Bildirim
Mercenaries 2 World in Flames inceleme videosu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İlk yorum benden!!!
2 tane açılmış konu
Ayrıca hiç gerek yoktu bu oyunun incelemesine bunun yerine Pure'u inceleseydiniz_____________________________ -
Konu 2 tane açılmamış.İncelemeler tüm ilgili bölümlerde gözüktüğü için öyle . _____________________________
Wassup homie!!!! -
Çevre modellemesi videoda çok iyi durmuyordu. Aynı şekilde oyunun ara videolarıda öyle.
İndiriyoruz bakalım 7.13 GB, bitermi bu.
_____________________________ SEAT LEON FR -
-
bu co up modu iki bilgisayardan network üzerinden iki kişi aynı anda oyunda ilerleyebiliyoruz mu demek oluyor birbirimizi öldürmeden?? -
Pc'de Berbat Olmuş Çok Hatalar Vardı.İnceleme İçin Teşekkürler _____________________________ ,
Psn:Trex_Tr
Galata Saray -
quote:
Orjinalden alıntı: Batuist
bu co up modu iki bilgisayardan network üzerinden iki kişi aynı anda oyunda ilerleyebiliyoruz mu demek oluyor birbirimizi öldürmeden??
Co-Op modu ile oyun,internet üzerinden iki kişi oynamanıza imkanı tanıyor.Görevleri beraber yapabiliyorsunuz._____________________________ -
1.1 yaması çıktı oyun elinde orijinal olan varsa yükleyip denesin henüz ilacı çıkmadı çünkü (Bu oyunu orijinal alacak kadar parayı sokağa atmayı sevenler varsa tabi )
Yama ile çözünürlük sorunu ve bazı sorunla gideriliyormuş..._____________________________ -
Vidyo için tşkler oyunu rezil etmişler resmen :( -
quote:
Orjinalden alıntı: gorkem9000
Vidyo için tşkler oyunu rezil etmişler resmen :(
Valla çok iğrenç olmuş hele o penceredeki adam hiç ateş etmio izliyo bu nedir oyunmu :S_____________________________ -
Hakettiği puanı almış. Ben olsam 5 üzeri puan vermezdim bu oyuna. _____________________________ -
Pandemic Studios'un oyunu ya demek ki Lotr Conquestte vasat olabilir _____________________________ -
Oyun rezalet birşey. Sırf arkadaşla co-op oynayacağım diye indirdim ama o da olmadı
Bu oyundan uzak durmak lazım çünkü mide bulantısı meydana getiriyor._____________________________ -
Berbat bir oyun çıktı karşımıza gerçekten. ne umutlar bağlamıştım be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 23 Eylül 2008; 11:28:12 >_____________________________ "Under your command i will obey..."
"My mind is one with my soul...""I am near, yet so far away..."
"Through the eternal flame, i travel..."
|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n || -
5 para etmez bu oyun.Zaten böyle olacağıda belliydi _____________________________ -
ign pc ver. 7.9 vermiş _____________________________ ''I'm a stranger, a life changer, I'm a man that's not afraid of danger.'' -
inceleme icin tesekurler devamini bekleriz _____________________________ -
işin açıgı bu oyunu almayı düşünüyordum iyi ki almamışım teşekkürler DH _____________________________ PSN:kb_1696 -
ben oynadım bitirdim biraz sardı ama sonra sıktı bide oyun %60 ta bittianlamadım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X