Şimdi Ara

iPhone için en iyi oyunları bu başlık altında inceleyelim-paylaşalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
68.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.1 yüklediğimden peri PSP'yi açmaz oldum (abartmıyorum), bazı oyunlar çok hoşuma gitti, sizlerle paylaşmak istedim.

Texas Hold'Em: En sevdiğim oyun bu. Herşey çok basit, arayüz sade, grafikler harika. Sıkılmadan dakikalarca oynadığımı hatırlarım, öğrenmesi de çok kolay, tam öğrenmeniz de gerekmiyor hatta, sağ altta kartınızın gücü yazıyor zaten). Çok fazla oyuncu modellemesi ve mekan var, benim çok hoşuma gitti şahsen.

Enigmo: Bu da oldukça güzel bir oyun, grafikler harbiden iyi, Pangea Software mobil oyun işini iyi biliyor. Zekanızı çalıştıran, zevkli, sıkmayan, keyifli bir yapım olmuş, amacımız su damlalarının belirli kovalara ulaşmasını sağlamak.

De Blob: Nasıl desem, bu oyunda da amacımız sağdaki soldaki binalara Accelerometer'ı kullanarak topu sürüklemek ve renk vermek. Biraz tuhaf oldu, bir kez deneyin derim, pişman olmayacağınızdan eminim.

Star Wars The Force Unleashed: Güzel bir oyun daha. Grafikler arasında en iyisi, sıkmıyor, fakat bir kere oynanabilir en fazla, bitirince bir daha oynamak istemeyeceğinize eminim. Çünkü bütün olaylar önceden tasarlanmış, adamları önceden belirlenmiş şekilde havaya kaldırıp, Force Power'ınızı önceden belirlenmiş şekilde uyguluyorsunuz, ama ilk oynayışınızda gayet keyifli. Bitirdiğinizde silebilirsiniz.

Super Monkey Ball: Biraz zor da olsa oynaması, bu da kaliteli bir oyun. Yine Accelerometer'ı kullanıyoruz, amacımız topun içindeki bir maymunu (eheh tanımlamaya bak be) hedefe ulaştırmak. Biraz çocukça gelse de farklı şeyleri seven ben memnun kaldım. Herkese uymayabilir.

Aynı oyunları tanıtmamaya özen gösterelim...

Liste güncellenecektir.

• http://phobos.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=289728309&mt=8

Real Soccer 2009 kesinlikle tavsiye ederim! Süper yapmışlar özellikle tacları çok iyi yapmışlar. Fakat direk maça geçmeden önce bir trainingleri bitirmenizi tavsiye ederim.
  • Asphalt 4'ün grafikleri mükemmel.
    Virtual Pool hoş olmuş.
    Toy Bot Mario gibi çok eğlenceli...
    Accelerometer'i Ms. PacMan'de kulanmak harika bence
    Spore bağımlılık yaptı. Rekorum 4 saat ama bir bölümde takıldım, hevesim kaçtı. Bir de grafikler güzel.
    Puzzloop çakma zuma ama aynı şekilde sarıyor
    Tetris için daha yaratıcı birşeyler beklerdim ea'dan açıkçası
    MotoRacer fena değil ama Onun yerine Crash Nitro Karting daha eğlenceli, daha zevkli, daha nasıl desem, bağımlılık yapıcı
    Cro Mag güzel ama çok bi ekstrası yok sanki
    Scrabble güzel. Özellikle ingilizcesi iyi olanlara ve geliştirmek isteyenlere tavsiye ederim
    X-Plane güzel ama zor gerekten. Çözemedim yahu. Kaldıramadım uçağı
    Real Soccer'ın grafiklerini görünce tamam dedim, psp, s..çtın.
    Star wars ta adamaı yönlendirememiz biraz sıkıyor.
    Labyrinth arkadaşlarımızın dudağını uçuklatır.
    cuBE ruNNNER sarıyor.
    Monkey ball'a alışmak lazım.

• merhabalar
    enigmo'yu çok duydum fakat 1.1.4 versiyon kullanıyorum ve nereden hangi source'tan bulacağımı bilemiyorum
    acaba 1.1.4 için enigmo yükleyebileceğim bir source var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mujem

merhabalar
    enigmo'yu çok duydum fakat 1.1.4 versiyon kullanıyorum ve nereden hangi source'tan bulacağımı bilemiyorum
    acaba 1.1.4 için enigmo yükleyebileceğim bir source var mı?

Maalesef Enigmo 1.1.4'te oynanamaz. Sadece 2.x versiyonlarda oynanabiliyor.
  • Arkadasların saydıgı oyunların hepsi ayrı güzel ama bide HairBall bu oyunda benim hosuma gidiyor uzun sureli bi oyun degil uzun oynayınca sııyor ama güzel bi oyun.
    Mote-M de güzel bazı cisimler var bi noktadan cıkıp 2. bir noktaya hareket ediyorlar sizde yolunun ustue cesitli silahlar koyarak silahları gelistirerek onları 2. noktaya ulasmadan oldurmeye calısıyorsunuz.
  • Up.

Billy Frontier da gayet güzel, tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Diablo

Maalesef Enigmo 1.1.4'te oynanamaz. Sadece 2.x versiyonlarda oynanabiliyor.

:( peki çok teşekkürler...

2.x'lere geçene kadar idare edeceğiz o zaman emektar oyunlarla :)
  • asphalt 4
    Enigmo
    Hold em poker
    Labryrent com guzel
    Ve benim lfavorim aura feint
  • Aurora Feint'te hoş oyun bence. Bedava üstelik.
  • ben neden bulamıyorum bu oyunları cydia da ... nerden bulucaz enigmo basta olmak uzere
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SiN_

ben neden bulamıyorum bu oyunları cydia da ... nerden bulucaz enigmo basta olmak uzere

2.xx versiyonlardaki appstore'da hepsi.
    Cydia ile alakası yok.
  • "Cannon game" ve "Solarquest", "ikick" ve bir türlü başaramadığım "lander" güzel oyunlara benziyor
  • aRKADAŞLAR BU BAHSETTIGINIZ OYUNLARI NEREDEN TEMIN EDEBILIRIM? ZIRA CYDİA DA VE INSTALLERDE BUNLAR YOK SOURCE KISMINADA SOURCE EKLEDIGIM VAKIT INVALID DIYE HATA VERIO YANI BAGLANMIYO BAGLANSADA INDIR DEDIGIM ZAMAN HATA VERIO İPHONE3G TELEFONUM VERSION 2.0.2
  • 2.1gercekten harikaymis sanki baska bir iphone almis gibi oldum oyunlar manyak bişey 70 80 tane oyun var hangisini oynayacagimi sasirdim
  • BİRAZDA FREE SÖLESENİZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: semihbaba4125

BİRAZDA FREE SÖLESENİZ

Söylediklerimizin hepsi Crackli olarak mevcut.

Meselahttp://ihacks.ru/
  • arkadaşlar 2.1 için biraz source aderesi söğleseniz cdya ve installer için birde bilgisayardan iphone nasıl oyun ve program yüklenir bi tarif eseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fubo -- 24 Eylül 2008; 23:10:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Diablo

quote:

Orjinalden alıntı: semihbaba4125

BİRAZDA FREE SÖLESENİZ

Söylediklerimizin hepsi Crackli olarak mevcut.

Meselahttp://ihacks.ru/

hocam ben burdaki ipa ları kuramıyorum itunes hata veriyo nasıl yapmam gerek
  • Evet beyler bizim gibi çömezlere free ler başta olmak üzere oyun tavsiyelerine devam
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.