Şimdi Ara

Winchip 1200MHz'de çalışan aktif soğutmalı DDR2 bellek kitini kullanıma sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Kasım ayında duyurulması beklenen Nehalem tabanlı Core i7 serisi işlemcileriyle Intel, önümüzdeki senenin ilk çeyreğinde duyurulması beklenen soket AM3 formundaki Phenom modelleriyle de AMD, DDR3'e geçiş noktasında önemli adımlar atacaklar. Her ne kadar Intel yaklaşık bir senedir DDR3 bellek desteği sağlıyor olsa da yeni jenerasyon işlemciler ile geçiş için başlayan bu destek kalıcı hale dönüşecek.


    Hem sektör hem de bellek üreticileri DDR3'e geçiş konusunda hazırlık çalışmalarına devam ederken öte taraftan DDR2 cephesindeki hareketlilik te devam ediyor. Winchip firması da DDR3'e geçiş öncesinde mevcut platformunda yüksek bellek performansı elde etmek isteyen kullanıcılar için 1200MHz'de çalışan yeni bir DDR2 bellek kiti hazırladı.


    Winchip'in 1GB'lık iki adet bellek modülünden oluşan yeni kiti yüksek saat hızının yanı sıra aktif soğutma çözümüyle de dikkat çekiyor. Daha önce Apacer'in duyurduğu bellek kitini oldukça benzeyen yeni çözüm dahilinde belirttiğimiz üzere 1200MHz'de görev yapıyor ve 2.4v geriliminde CAS5 zamanlamalarıyla geliyor.


    Isı emici çözümlerine göre daha yüksek soğutma performansı sunması beklenen fanlı çözüm tahmin edilebileceği üzere gürültü noktasında ise standart bellek çözümlerine göre bir miktar daha sesli olacak gibi görünüyor. Winchip'in yeni 1200MHz'de çalışan aktif soğutmalı yeni DDR2 bellek kiti yurt dışında yaklaşık 150$ seviyesinden satışa sunulmuş durumda.




  • Aktif soğutma iyi olmuş ,fiyatıda makul 1 gb - 150 $

    DDR3 = directx 10-11
  • voltaj hiç iyi bir değerde değil bence o fan biraz ses yapar gibime geldi
  • o fanı koysan ne olur koymasan yokki adam gibi bir firma 8lik fan takacak...
  • Pervane gibi
  • Çok ses yapar bu yaa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.