Şimdi Ara

palit hd 4850 sonic !!! sorun giderildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2232gw monitor
    4gb crucial blast ram
    e8500 işlemci
    600 w psu
    600gb harddisk
    ve palit hd4850 sonic
    1680 1050 ekran çözünürlüğü
    özellikler bunlar.

Şimdi benim sorunum harddisk bi işlem yaptığında ( 6 gb lık bi veriyi biyerden başka yere kopyalama vs,vs.. ) ekranda ara sıra kararma oluyor. yaklaşık bir , iki saniye kadar. bunu film izlerkende yapıyor ,internette gezinirkende . hdd ışığı yanarken bi oyuna gireyim dedim oyunda çizgiler filan çıktı ekran kararıp masa üstüne döndü.çıkan uyarı mesajıda işte çıkan bu sorunu atiye gönderin , falan filan gibilerinden bişeydi.
    ( hdd ışığı yanmıyorken hiç bir sorun yok canavar gibi crysis bitirdi.)

sistem olarak xp sp3 yüklü. onun öncesinde vista 32 bit ve 64 biti kullandım . onlardada sorun yaptı.
    ccc sürümü şu an 8.6 , 8.8 ve 8.9 uda denedim sonuç değişmedi.

bu yazdıklarımı ele alırsak benim kasada sorun ekran kartındamı.Bunu düzeltmek için yapabilceğim birşey varmı yoksa kartı iademi ediyim.
    Cevap yazan herkesten allah razı olsun diyip şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan78 -- 7 Kasım 2008; 16:44:16 >

• Ekran kartını başka bir bilgisayarda deneme şansın varsa dene. HDD çalışırken neden böyle bir sorun oluyor acaba? HDD led kablosu anakarta yanlış takılmış olabilir, HDD led kablosunda kısa devre,kesinti,temassızlık olabilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ama=neden -- 23 Eylül 2008; 19:50:42 >
  • quote:

Ekran kartını başka bir bilgisayarda deneme şansın varsa dene. HDD çalışırken neden böyle bir sorun oluyor acaba? HDD led kablosu anakarta yanlış takılmış olabilir, HDD led kablosunda kısa devre,kesinti,temassızlık olabilir .

malesef deneyebileceğim başka bir bilgisayar yok. ben surekli torrentten dosya indiriyorum . hdd sürekli faal
  • arkadaşlar hat resimdeki. bazen bu hatayı veriyo bazen direk kitliyor

• quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan78

arkadaşlar hat resimdeki. bazen bu hatayı veriyo bazen direk kitliyor

bu hata eger overclok yaptiysan gpu isindigindan bu hatayi veriyor
    cozum
    biraz overklock ayarlarini dusur
    ve fan 55-yada 60 getir
    problem kalmaz
    tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: royanselm

quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan78

arkadaşlar hat resimdeki. bazen bu hatayı veriyo bazen direk kitliyor

bu hata eger overclok yaptiysan gpu isindigindan bu hatayi veriyor
    cozum
    biraz overklock ayarlarini dusur
    ve fan 55-yada 60 getir
    problem kalmaz
    tesekkurler

ekstra bi overclock yapmadım kart ilk ayarlarda. vistadada ara sıra aktidmag hatası alıyorudum.

• ARKADAŞLAR BU İŞTEN ANLIYAN, SORUNUN NE OLACAĞINI KESTİREBİLEK KİMSE YOKMU ŞU ANDA FORUMDA.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    9800 gt psu sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vpu recover hataları atinin baş belası..

birkaç değişik driver dene olmadı temiz sistem kur ve güncel anakart driver ı ve bioslar yükle..

birde ccc de bu hatayı gösteme seçeneği olması lazımonuda bir dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 24 Eylül 2008; 17:41:25 >
  • quote:

vpu recover hataları atinin baş belası..

birkaç değişik driver dene olmadı temiz sistem kur ve güncel anakart driver ı ve bioslar yükle..

birde ccc de bu hatayı gösteme seçeneği olması lazımonuda bir dene

arkadaşım saydıklarının hepsini denedim

windovsun bana hata sonrası verdiği mesajda bu.Napacam bilmiyorum bi denemediğim linuks kaldı.

• Hdd'yi tarat test et , belkide sorun başka biryerde
  • sorunu bi türlü çözemedim. pc yi aldığım yerle konuşup bu gün kargoya verdim. saolsunlar telefonda en kısa sürede ilgileneceklerini söylediler.Adama derdimi anlattığımda belleklerdede bi sorun olabilir dedi baştan aşağı test etcez dedi.olay sonuçlanınca ,tam olarak neyde sorun olduğunu sizlerle burdan paylaşırım
  • ne oldu sorunu hallettınmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: bedfellow

ne oldu sorunu hallettınmı

hocam daha halledemedim .işin ilginç yanı kasayı gonderdiğim yer hiç sorunla karşılaşmamış , cevre birimlerinde bi sıkıntı olabilir diyo .Bu hafta içi, yeni sistem gönderecekler, birde onda deniyecem
  • benım sıstemde de sorun var vallla w3 dota oynarken 2-3 oyun attıktan sonra oyunda donmalar oluo sanki lagdeymısım gıbı sureklı.bende de palıt var oondan suphelenmıstım ama gunahını almısım.msı k9n ultra 2 anakartım var sanırım kuzey koprusu cok ısınıo onu degısıcem bende bıde öle denımmm dıorum
  • Isınmadan dolayı yapıyor olmasın, fan devrini manual yapıp %40 lara çekin bi bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Isınmadan dolayı yapıyor olmasın, fan devrini manual yapıp %40 lara çekin bi bakalım.

bu cvp kımeydı :)
  • kardeş senin yaşadığın sorunu nerdeyse hemen hemen herkez yaşadı bi arkadaş aynısını yaşadı kartı ramleri ile uyumsuz çıktı öteki driver sorunu yaşadı başka biri ısınma falan hepsi çözüldü ama yani senin anlıyacağın gönlünü ferah tut mutlaka bi çözüme ulaşıyor ama tabi karın ağrısı yapıyor sonuçta bu parçaları bize bedava vermiyorlar ama unutma multaka bi şekilde çözüme ulaşıyor sende gönlünü ferah tut
    bende xpertvision hd 4870 var 1 haftadır hiç sorun vermedi ama bende sürekli diken üstündeyim ama bildiğim bişey var hata verirse biliyorumki sıcaklıktan değil kart 35 derecelerde çalışıyor dediğim gibi gönülü ferah tut
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Isınmadan dolayı yapıyor olmasın, fan devrini manual yapıp %40 lara çekin bi bakalım.

hocam kasanın soğutması çok iyi . sıcaklıklar hep normalin altında.eğer sıcaklıklarda bir sorun olsaydı oyunlarda sorun çıkarırdı diye tahmin ediyorum
  • o vistada aldığın hatayı bende ccc den oc yaptığım zaman alıyorum ve driverlı driver sweeper ile temizleyip tekrar kurunca hiç bir problem kalmıyo..
  • Geçen hafta kartı aldığım yer yenisini yolladı.Pc ye taktım ekran çizikli çizikli cıktı.aradım firmayı kartı yollayın yenisini gönderin dediler.dün elime ulaştı kart şu an sorunsuz.yani sorun halloldu , fakat bende ardan çıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan78 -- 7 Kasım 2008; 16:42:22 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.