Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
İphone 3g 16gb mı Samsung omnia 16gb mı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Donanım sorunları, Aksesuarlar, Yedek parça >> İphone 3g 16gb mı Samsung omnia 16gb mı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
metekan27

23 Eylül 2008; 0:09:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşarl aşağıdaki linklerde iki telefonun tam özellikleri var. siz olsaydınzı acaba hangisini seçerdiniz.

samsung omnia 16gb
http://cepantoloji.blogcu.com/samsung-i900-omnia-16-gb_23511751.html

iphone 3g
http://cepantoloji.blogcu.com/iphone-3g_24641961.html

özgürlüğümüz internetimiz....
Asus P5KC Core2Duo 2.66 1333 palit 8600gt sonic+ 3GB ddr2 800mhz
crysis DMC4 banamısın demiyor:)
hyperion_92

23 Eylül 2008; 0:16:16 

iPhone....

Xbox 360 Pal Arcade - PSP 1004 K Ceramic White - PS2 PAL - Nokia N70 - iPhone 3g 8gb (bi alamadık :D )
BOOOOOOOOOOO

23 Eylül 2008; 0:33:41 

bence ikisini kıyaslamak yanlış zevk meselesi

==> B O O O O O O O O O O O <==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
leon_21

Sisteme Gözat

23 Eylül 2008; 1:36:33 

bence kullanmadan karar vermek acelecilik olur

aggressor19

23 Eylül 2008; 1:38:51 

Gözüm kapalı iPhoneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

..::iPhone::..
...::Nikon D40::...
>>>> Resimlerim İçin >>>> http://parafin24.deviantart.com/gallery/ <<<<
karantina61

23 Eylül 2008; 1:45:44 

iphone 3G 16GB diyorum zevk meselesi evet katılıyorum

EDİT : HOCAM AYNI KONU HAKKINDA Bİ BAŞLIK DAHA AÇMIŞSIN KONULARI BİRLEŞTİR KARIŞMASIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karantina61 -- 23 Eylül 2008; 10:48:04 >

karantina@karantina
iphone 3G 16GB
LesEnfantsTerribles

23 Eylül 2008; 3:25:45 

quote:

Orjinalden alıntı: aggressor19

Gözüm kapalı iPhoneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

gözünü açıp baktıgın zaman hatanı anlarsın oda cok geç olur BENCE....

reklamlarla allanıp pullanmıs bi cihazdan baska bişey değil omnia'nın yanında...
BENNCE...

Playstation3 60gb PAL @ Samsung T260 FULL HD @ 1080p
Metal Gear Solid 4 GoTP / Metal Gear Solid 3 Snake Eater & Subsistence / Metal Gear Solid
FIFA 2009 FIFA 08 - Warhawk - SIREN - TEoJ - Elefunk - Burnout: Paradise Logitech G15 & G5
Samsung i900 OMNIA
nofear666

23 Eylül 2008; 3:29:40 

bunu apple-iphone forumlarinda sorarsan cevap iphone olur buyuk ihtimal :)

IMZANIZ KURAL İÇİDİR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumanıza gerek yok.
metekan27

23 Eylül 2008; 6:22:26 

bu forumun nerde olduğundan değil. mutlaka öyleyada böyle bir yerde soracağız. ama asıl amaç kullanıcılar biraz aydınlnsın. tarfszı olalım lütfen. açıcası ben omnia diyorum:)
quote:

Orjinalden alıntı: nofear666

özgürlüğümüz internetimiz....
Asus P5KC Core2Duo 2.66 1333 palit 8600gt sonic+ 3GB ddr2 800mhz
crysis DMC4 banamısın demiyor:)
BaDCoD

23 Eylül 2008; 9:22:33 

quote:

Orjinalden alıntı: metekan27

bu forumun nerde olduğundan değil. mutlaka öyleyada böyle bir yerde soracağız. ama asıl amaç kullanıcılar biraz aydınlnsın. tarfszı olalım lütfen. açıcası ben omnia diyorum:)
quote:

gözden kaçırdığın noktayı soyleyeyim sana iphone mac işletim sistemi kulanıyor o yüzden hafızanın tamamnı dahi kullansan yavaşlama vs... olmaz çökme vs... olmaz ama samsungun oylemi doldur 2GB yavaşlamayı gör menuler arası geçişin çilesini gör ayrıca unutma taklitten hiçbir zaman hayır gelememştir orjinal bir özellliği varsa soyle banaa hak vereyim sana

+Ne zamanki işletim sistemi olarak mukkemeli yakalarlarsa o vakit apple değil deriz yoksa şuana kadar rakip olmaya çalışan telefonlar var sadece

GIGABYTE GA-965P-DS3 (rev. 3.3) - INTEL E6750 Core 2 Duo 2.66GHz 64bit 1333MHz - 2x1 CORSAIR VS1GB667D2 PC2-5300 1GB; DDR2-667Mhz - SEAGATE ST3320620AS 320GB SATA300 Barracuda 7200.10 7200rpm; 16MB; NCQ - PALIT 8600GT Sonic+ - ASUS TA-9A1 FSP BLUESTORM II 500W ATX/Micro ATX - ASUS DRW-1814BLT DVD-RAM LightScribe SATA150 18x8x16 DVD-RW - Samsung SyncMaster 931BW LCD
İtfayeci

23 Eylül 2008; 9:36:16 

İphone'u İphone yapan 2 özelliği vardır.

1- Kullanıcı dostu yazılımı
2- Multitouch özelliği

İnanın bu 2 özellik olmasa zaten kimse kullanmaz, piyasadaki "benzer" lerinden ayıran en önemli 2 özellik bunlar, fikrimce...

NTSC-J PS3/PHILIPS 42PFL7662D/12 FULL HD LCDTV/PSN: Midnightoil/PSP Slim Piano Black/Acer 5920G Laptop/Iphone 3G 8GB
El Fuego

23 Eylül 2008; 10:46:19 

Birbiriyle alakası olmayan iki tip cihaz ve 1 saat dolmadan açılan ikinci konu. Her modelin topici var, açıp okuyun; hangisi hoşunuza gider ve gücünüz neye yatıyorsa alıp kullanın. Tıkandığınız yerlerdei lgili konu başlıkları altında yardımı ve bildiklerinizi söyleyin. Bu konuların birini iptal edin ya da konuları birleştirin. Forum kurallarını okumadan, ezbere ve düşünmeden konu açmayın.

Burası tavsiye bölümü değil. İyice suyunu çıkarttınız artık

oldcoyote

23 Eylül 2008; 12:27:57 

iki cihazı da kullanmış birisi olarak şunu söyleyebilirim ki, iphone çok daha iyi hızlı multimedya özellikleri güzel olan kullanımı inanılmaz derecede zevkli olan bir cihaz, omnia da ise klasik windows hantallığı var, ekran dokunmatiği çok kötü kalem olmadan kullanmak zor oluyor. algılaması için ekrana dokunmak değil bastırmak gerekiyor. iphone ise parmağınızı uzaktan görse yeter :). 2 farklı omnia kullandım dokunmatik ikisindede aynı hiç hassas değil. İphone tartışmasız bence bu işin lideri.

Deniz_Kiev_Ukrayna

23 Eylül 2008; 13:23:40 

ericson A1018i 32gb

iPhone 8gb
Sony DSC H9
Alpine CDE-9880R
JBL GTO 1004E // JBL GTO 504E // JBL GT5-1204BR x 2 // JBL P-6562 x 2
ormanci41

23 Eylül 2008; 13:46:02 

quote:

Orjinalden alıntı: BaDCoD

quote:

Orjinalden alıntı: metekan27

quote:

gözden kaçırdığın noktayı soyleyeyim sana iphone mac işletim sistemi kulanıyor o yüzden hafızanın tamamnı dahi kullansan yavaşlama vs... olmaz çökme vs... olmaz ama samsungun oylemi doldur 2GB yavaşlamayı gör menuler arası geçişin çilesini gör ayrıca unutma taklitten hiçbir zaman hayır gelememştir orjinal bir özellliği varsa soyle banaa hak vereyim sana

+Ne zamanki işletim sistemi olarak mukkemeli yakalarlarsa o vakit apple değil deriz yoksa şuana kadar rakip olmaya çalışan telefonlar var sadece

Dokunmatik ekranlı, tuşsuz telefon konsepti LG tarafından yaratıldı ve Prada modelinde uygulandı. LG’nin bu ürünü Eylül 2006’dan bu yana ortalıktaydı. iPhone ise Ocak 2007’de tanıtıldı. Yani işin özü, LG Prada iPhone’den çalıntıdır! Çünkü 3-5 ay sonra bile çıkartsa, Apple hiç kimseden hiçbir şey çalmaz, yeniden yaratır!(sadece gülüyorum.)

Erdm24

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Eylül 2008; 14:41:23