Şimdi Ara

## Samsung Pixon M8800 (8 MP / 720x480 piksel video) ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
1
Favori
33.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ## Samsung Pixon M8800 (8 MP / 720x480 piksel video) ##

Teknik özellikler:

Şebeke: Quadband (HSDPA / GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900)
    İşletim sistemi: Java platformu
    Boyut ve ağırlık: 107.9 x 54.6 x 13.8 mm / 121 gram
    Ekran: 3.2 inç, 240x400 piksel, 262.144 renk dokunmatik TFT
    Bellek: 200 MB dahili + 8 GB'a kadar microSD desteği
    Kamera: 8.0 Megapiksel (1/3.2 inç CMOS sensör), otomatik odaklama, ASR, WDR, yüz algılayıcı, GPS Geotagging
    Video kaydı: 720х480, 640x480@30 FPS / 320x240@120 FPS
    FM radyo: Var, RDS desteği
    WI-FI: Yok
    GPS: Var (Kullanım geotagging özelliğiyle sınırlı)
    Tv çıkışı: Var
    Bluetooth: Var, v2.0 + A2DP
    Batarya: 1000 mAH lityum iyon (290 saate kadar bekleme; 3 saat 40 dakikaya kadar konuşma süresi)
    Diğer özellikler:

- Döküman görüntüleyici
    - Sanal QWERTY klavye, el yazısı tanıma özelliği
    - Hareket sensörü (Accelerometer)
    - DivX desteği
    - SRS desteği
    - Handsfree

Tahminlenen çıkış tarihi ve fiyat: 10 Kasım 2008 / 550 Euro (~800 Dolar)

Kaynaklar:

-http://www.gsmarena.com/samsung_m8800_bresson_appears_strangely_named_pixon_after_all-news-605.php
    -http://smape.com/en/news/interesting/28713.html
    -http://www.mobile-review.com/review/samsung-m8800.shtml
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• detayları bekliyoruz Acaba i8510'dan ne gibi fazlaları olacak
  • ilk olarak göze çarpan 8 mpx kamera ve dokunmatik ekrana sahip oldugu...
  • Samsung bayagı hızlı. Nokia dan ses soluk yok 8 MP konusunda. Acaba odamı hello moto olacak?
  • yuh diorum
    bu gidişle telefon alamıcas yaw...
    tam bişey alcakken yesnisi çıkıyo,onumu beklices
  • Ya beklemenize gerek yok. Alın innov8 3-5 yıl rahat edin. Yeni çıkan şeylere de göz ucuyla bile bakmayın. Nefistir çeker
  • quote:

Orjinalden alıntı: join

Ya beklemenize gerek yok. Alın innov8 3-5 yıl rahat edin. Yeni çıkan şeylere de göz ucuyla bile bakmayın. Nefistir çeker

Sen aldın ya Innovate i. Bizi de yakacan di mi ?
    İşin şakası bir yana şunu demek istiyorum :
    "Bi' dur be Samsung"
    Tam i8510 la aramızda bir elektrik oluşmuşken dokunmatik ekranlı 8MP li söylentiyi sızdırdı. Huzurumu kaçırdı.
    Samsungu gerçekten tebrik etmek istiyorum. 10 yıllık mobil telefon geçmişinde sadece 4 kez telefon değiştiren benim gibi bir adamı bile manyak etti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @muRTah aldım ama daha elime ulaşmadı mıncıklamak için sabırsızlıkla bekliyorum. Valla bir şey işimi görüyorsa değiştirmem (Bu bilgisayar programları için geçerli idi ama artık telefon için de bu stratejimi kullanacam)
  • Bende okudum haberi.

CNN News bölümü falanda olacak deniliyor. Weather falan HTC ile benzer sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Bende okudum haberi.

CNN News bölümü falanda olacak deniliyor. Weather falan HTC ile benzer sanırım.

cnn news 8510 da var.Yani cnn var ama news mü bilemiyorum:)

• Bence i8510'u dokunmatik yapmaları gerekiyordu, bilerek hem i8510'u sonra da bu dokunmatik olanı mı aldırmaya çalışacaklar ki? Örneğin LG, KC910 modelli bir telefonu piyasaya sürdü. Ekim'de Türkiye'ye gelecek sanırım. Hem dokunmatik hem de 8mp ve hem de 4mm daha ince...iso 1600 değerine ulaşabiliyor, 400*240 çöz ve 0.2 inç daha geniş ekran ve xenon flash mevcut... Bana sanki Samsung ilk 8mp kameralı telefonu piyasaya sürebilmek için kaliteden biraz ödün vererek, ilk 8mp li kamerayı yapalım da sonra daha gelişmişini de piyasaya sürüveririz, hem millet sadece kamerası ve bir kaç yeni özelliğe aldanıp hemen alıversin, sonra da bunun dokunmatiğini de incesini de piyasaya sürüveririz mantığı içerisinde hareket ettiği düşüncesindeyim. Kendi şahri fikrim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 20 Eylül 2008; 13:57:18 >
  • 3.2 inç 16 milyon renkli ekran falan olacağı söyleniyor sanırım.ah samsung ah biz kullanıcıları deli edeceksin sen.bi telefon almaya karar veriyoruz sonra yeni bi tane çıkarmaya kalkıyorsun sonra gözümüz ona kayıyor.

bu arada bu yeni çıkacak dokunmatik ekranlı telefon symbian işletim sistemli olur diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliass -- 20 Eylül 2008; 18:01:36 >
  • i900 den sonra bu telefonda i900de ki bazı sorunlar giderilmiş olur bence bu telefon gerçekten çıkacaksa mükemmel bir telefon olur.bi de i8510daki kameranın benzeri yada ondan daha iyi bi kamera takılırsa süper ötesi bişey olur yani daha ötesi yok yaw

tabi yine samsung karizmadaki liderliğini bu telefondada gösterirse yani diyecek hiç birşey bulamıyorum kelimeler yetersiz kalıyor aferin be samsung gözlerimi yaşarttın umarım bu telefonda hızlı bi şekilde tanıtılır ve piyasaya girer

• biri samsungu durdursun bu ne hız yawnokia da hala ses yok nasıl bir model çıkaracak acaba
  • Berlinde IFA fuaraında gördüm ben telefonu . Oldukça güzel, hafif dokunmatık ekranlı. INNOV8 bildiğiniz gibi symbian. Bu telefonda işletim sistemi olmayacak ve daha uygun fiyatlı çıkacağı bilgisini almıştım. 5 rengi vardı özellikle siyah ve kırmızısı hoşuma gitti.
  • samsung koptu gidiyo helal olsun
  • iphone tarzı dokunmatik ekranlı büyük kapasite ram ve işletim sistemi olursa bayağı tutar zaten 8 mp kamera işin cabası olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chenk

Berlinde IFA fuaraında gördüm ben telefonu . Oldukça güzel, hafif dokunmatık ekranlı. INNOV8 bildiğiniz gibi symbian. Bu telefonda işletim sistemi olmayacak ve daha uygun fiyatlı çıkacağı bilgisini almıştım. 5 rengi vardı özellikle siyah ve kırmızısı hoşuma gitti.

nasıl bu telefonda işletim sistemi olmayacak anlamadım

•  ## Samsung Pixon M8800 (8 MP / 720x480 piksel video) ##
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.