Bildirim
Mercenaries 2 World in Flames inceleme videosu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlk yorum benden!!!
2 tane açılmış konu
Ayrıca hiç gerek yoktu bu oyunun incelemesine bunun yerine Pure'u inceleseydiniz -
Konu 2 tane açılmamış.İncelemeler tüm ilgili bölümlerde gözüktüğü için öyle . -
Çevre modellemesi videoda çok iyi durmuyordu. Aynı şekilde oyunun ara videolarıda öyle.
İndiriyoruz bakalım 7.13 GB, bitermi bu. -
alpectrme bence indirme değmez
ayrıca hala grafiklerin bozulmasına çözüm bulamadım. ekran kartı 8600 etraf yamuluyor adam yeşil oluyor -
bu co up modu iki bilgisayardan network üzerinden iki kişi aynı anda oyunda ilerleyebiliyoruz mu demek oluyor birbirimizi öldürmeden?? -
Pc'de Berbat Olmuş Çok Hatalar Vardı.İnceleme İçin Teşekkürler -
quote:
Orjinalden alıntı: Batuist
bu co up modu iki bilgisayardan network üzerinden iki kişi aynı anda oyunda ilerleyebiliyoruz mu demek oluyor birbirimizi öldürmeden??
Co-Op modu ile oyun,internet üzerinden iki kişi oynamanıza imkanı tanıyor.Görevleri beraber yapabiliyorsunuz. -
1.1 yaması çıktı oyun elinde orijinal olan varsa yükleyip denesin henüz ilacı çıkmadı çünkü (Bu oyunu orijinal alacak kadar parayı sokağa atmayı sevenler varsa tabi)
Yama ile çözünürlük sorunu ve bazı sorunla gideriliyormuş... -
Vidyo için tşkler oyunu rezil etmişler resmen :( -
quote:
Orjinalden alıntı: gorkem9000
Vidyo için tşkler oyunu rezil etmişler resmen :(
Valla çok iğrenç olmuş hele o penceredeki adam hiç ateş etmio izliyo bu nedir oyunmu :S -
Hakettiği puanı almış. Ben olsam 5 üzeri puan vermezdim bu oyuna. -
Pandemic Studios'un oyunu ya demek ki Lotr Conquestte vasat olabilir -
Oyun rezalet birşey. Sırf arkadaşla co-op oynayacağım diye indirdim ama o da olmadı
Bu oyundan uzak durmak lazım çünkü mide bulantısı meydana getiriyor. -
Berbat bir oyun çıktı karşımıza gerçekten. ne umutlar bağlamıştım be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 23 Eylül 2008; 11:28:12 > -
5 para etmez bu oyun.Zaten böyle olacağıda belliydi -
ign pc ver. 7.9 vermiş -
inceleme icin tesekurler devamini bekleriz -
işin açıgı bu oyunu almayı düşünüyordum iyi ki almamışım teşekkürler DH -
ben oynadım bitirdim biraz sardı ama sonra sıktı bide oyun %60 ta bittianlamadım
Benzer içerikler
- exxen üyelik iptali ücreti
- deepfake yapma
- reddit video indir
- gmail toplu mail silme
- whatsapp görüntülü not
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X