Şimdi Ara

.........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ultra 120 xtreme kullanılmamıştır.Altına bakılınca zaten ne macun izi ne en ufak bir çizik göremezsiniz.Yedek olarak ve titan amanda ile karşılaştırma için almıştım.Bord değiştireceğim için satıyorum.Kutu içeriği eksiksiz ve toplamda 3 adet fan klipsi vardır.Fan klipsi eğilirse ses yaptığı ve soğutucuyu titrettiği için yedek olarak aldım.Çünkü hem bulması zor hemde kargosuyla 15 liraya patlayan bir ürün beklemekte cabası.

Ürünün faturası mevcuttur.Distrübitör garantilidir.Aldıktan 1 gün sonra kıbrısa gittiğim için sadece kutusunun dışına bakılabilmiştir

Takipci ye satılmıştır

Common Wealth endüstriel Xtreme fan 168 cfm@dc 12v

Sadece bench için toplam 10 saat kullanılmıştır.2 adet vardır.(1 adet kaldı:) Ürünü psu ya takmak için elle molexten çevirici yaptım.Ürün direk psu dan beslenebilir 0.6A 12v dc dir.

Tanesi:30 YTL dir.

TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak9006 -- 15 Aralık 2008; 22:17:35 >

• hocam merak ettim şu 168cfm'lik fanlar kaç dB ses çıkarmakta. hani çok da değilse alabilirim. aslında çok olduğuna eminim de beklediğim çok değilse demek istiyorum
  • Şu anda Kıbrıstayım çünkü 26sında Ankaraya dönüyorumü

benim işi halledersiz dimi söz bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mene

hocam merak ettim şu 168cfm'lik fanlar kaç dB ses çıkarmakta. hani çok da değilse alabilirim. aslında çok olduğuna eminim de beklediğim çok değilse demek istiyorum

Aslında çok kavramı biraz kişiseldir

Ama bu hakkaten çok Ama günlük değil sadece bench kasarkense fazla değil deltalar gibi Ayrıca fabrikasına da mail attım kaç db olduğu ile ilgiliCevabını buraya yazar size pm lerim

Ayrıca çok iyi iş görürler sanırım 178 cfm ydi ama ben az olsun ayıp olmasın dedim 178 derim 168 çıkar hakkımda kötü bi yorum olmasın diye garanti değer yazdım

Bu fanlarla full oc li gtx260ı 33 derecede anakartı önünde buz kasesiyle 16 derecede tuttum

Ayrıca yükteki gtx260ı 40 derece civarında 1.76v verilmiş kuzeye sahip p45 platinumu da yükte 35 derecede tuttum

• Pmmmm
  • p.m.
  • quote:

Orjinalden alıntı: IYI_Osmancik

p.m.

cevapladım

Satılan ürünler ilandan silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak9006 -- 25 Eylül 2008; 13:22:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flash Belleklerde Hız Arttırma
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 120 xtreme tarafimdan alinmistir. tesekkur ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.