Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Toshiba 400GB kapasiteli yeni taşınabilir diskini duyurdu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> Toshiba 400GB kapasiteli yeni taşınabilir diskini duyurdu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fx57

23 Eylül 2008; 6:09:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sony ile birlikte Cell işlemcisinin 45nm üretim sürecine dahil etme konusunda 2009'u hedef gösteren Toshiba'nın depolama divizyonu ürün gamına yüksek kapasiteli yeni bir harici disk daha ilave etti. 400GB kapasiteli yeni depolama çözümü 8MB'lık dahili bellek ile geliyor ve usb 2.0 arabirimini destekliyor.

0.65"x3.2"x5" boyutlarında olan yeni disk NTI Shadow isimli yazılım ile birlikte geliyor. Kullanıcılar yazılım aracılığıyla dosya ve klasötlerini otomatik olarak yedekleyebiliyorlar. Ayrıca uygulama arka planda çalışarak üzerinde değişiklik yapılan dosyaları da yine otomatik olarak kayıt edebiliyor.

USB üzerinden güç alan 400GB'lık harici depolama çözümü Windows XP/Vista veya Mac OS X 10.3.9+ işletim sistemleriyle kullanılabiliyor. Mavi, Yeşil, Kırmızı ve Gri gibi renk alternatifleriyle gelecek diskin Ekim ayı içerisinde kullanıma sunulması bekleniyor.

fatih_t

23 Eylül 2008; 6:45:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Çok şık ve güzel bir ürün.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> Toshiba 400GB kapasiteli yeni taşınabilir diskini duyurdu Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI X-Slim X340 Lansmanı
MSI'ın Dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı olarak lanse ettiği X340'ın tanıtım gecesindeyiz!
Resident Evil 5
Biyoterörizm Afrika topraklarında.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir