selam arkadaslar.anakartım Asus P5K-SE ve sistemim ;
CPU : Intel Core2Duo E6850 @ 3.00GHz
Graphics Card : Asus 8800 Ultra
RAM : 4x1 GB DDR2 667 Mhz Kingston
PSU : Tagan 2Force II 900W .
bu anakart son çıkan oyunlarda pcmin performansını çok etkilermi? yani Maximus Formula taksam oyunlarda çok büyük etki yaparmı yoksa bu anakart ideal midir özellik olarak?? merak ettğim anakartın çok büyük bi etkisi var mı??? şimdilik 4 gb ram in üzerine çıkmayacağım, DDR3 ram almayacagım ve SLI yapmayacağım, yeni bir anakart almama gerek var mı????
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quaresma_e3 -- 23 Eylül 2008; 11:14:30 >
ben dediğin anakartı kullanıyorum E8400 2*1 ocz 1066mhz his iceq 4 turbo 4850 seagate 500gb 32mb lik sistemle çok şükür hiçbir sorunum yok gayet güzel bi anakart tavsiye ederim..
bu anakart biraz sorun çıkarıyomuş heralde ama benimkinde maşallah hiç sorun yok. benim asıl merak ettiğim anakartın oyunlarda çok etkisi olup olmadığı.yani ii bir anakart alsam oyunlarda aşırı bir fark görürmüyüm.
bu anakart biraz sorun çıkarıyomuş heralde ama benimkinde maşallah hiç sorun yok. benim asıl merak ettiğim anakartın oyunlarda çok etkisi olup olmadığı.yani ii bir anakart alsam oyunlarda aşırı bir fark görürmüyüm.
aşırı bir fark görmezsin.İşlemci,ram ve ekran kartın iyi.