Şimdi Ara

SAMSUNG OMNIA SGH-i900 'Yapılandırma ve Yazılım Destek' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.406
Cevap
31
Favori
1.997.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • wala ben 3 fılm attım ucundede gereklı codecler yuklu deıl dıye hata werdı altındada (xvid) yazıyodu.anlamadım gıttı onceden kullanmıstım hıc bole hata wermemişti
  • @volcano2K,
    Paylaşımlar süper gidiyor ellerine sağlık.
    Yapılan her paylaşımı ilk sayfaya, açılış postuna eklersen mükemmel olur.
    Devamlı oradan yararlanılır
  • Acil yardım Acil yardım


    Volcano dediğin gibi işlme başladım.

    Port creat failed yazıyor.
    Ve aşağıdaki port listesi var. Ne yapmam gerekir.

    Port Create retry (9)
    Port Create retry (8)
    Port Create retry (7)
    Port Create retry (6)
    Port Create retry (5)
    Port Create retry (4)
    Port Create retry (3)
    Port Create retry (2)
    Port Create retry (1)
    Port Create retry (0)
    Download failed!!
  • Sanırım hallettim. Normale döndü. Şimdi herşey yeniden kurulacak. Yalnız herhangi bir yere (binary falan) Dx falan yazmadık. Aramalar ekranına 1234 girdiğimde DXHI1 görüyorum. Dil ingilizce. Sanırım herşey normal. Yani umarım.


    Teşekkürler volcana2k.
  • sevgili dostlar merhaba..

    Bende yeni sayılacak kadar omnia kullanıcısıyım.Bu arada 5 yıldır pda kullanıyorum; ancak omnia ya program yüüklemede oldukça zorlanıyorum.Zira omnia için verilen mesela coreplayer cihaza cab dosyası olarak atıldığında bile bir yükleme seceneği sunmuyor.Arkadaşlar nasıl yükleme yapıyorlar anlamadım bu flash 7 v.s içinde geçerli..İLgilenirseniz çok sevinirim..


    sevgiler
  • Cez Download failed!! yazısını gördüğümde bir an kendimi kötü hissettim :) neyse sonuçta işlem başarılı olmuş. Binary olayları ülke kilitli firmware'ler için düşünülmüş bir çözüm ben denemedim. Benim verdiğim 2 linkteki rom'lar zaten kilitsiz kurulmakta. Versiyonu DXHI1 görüyorsan herşey normal. Şimdi Türkçe yama ile işleme devam et derim.

    saydina cab dosyaları ile ilgili bir problem yok aslınd ben rahatlıkla kurulum yaptım indirdiğin dosyada bir arıza olma şansı var mı?

    Révølvér Bende aynen öyle yapıyorum .Edit tarihlerinden güncellemeler belli eder sanıyorum kendini. Sticky yapabilirseniz svinirim hala burda bulunan cevaplar için diğer konulara sorular yazılmakta.
  • i900DXHI1.part3 ü indiren varmı.invalid file uyarısı veriyor.ne yapmak lazım.
  • Tek linkte veriyorum :)
  • teşekkürler
  • Firmware için samsung'un kendi sitesine girerken ilk kısımda ülke seçimi bölümü var.. Bunlardan herhangi birini seçmek bir farklılık oluştururmu acaba?

    Ayrıca oradan bir firmware indirmeyi denedim versiyon olarak i900XIHH9 gözüküyor.. Eğer bize uyan en yenisi buysa yükleyip deneyen varmı?

    Kamera ile ilgilenen arkadaşlara : Alırken 5 mp kamerası için iyiden iyiye umutlanmıştım.. Gerçi benim meselem video çekimiydi. 600 küsür işlemciye sahip 5 mp bir kamera 30 fps çekimi neden bu kadar kötü yapıyorki.. benim eski n73 bile 15 fps de bundan daha akıcıydı.. (bunun yazılım güncellemesiyle bir alakası varmı acaba benim : i900JVHH2) herneyse.. bunu düzeltebilen iyi bir video kayıt yazılımı varmı bildiğiniz.. olay sanki "un var, su var, birtek helva yapmak kalıyor" a benziyor.. kamera var işlemci var.. ee daha ne? adam gibi çeksene şu nalet videoyu! uyuz samsung!




  • Official firmwarelerde versiyonları tam anlamı ile anlamak mümkün değil madem bir sorun yakalanmış düzeltilmiş sonuçta tüm ülkeler için versiyonun aynı olması gerekir sadece dil farklılığı olmalı bu bakıma ben versiyon no olayını çözebilmiş değilim. Şuan en sorunsuz olarak HI1'in adı geçiyor

    Kamera için yazılım ben şuan için bilmiyorum. Gözüme çarpmadı kaliteli birşey.
  • arkadaslar bu cihazın kullanılabilir alanını herkes 80mb olarak soyluyor ama bende cihazı sıfırlıyorum buna ragmen 47mb bos yer var nedeni nedir ve niye bu kadar dusuktur bilgisi lan birisi cevaplarsa sevinirim!!!!
  • arkadslar benım bır problemım var . wi fi den baglı olmama ragmen ınternete baglanırken gprs den baglanmasını nasıl onluyorsunuz acaba ? yardımcı olabıleccek varsa sevınırım. birde wifi ayarlarını da tam olarak kuramamıs olabılırım. daha once wıfı ıle baglantı kurmamıstım.
  • @ abigail, browser ayarlarından ayarları otomatik algıla tikini tıklarsan wi-fi ın açıkken onu kullanıcaktır..birde ilk sayfada gerekli programlar arasında nodata.cab war onuda indirip teline kurarsan gprs i kapatabilirsin..
  • abigail ve deliboran007 ilk mesajı okusanız cevap bulacaksınız sorularınıza.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: volcano2K

    Official firmwarelerde versiyonları tam anlamı ile anlamak mümkün değil madem bir sorun yakalanmış düzeltilmiş sonuçta tüm ülkeler için versiyonun aynı olması gerekir sadece dil farklılığı olmalı bu bakıma ben versiyon no olayını çözebilmiş değilim. Şuan en sorunsuz olarak HI1'in adı geçiyor

    Kamera için yazılım ben şuan için bilmiyorum. Gözüme çarpmadı kaliteli birşey.



    ee sonuçta dil ise firmware attıktn sonra dilin aynı kalması lazım gelmez mi? ing oluyor. . Neyse volcano bendeki sorun port oldu. Onun haricinde bir şey yok. Ac. syn. tekrar kurup tekrar tanıtınca oldu. Ama her seferinde tanımıyabiliyor. İlgine teşekkürler.
  • Vay be . Ne çalışma olmuş. Helal olsun. Böyle yardım sever arkadaşları görmek ne güzel, milleti bilgilendiriyolar.Allah razı olsun. Eline canına sağlık. teşekkürler...
  • yeni haber 16gb microsd ler çalışıyor telefonla :) max. 8gb değilmiş yani sınır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: volcano2K

    yeni haber 16gb microsd ler çalışıyor telefonla :) max. 8gb değilmiş yani sınır.



    haber kaynağı neresi peki?? güzel bi habermişş...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakopsi -- 24 Eylül 2008; 18:30:13 >
  • Zaten 16 GB olark biliyordum bende. Hatta 16 GB alan ve kullananlar var. 8 GB bildiğinizi bilseydim bu güzel haberi önceden verirdim :)

    quote:

    Orjinalden alıntı: volcano2K

    yeni haber 16gb microsd ler çalışıyor telefonla :) max. 8gb değilmiş yani sınır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.