Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Trekstor'dan çok fonksiyonlu USB bellek

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> Trekstor'dan çok fonksiyonlu USB bellek Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fx57

21 Eylül 2008; 10:50:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Taşınabilir medya oynatıcılarıyla tanınan Trekstor, yeni usb belleğini duyurdu. USB stick CO olarak isimlendirilen yeni model çok fonskiyonlu yapısı ile dikkat çekiyor. Zira mobil depolama çözümü olarak kullanılabilecek bellek aynı zamanda şişe açacağı olarak ta kullanılabiliyor. Yaratıcılıkta sınır yoktur diyen Trekstor, binlerce farklı modelin olduğu usb bellek dünyasında yeni modeliyle farkedilir olmayı umuyor.

Alüminyum tabanlı kasaya sahip olan yeni bellek, bilgisayar ile bağlantı için usb 2.0 arabirimini kullanıyor. 25MB/sn okuma ve 12MB/sn'lik yazma hızlarına sahip olduğu belirtilen USB Stick CO, Windows 2000/XP/Vista işletim sistemlerinin yanı sıra MacOS X ve Linux Kernel 2.6.x+ ile de çalışabiliyor. 1,2,4,8 ve 16GB'lık modelleri bulunan yeni belleğin fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

nihat35nihat

24 Eylül 2008; 23:38:44 

Kimse yorum yazmamış, gazoz açacağıda lazım sonuçta. Normal usb belleklede gazoz açmıştım, 1 Gb. eski (yenisini aldığım için eski olmuştu) usb belleğimi kırmıştım... Okuma, yazma hızları iyi, fiyatıda iyi olursa bana uyar...

Dost bulmanın yolu da dost olmaktan, Dost olmanın yolu "insan" olmaktan geçer....
_sphinx_34

Sisteme Gözat

25 Eylül 2008; 0:00:07 

Güzel cihazmış...

İletişim için

*0542 838 85 68
*golge_255@hotmail.com
hunter06

25 Eylül 2008; 5:47:11 

çok fonksiyonlu deyince merak ettim

gazoz muymuş fonksiyonu

“Siperler arasıdaki mesafe sekiz metre, yani ölüm muhakkak. Birinci siperdekiler hiçbiri kurtulmamacasına kâmilen düşüyor. İkinciler onların yerine geçiyor. Fakat ne kadar gıpta edilecek bir itidal ve tevekkülle biliyor musunuz? Öleni görüyor, üç dakikaya kadar öleceğini biliyor, en ufak bir korku ve endişe göstermiyor, sarsılmak yok. Okuma bilenlerin elinde Kur’an-ı Kerim cennete gitmeye hazırlanıyorlar. Bilmeyenler kelime i şahadet getirerek yürüyorlar. Emin olunuz ki, Çanakkale Savaşlarını kazanan bu yüksek ruhtur.”
M.Kemal ATATÜRK
Puraq

Sisteme Gözat

27 Eylül 2008; 15:23:51 

birde anahtarlık gibi kullanılabilseymiş güzel olurmuş. tam çok fonksiyonlu olurdu

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> Trekstor'dan çok fonksiyonlu USB bellek Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
EkoSolar güneş panelleri ve LED aydınlatma
Güneş Enerjisi Panelleri, LED Aydınlatma ve Rüzgar Türbin'leri hakkında bilmek istedikleriniz.
Tomb Raider Underworld (PC, Playstation 3 ve Xbox 360)
Lara Croft son macerasında.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar