Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
İşlemci Değişimi için Psu gerekli mi?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> İşlemci Değişimi için Psu gerekli mi? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
nec85

23 Eylül 2008; 23:28:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar 420W feel marka kasam war psu'da feel marka bilgisayarımı update etmeyi düşünüyorum işlemci'den başlamayı düşünüyorum bilgisayarımın özellikleri:

amd x2 4000+
asus m2n anakart
4gb (1x4) ddr2 kingston 800mhz ram
250gb hdd
asus hd2600xt gddr4 256mb 128bit

ben amd x2 4000+ olan işlemcimi amd x2 6000+ yapmak istiyorum acaba psu'm herhangi bi sorun çıkartır mı? Psu'nun dandik olduğunu biliyorum ekran kartını değiştirirken onuda aradan çıkartacağım ancak şimdilik sadece işlemciyi değiştireceğim...

a1a1a1fs

24 Eylül 2008; 0:07:37 

işlemc için gereksiz
hatta 4870,gtx260 altı ekran kartları için de yetecektir

ACER AS4710G CORE DUOT2450 2.0GHZ-2048MB-120GB-DVDRW-14.1''CAM-128 MB HD2400 -WVBAS
Ertie

24 Eylül 2008; 8:31:17 

Arkadaşım sana bir tavsiye, bilgisayarın en önemli parçası PSU'dur. Bence upgrade işlemine başlayacaksan ilk yapacağın PSU ya da kasa değişimi olmalıdır. Unutulmaması gereken en önemli kural kötü bir PSU tüm sistemi uçurabilir. Bu nedenle PSU en önemli parçadır. Daha sonra yavaş yavaş diğer değişimleri yaparsın. Forumdan adam gibi bir PSU'yu 50-70 aralığında alabilirsin.
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=31790 Ben bu kasayı kullanıyorum ve çok memnunum. Kendi kasanı forumda satıp farkını 12 taksit ödeyerek alabilirsin. Kolay gelsin.

Ertie
WoXeD

Sisteme Gözat

24 Eylül 2008; 8:43:39 

feel kasaların powerları bilindiği üzere pek kaliteli değiller... şimdiki işlemci yükseltmende ucu ucuna kurtarabilir ama ilerde bi ekran kartı aldığında sıkıntı yaşamamak için işlemciyler birlikte kaliteli 450-500w civarında üzerinde yazan değerleri veren bir güç kaynağı al

nec85

24 Eylül 2008; 10:36:46 

o zmn beklemeli bu durumda parayı biriktirip komple psu işlemci ekran kartı alırım, ztn bnm psu'dan yana şüphelerimde war bu psu'ya fazla yüklenmek istemiyorum...

egzersayz

Sisteme Gözat

24 Eylül 2008; 13:57:41 

quote:

Orjinalden alıntı: nec85

o zmn beklemeli bu durumda parayı biriktirip komple psu işlemci ekran kartı alırım, ztn bnm psu'dan yana şüphelerimde war bu psu'ya fazla yüklenmek istemiyorum...

en doğrusunu yaparsın eğer fazLa yükLenirsen diğer biLeşenLerine kaLıcı hasarLar verebiLirsin

INTEL QX9450 45NM, EP35C - DS3R , 4GB 800MHz OCZ 2x2gb , SPARKLE 8800GT , 2x500GB 7200.11 NCQ32 SeaGate , PHILIPS DVD+RW, COOLER MASTER RC-690 KASA , OCZ PC Power & Cooling SILENCER 750 QUAD 750W , Creative 2+1 A300 , SAMSUNG SYNCMASTER 223BW 22" 5ms DVI , MICROSOFT VALUE PACK KLAVYE + MOUSE

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> İşlemci Değişimi için Psu gerekli mi? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Leadtek 9500GT
Nvidia'nın yeni giriş seviyesi kartı olan 9500GTmodelini, Leadtek'in 9500GT(DDR3) kartı ile inceliyoruz.
Kullanışlı Web Siteleri Yaratma
Websitenizin ya da blogunuzun kullanılabilirliğini arttırın!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar