arkadaslar ofis - dosya yöneticisi diyorum- orada programın oldugu depolama kartını acıyorum- ve yüklemeye kalkıstıgımda dedıyı tek sey. BU DOSYA DESTEKLENMIYOR acaba ben yanlıs yerdenmı yükleme yapıyorum. ve gayete emınım orada yüklenıyor. cünki nokıa lardada dosya yonetıcısınden yukleme yapıyorduk. bır zahmet cevap arkadaslar
yüklemek istediğin dosya fp2 değildir belki ne yüklüyorsun da o hatayı veriyor
quote:
Orjinalden alıntı: kean0025
arkadaslar ofis - dosya yöneticisi diyorum- orada programın oldugu depolama kartını acıyorum- ve yüklemeye kalkıstıgımda dedıyı tek sey. BU DOSYA DESTEKLENMIYOR acaba ben yanlıs yerdenmı yükleme yapıyorum. ve gayete emınım orada yüklenıyor. cünki nokıa lardada dosya yonetıcısınden yukleme yapıyorduk. bır zahmet cevap arkadaslar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacks61 -- 24 Eylül 2008; 14:07:02 >
Arkadaşalr Bugün Telefonu İncelemeye Gittim İnanın Resimlerde Göründüğü Gibi Değil Asla.... N95 8GB Yanına Koydum N95 8gb Takoz Gibi Kaldı Yanında.Çok Kaliteli Bir Malzemeden Yapılmış;Kızaklı Telefın Sevmememe Rağmen OKadar Bastırdım Sağa Sola Hem Kapak Açıkken Hem De Kapalı İken Çok Sağlam..Adam Tanıdıktı 1100 Fiyat Verdi..Hep Şeyi İle Çok İyi..N95'le Aynı Özellikte Bile Olsa Bunu Tercih Ederdim.... Alanlara Hayırlı Olsun Güle Güle Kullanın Arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehspeed -- 24 Eylül 2008; 15:24:07 >
yüklemek istediğin dosya fp2 değildir belki ne yüklüyorsun da o hatayı veriyor
YUKLEMEK ISTEDIYIM PROGRAMLAR GENELDE DİNİ PROGRAMLAR OYUN VE VİDEO OYNATICILAR OLUYOR. HEPSIDE S60 OLSUN ONA BENZER TUM SEYLERI YAZIYORUM ZAMAN BULDUKCA YUKLEMEYE CALISIYORUM. AMA BITANE BİLE YUKLENMEDI. HEPSINE TEK DEDIYI SEY DESTEKLEMIYOR. ACABA BLACKS61 BASLIK OLARAK YADA BIZIM SISTEMI DESTEKLEYEN HERHANGI BIR BASLIK VARMI. YARDIMCI OLURSAN SEVINIRIM.
Samsung Electronics Türkiye Müdürü Çağatay Çopuroğlu : "Samsung, Türkiye'yi çok seviyor ve değer veriyor. 2000 yılından bu yana TR pazarına odaklanıyoruz ve bu açıdan çalışmlarımızı sürdürüyoruz. TR piyasası olarak %20 lik bir cep pazarına sahip olmak istiyoruz. Türkiye, iki yeni ürünümüz olan Omnia ve İnnov8'in Avrupa'daki ilk resmi satış yerlerindendir. Fiyat açısından da Avrupa pazarından bağımsız düşünülmemektedir. Türk insanına değer verdiğimizi göstermek istiyoruz ve de bu yıl sonunda %20 lik pazar payı yakalamayı hedefliyoruz. Samsung'un pazar stratejisi hakkında da bilgi veren Çopuroğlu şunları söyledi: "Kendimizi yüksek teknolojili ürün kategorisinde konumlandırdık. Tüketicinin tercihini fiyat yerine kalite ve teknolojiden yana kullanacağı ürünlerde varız. Türk tüketicisi bu konuda çok bilinçli."
Kaynak : Radikal
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Samsung Electronics Türkiye Müdürü Çağatay Çopuroğlu : "Samsung, Türkiye'yi çok seviyor ve değer veriyor. 2000 yılından bu yana TR pazarına odaklanıyoruz ve bu açıdan çalışmlarımızı sürdürüyoruz. TR piyasası olarak %20 lik bir cep pazarına sahip olmak istiyoruz. Türkiye, iki yeni ürünümüz olan Omnia ve İnnov8'in Avrupa'daki ilk resmi satış yerlerindendir. Fiyat açısından da Avrupa pazarından bağımsız düşünülmemektedir. Türk insanına değer verdiğimizi göstermek istiyoruz ve de bu yıl sonunda %20 lik pazar payı yakalamayı hedefliyoruz. Samsung'un pazar stratejisi hakkında da bilgi veren Çopuroğlu şunları söyledi: "Kendimizi yüksek teknolojili ürün kategorisinde konumlandırdık. Tüketicinin tercihini fiyat yerine kalite ve teknolojiden yana kullanacağı ürünlerde varız. Türk tüketicisi bu konuda çok bilinçli."
Böyle güzel şeyleri Nokia'dan da duymak isterim.(Samsung, Türkiye'yi çok seviyor ve değer veriyor)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun.T -- 24 Eylül 2008; 18:30:17 >
Nokia ise tam tersi hiç değer vermiyor Avrupada bir telefonu piyasaya sürüyor bize 5-6ay hatta 1 sene sonra
arkadaşlar telefon bugün itibari ile elime geçti. diğer arkadaşlardan farklı olmayacak yazdıklarım ama telefon resimlerdeki gibi kaba değil ve bence boyutlarına göre şık duruyor. şu an telefonu tanımaya çalışıyorum.resim,video ve olumlu yada olumsuz düşüncelerim oldukca sizlerle paylaşmaya çalışırım.
arkadaşlar bir kaç resim ekleyeyim dedim fakat önceden forumdan bir arkadaşın yazdıklarına istinden yükleyebiliyordum fakat şimdi beceremedim.eğer nasıl yükleneceğini söylerseniz birkaç resim eklemek istiyorum. arkadaşlar bide cihazın wiraless mac adresini nasıl öğreneceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramboizci -- 24 Eylül 2008; 21:17:25 >
Linkleri önizlemesiz olarak, değiştirdim arkadaşlar. Yapmayın, 8mpx bir foto direktmen sayfaya yüklenir mi ? 800x600 boyutlarında verin veya direkt link verin, isteyen tıklasın.
@reis @turi ve benim ortak çalışmamızla garmin ve hack leme olayı şimdilik olumsuz olarak kaldı şimdilik zamana ihtiyacımız var anlasılan ve fp2 nin yaygınlasması gerek
bir sorum olacak, cevaplarsanız sevinirim: rehberden bir kartvizit bulmak istediğimde mesela ahmet olsun; a yazdığımda butun a geçenler, ah yazdığımda butun ah gecenler vs. çıkıyor bunu eski tel rehberleri gibi kullanmanın yolu yok mu?
arkadaşlar şu route 66 yazılımını bi türlü çözemedim programı kurdum sonra tıkladım türkiye haritasına geldim 16 haneli şifreyi yazdım mesajda geldi fakat hala kilit gösteriyor türkiye haritası yardımcı olursanız sevinirim
Intel Quad core Q9300 , Asus IPIBL-LB , 3 GB DDR2-SDRAM , 750 GB SATA (7200 rpm) , NVIDIA® GeForce™ 9800 GT TurboCache, SATA DVD RAM-Light Scribe, Windows Vista® Home Premium, creative soundworks 5+1 500w, Sony PSP, Canon ıxus 850 , Logitech cordless rumplepad 2 , Logitech LX8 Cordless Laser Mouse
• Samsung Innov8 8510i • Nokia N95 8gb • Megan III expression 1.5 dci
route yi aç ekstralardan haritalara gel tr haritasına gel tıkla şifre yi gir gprs le aktifleştir bittiğinde aktifleştirildi diye yazacak
quote:
Orjinalden alıntı: koray swıss
arkadaşlar şu route 66 yazılımını bi türlü çözemedim programı kurdum sonra tıkladım türkiye haritasına geldim 16 haneli şifreyi yazdım mesajda geldi fakat hala kilit gösteriyor türkiye haritası yardımcı olursanız sevinirim
aynı karenin çeşitli megapiksel değerlerinde çekilmiş bir kaç fotoğrafını yükleyebilir misiniz? 3-5-8 megapiksellerde mesela. Bir manzara bir makro bir de gece flaşlı çekim mümkünse
Hepsini rapide atarsanız berhudar olurum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacks61 -- 24 Eylül 2008; 23:42:24 >
route yi aç ekstralardan haritalara gel tr haritasına gel tıkla şifre yi gir gprs le aktifleştir bittiğinde aktifleştirildi diye yazacak
quote:
yardımın için saol blacks61
Intel Quad core Q9300 , Asus IPIBL-LB , 3 GB DDR2-SDRAM , 750 GB SATA (7200 rpm) , NVIDIA® GeForce™ 9800 GT TurboCache, SATA DVD RAM-Light Scribe, Windows Vista® Home Premium, creative soundworks 5+1 500w, Sony PSP, Canon ıxus 850 , Logitech cordless rumplepad 2 , Logitech LX8 Cordless Laser Mouse
• Samsung Innov8 8510i • Nokia N95 8gb • Megan III expression 1.5 dci
slm arkadaslar bende innov 8 ailesine katılmıs durumdayım gerci makine elime gecmedi ama siparisi werdim gedikgrostan 1112 6 taksit size bisey sormak istiyorum makineyi aldigimda ilk neler yapmam gerekli bu konusa yardımcı olursanız sevinirim ilk sarjı kac saat yapmalıyım hatta bu konuda bi topic bile acılsa olur innovla ilk bulusma diye:)simdiden tesekkurler.... (diger sayfayada yazmıstım yardımcı olursanız sevinirim)
hocam theme yuklerken s60 third edt. mi yuklucez ve cozunurluk ne olacak?
S 60 v9.1&9.2 için olan bir çok tema denedim hepsi oldu. Tema konusunda sıkıntı yok anlayacağınız.
Asus Maximus II Formula, İntel Q9550 (e0), kingston hyperx 4 gb 1066 mhz, WD 500 gb c.b., HIGH POWER ABSOLUTE 750 watt, AEROCOOL V12XT, BENQ E2200HD, Tul Vtx hd 4870 1 GB Arctic Cooling Accelero Twin Turbo Pro Fan, Asus Tv Kartı, Asus Wi-Fi
slm arkadaslar bende innov 8 ailesine katılmıs durumdayım gerci makine elime gecmedi ama siparisi werdim gedikgrostan 1112 6 taksit size bisey sormak istiyorum makineyi aldigimda ilk neler yapmam gerekli bu konusa yardımcı olursanız sevinirim ilk sarjı kac saat yapmalıyım hatta bu konuda bi topic bile acılsa olur innovla ilk bulusma diye:)simdiden tesekkurler.... (diger sayfayada yazmıstım yardımcı olursanız sevinirim)
geldiğinde sarjını bitirirsin ondan sonra sarja takarsın sarjı nezaman dolarsa ozaman çıkartırsın uzun sarj etmenin bi anlamı yok. Zamanla batarya performansı artacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ TÛRÍ ] -- 25 Eylül 2008; 2:30:53 >
Arkadaşlar bi sorun daha buldum galiba görüntülerde bi klasör oluşturdum fotoları klasöre taşı dememe rağmen taşımadı sizdede aynı sorun varmı acaba?
Deneyen olmadımı hiç ? Fotoları klasörleyemiyorum
Evet bende de sorun var. Sanırım yazılımsal bir eksiklik. Artık güncelleme de çözülmesini umuyorum. Can sıkıcı bir durum.
Asus Maximus II Formula, İntel Q9550 (e0), kingston hyperx 4 gb 1066 mhz, WD 500 gb c.b., HIGH POWER ABSOLUTE 750 watt, AEROCOOL V12XT, BENQ E2200HD, Tul Vtx hd 4870 1 GB Arctic Cooling Accelero Twin Turbo Pro Fan, Asus Tv Kartı, Asus Wi-Fi
arkadaşlar iki gündür gps çalşıyordu ama bugün itibari ile çalışmıyor route66 programını açıyorum uydu ile bağlantı kuramıyor.pozison ayarla diyor uydu işaretinin yanında x işareti var. sizlerdedurum ne acaba bi yerde hatamı yapıyorum. fabrika ayarlarınıa dönmüştüm ondan olabilirmi. saygılar.
açık alanda biraz bekle bağlanır fabrika ayarı yaptıgın için ilk bağlantı gerçekleşene kadar 5dk sürer
quote:
Orjinalden alıntı: finitura
arkadaşlar iki gündür gps çalşıyordu ama bugün itibari ile çalışmıyor route66 programını açıyorum uydu ile bağlantı kuramıyor.pozison ayarla diyor uydu işaretinin yanında x işareti var. sizlerdedurum ne acaba bi yerde hatamı yapıyorum. fabrika ayarlarınıa dönmüştüm ondan olabilirmi. saygılar.
route yi aç ekstralardan haritalara gel tr haritasına gel tıkla şifre yi gir gprs le aktifleştir bittiğinde aktifleştirildi diye yazacak quote:
arkadaslar bu işin ehli biri bana da yardım edebilirmi? haritalardan turkiyeyi buluyorum daha sonra sifreyi giriyorum,iki secenek geliyor sms ile gnder yada gprs ile gprs i seciyorum, gprs/3g kullanılamıyor yada ulasılamıyor dıye bır uyarı gelıyor.gprs ayarlarım nasıl olmalı sanırım sorun gprs ayarımın olmaması. birde bu aktivasyonu wi-fi uzerınden yapamasmıyız?
buarada arkadaslar bu batarya bitmiyor yaw, ilk sarj sonrası,bu 2.gün ögleden snra sarj gstermemeye basladı.saat 18:30 oldu hala bıtmedi.gps-wi-fi,masallah
arkadaşlar cihazın mac adresini nasıl öğrenebiliriz? yardımcı olabilirseniz sevinirim...
kablosuz ağ güvenliği için bunu öğrenmeye çalışıyorsunuz galiba.. herhangi bi modeme kablosuz olarak bağlanırsanız modemin web arayüz sayfasından maintenance /DHCP Table gibi bi kısım var orda MAC Address yazar
açık alanda biraz bekle bağlanır fabrika ayarı yaptıgın için ilk bağlantı gerçekleşene kadar 5dk sürer
quote:
Orjinalden alıntı: finitura
arkadaşlar ben gps e 2.defa bağlandım.o da feribottaydı ve inanırmısınız bağlanması tam 15 sn sürdü.süpeeeer.Sonra evde pencerenn önünde denedim.45 sn.falan sürdü ve hava bulutluydu. Bişey daha ekleyeyim.özellikle daha önce nokia kullananlar;otobüste müzik dinlemek için hatsız seçeneğini seçince radyo dinleyemiyorduk.Ama innov 8 de öyle bir sorun yok.Herşekil dinleniyor.Süper bi alet.
slm arkadaslar bu güne kadar kullandıgım en hızlı gps baglanma süresi 5.6 saniye inanamadım n95 8gb htc diamond vs kullanmdım bu kadar hızlı baglananını görmedi ...gps süper
buarada arkadaslar bu batarya bitmiyor yaw, ilk sarj sonrası,bu 2.gün ögleden snra sarj gstermemeye basladı.saat 18:30 oldu hala bıtmedi.gps-wi-fi,masallah
nasıl çok kullanıyormusun telefonu kardeş ben en çok şarj konusunu merak ediyorum diğer özellikleri oratada konuşmaya gerek yok tek kelimeyle mükemmel
nasıl çok kullanıyormusun telefonu kardeş ben en çok şarj konusunu merak ediyorum diğer özellikleri oratada konuşmaya gerek yok tek kelimeyle mükemmel
walla kardes hat öğretmen hattı nisanlımla konusuyorum sureklı + gps ı aktıf edıcem dıye cok kastım ki hala sorunu cozemedım
evde wi-fi var onuda kurcaladım bolca,10-15 arası foto, 4-5 kere video klip izledim ve mavidiş olayına gırıp veri transferi yaptım.en sonda oyunla ugrasa ugrasa bıtırdım.
daha tam performans vermedıgını dusunursek bence gayet ıı
birde bu cekım gucunun altında cıkan e harfı ıle altında sureklı cıkan saga sola ok ne demek?
arkadaşı kimse cevaplamamış ..o işaret telefondan edge ile internete bağlısın demektir .. asıl etkilerini kontörler bitince veya ay sonu faturanda görürsün .. kullanmamaya bak derim ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 25 Eylül 2008; 23:35:09 >