Giriş | |
|
|
|
23 Eylül 2008; 10:46:19
|
|
|
Birbiriyle alakası olmayan iki tip cihaz ve 1 saat dolmadan açılan ikinci konu. Her modelin topici var, açıp okuyun; hangisi hoşunuza gider ve gücünüz neye yatıyorsa alıp kullanın. Tıkandığınız yerlerdei lgili konu başlıkları altında yardımı ve bildiklerinizi söyleyin. Bu konuların birini iptal edin ya da konuları birleştirin. Forum kurallarını okumadan, ezbere ve düşünmeden konu açmayın. Burası tavsiye bölümü değil. İyice suyunu çıkarttınız artık
|
|
23 Eylül 2008; 12:27:57
|
|
|
iki cihazı da kullanmış birisi olarak şunu söyleyebilirim ki, iphone çok daha iyi hızlı multimedya özellikleri güzel olan kullanımı inanılmaz derecede zevkli olan bir cihaz, omnia da ise klasik windows hantallığı var, ekran dokunmatiği çok kötü kalem olmadan kullanmak zor oluyor. algılaması için ekrana dokunmak değil bastırmak gerekiyor. iphone ise parmağınızı uzaktan görse yeter :). 2 farklı omnia kullandım dokunmatik ikisindede aynı hiç hassas değil. İphone tartışmasız bence bu işin lideri.
|
|
23 Eylül 2008; 13:23:40
|
|
|
ericson A1018i 32gb
|
|
|
23 Eylül 2008; 13:46:02
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: BaDCoD quote:
Orjinalden alıntı: metekan27 bu forumun nerde olduğundan değil. mutlaka öyleyada böyle bir yerde soracağız. ama asıl amaç kullanıcılar biraz aydınlnsın. tarfszı olalım lütfen. açıcası ben omnia diyorum:) quote:
Orjinalden alıntı: nofear666 bunu apple-iphone forumlarinda sorarsan cevap iphone olur buyuk ihtimal :) gözden kaçırdığın noktayı soyleyeyim sana iphone mac işletim sistemi kulanıyor o yüzden hafızanın tamamnı dahi kullansan yavaşlama vs... olmaz çökme vs... olmaz ama samsungun oylemi doldur 2GB yavaşlamayı gör menuler arası geçişin çilesini gör ayrıca unutma taklitten hiçbir zaman hayır gelememştir orjinal bir özellliği varsa soyle banaa hak vereyim sana +Ne zamanki işletim sistemi olarak mukkemeli yakalarlarsa o vakit apple değil deriz yoksa şuana kadar rakip olmaya çalışan telefonlar var sadece Dokunmatik ekranlı, tuşsuz telefon konsepti LG tarafından yaratıldı ve Prada modelinde uygulandı. LG’nin bu ürünü Eylül 2006’dan bu yana ortalıktaydı. iPhone ise Ocak 2007’de tanıtıldı. Yani işin özü, LG Prada iPhone’den çalıntıdır! Çünkü 3-5 ay sonra bile çıkartsa, Apple hiç kimseden hiçbir şey çalmaz, yeniden yaratır!(sadece gülüyorum.)
|
|
23 Eylül 2008; 14:41:23
|
| | | |