcimi amd x2 6000+ yapmak istiyorum acaba psu'm herhangi bi sorun çıkartır mı? Psu'nun dandik olduğunu biliyorum ekran kartını değiştirirken onuda aradan çıkartacağım ancak şimdilik sadece işlemciyi değiştireceğim...
Arkadaşım sana bir tavsiye, bilgisayarın en önemli parçası PSU'dur. Bence upgrade işlemine başlayacaksan ilk yapacağın PSU ya da kasa değişimi olmalıdır. Unutulmaması gereken en önemli kural kötü bir PSU tüm sistemi uçurabilir. Bu nedenle PSU en önemli parçadır. Daha sonra yavaş yavaş diğer değişimleri yaparsın. Forumdan adam gibi bir PSU'yu 50-70 aralığında alabilirsin. http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=31790 Ben bu kasayı kullanıyorum ve çok memnunum. Kendi kasanı forumda satıp farkını 12 taksit ödeyerek alabilirsin. Kolay gelsin.
feel kasaların powerları bilindiği üzere pek kaliteli değiller... şimdiki işlemci yükseltmende ucu ucuna kurtarabilir ama ilerde bi ekran kartı aldığında sıkıntı yaşamamak için işlemciyler birlikte kaliteli 450-500w civarında üzerinde yazan değerleri veren bir güç kaynağı al
o zmn beklemeli bu durumda parayı biriktirip komple psu işlemci ekran kartı alırım, ztn bnm psu'dan yana şüphelerimde war bu psu'ya fazla yüklenmek istemiyorum...
o zmn beklemeli bu durumda parayı biriktirip komple psu işlemci ekran kartı alırım, ztn bnm psu'dan yana şüphelerimde war bu psu'ya fazla yüklenmek istemiyorum...
en doğrusunu yaparsın eğer fazLa yükLenirsen diğer biLeşenLerine kaLıcı hasarLar verebiLirsin