Şimdi Ara

HIS HD4850 ICEQ 4 TURBO Sorun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sparkle 9600GT ekran kartımı HIS HD4850 ICEQ 4 TURBO ile değiştirdim fakat pişman oldum gibi, araştırdığım kadarıyla genel performansta çok daha iyi bir ekran kartı fakat ben world of warcraft oynuyorum ve wowa girince yazılar bozuk gözüküyo ve fpsde eski kartıma göre düşük catalyst 8.9 yükledim hotfixleride yaptım fakat sorunum çözülmedi, bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Teşekkürler.

Not: Monitör 19'' Samsung LCD Widescreen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crimsonwinds -- 22 Eylül 2008; 10:06:48 >

• Nvidia driverlarini kaldirdin mi?

Bende de var ayni karttan ve hic sorunsuz max ayarlarda 1680*1050 cozunurlukte 60-70 fps ile oynuyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nox4949 -- 22 Eylül 2008; 10:18:44 >
  • Evet nvidia driverlarını kaldırmayı unuttum ondan olabilir, işteyim şimdi eve gidince bi bütün driverları silip tekrar yükliyim, teşekkür ederim nox.
  • kart hakındaki düşüncelerinide yazarsan sevinirm bende almayı düşünüyorum.
  • Sorun düzeldi mi?
  • wow için 4850 mi alınırmış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: crimsonwinds

Evet nvidia driverlarını kaldırmayı unuttum ondan olabilir, işteyim şimdi eve gidince bi bütün driverları silip tekrar yükliyim, teşekkür ederim nox.

Aslında yeni bir ekran kartı olduğundan dolayı format atmak daha iyi olabilir. Sürücüleri kaldırırken driver sweeper gibi bir program aracılığıyla kaldır çünkü normal şekilde kaldırmak sadece klasörleri silmekten ibaret. Regedit dahil tüm sürücü kalıntıları temizlenirse o zaman formata ihtiyaç kalmadan da sorun ortadan kalkabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hıs ıceq 3870 fan sorunu yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

wow için 4850 mi alınırmış...

aynen..burdan yak
  • işte bneim kartım. arkadaşlar bnde bu kartı almak istiyorum
    arkadaşlar aynı şey benimde sorunum
    anakart:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1905
    işlemci: p4 3.0
    ram 2x512 533 mhz
    400 watt kasa
    samsung 206bw monitor.
    ekran kartı: gigabyte geforce 6600gt
    1 yıl sonra anakart ve işlemci alıcam. bu kartın fiyatı ne kadardır ortalama ayrıca fiyat preformans acısından en iyi 4850 kartı bu mudur ?
  • Nvidia driverini kaldırmassan çakılır ikisi hem grafikler ve görüntü bozuk çıkar hemde performans kötü olur. Yani driveri normal kaldır ama birde drivercleaner pro kullanmanı öneririim. Tüm dosyalarını silsin nvidianın.

Birde WOW için 9600gt yetmiyormuydu?
  • Olmadı format at eğer ondan sonra da sorun düzelmesse kartta bi sorun olabilir!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.