Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Samsung i900 Omnia İncelemesi... Gizli SES AYARLARI menüsü eklendi..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Samsung i900 Omnia İncelemesi... Gizli SES AYARLARI menüsü eklendi.. Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
LesEnfantsTerribles

Sisteme Gözat

19 Eylül 2008, 18:54:15  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bu teLefonla ilgili konular biraz dağınık oldugu için ve almak isteyen yada tereddütleri olan arkadaşlar için bi inceleme yazısı yazmaya karar verdim...
Öncelikle telefonu almam biraz farklı oldu N95 8 gb almıştım ve ölü pixel çıktıgı için ekranda değiştirmeye gittim satış elemanı bana Samsung i900 omnia tavsiye etti bende 2 gün araştırdıktan sonra Samsung i900 omnia modelini aldım...

Öncelikle kutu ve kutu içeriğinden resimlerle bahsetmek istiyorum...

Samsung Bu modeli için oldukça şık ve göze hitap eden bi kutu hazırlamış..

Kutu içerigine gelince....

3.5mm şık bir kulaklık
Kulaklıgı Samsung telefonlarda kullanmak için gerekli olan çevirici
Data kablosu
Sarj Aleti
İçinde Route66 programı yüklü gelen 1gb micro SD kart
Route66 ve Windows Mobile CD'leri ve kılavuzları
Dokunmatik ekran için kalem

Kutu içeriğinden sonra telefonu tanıtmak gerekirse cko güzel tasarlanmış bir telefon diyebilirim.. YES NO fonksiyonu gören tuşlar yan taraftaki kamera tuşu ses ayarlama tuşları dışında tamamen dokunmatik ekran ile işliyor. Telefon ele oturan bir yapıya sahip.. ince bir tasarımı var. 5mp kamerası telefonun arkadasında sol üst köşeye yerleştirilmiş durumda

Teknik özelliklerden bahsedecek olursak.Kısaca;

-Windows mobile 6.1
-5mp kamera
-16 Gb dahili hafıza
-Max 16gb Kart desteği
-Dokunmatik Ekran
-Wireless
-GPS

Kullanmı Hakkında..

Öncelikle beni en çok korkutan şey Windows mobile işletim sistemi ve tamamen dokunmatik ekran işleyişine sahip oluşuydu.Ama cok fazla zorluk çektiğim söylenemez kullanırken tabi ilk bi kac saat mesajları bile bulamadım Tabi daha sonrasında alışmaya başlayınca dokunmatik ekranı kullanmak keyifli bir hale geldi.. Kamerasından bahsetmek gerekirse 5Mp kamerası oldukca basarılı.. Farklı çekim modlarına çok hızlı şekilde ulaşılabiliyor. Mesela tek dokunuşla çözünürlük ayarı yapılabiliyor, Gülümsemeyi yakalama olayın çok hoşuma gitti gerçekten, Flaşını yeterli buldum. Video moduda iyi bence 640x480 sınırsız video çekim imkanı sağlıyor..

16gb gibi cep telefonları için çok çok büyük bir hazıfazyı doldurmak zor olacak derken divx filmlerle doldurmak oldukca keyif verici olacak benım için.. Sarj süresi çok iyi bence.. ilk aldıgımda bataryadaki tek çizgi sarj ile 5-6 saatten fazla aralıksız kurcalama imkanım oldu...

Kısa bi sürede olsun wireless özelliğinide denedim.. MSN gercekten çok başarılı begendim açıkcası..

Korkularımı çabuk atlatıp böyle bir cihaza sahip olmanın tadını çıkartmaya başladım...

Ses çıkışı olarak N95 8gb'den sonra bana çok yüksek gelmedi ses seviyesi ama yinede yeterli N95 8gb'De çok yüksekti ondan sanırım. Ama bu dedigim yanlış anlaşılmasın yeterli seviyede sesi var..

En çok kafamı kurcalayan şeylerden biride 65k ekrana sahip olmasıydı ama ben çok bariz bi fark görmedim n95 ile i900 ekranları arasında. Satış elemanıda 16m renk olmayısının nedeninin windows mobile tabanlı oldugunu söyledi..Ekran parlaklıgını ayarlarken 2 farklı secenek var 1. otomatik aydınlatma gelen ışığa göre ekran parlaklıgı değişiyor. 2. ise elle parlaklık verme secenegi.

Telefonu yan çevirince ekranında dönme özelliği mevcut fakat ayarlardan aktif etmek gerekiyor. Hareket hassasiyetini ayarlayabiliyoruz en ufak bi hamlede ekranın dönüp dönmemesi bizim elimizde ayrıca ekranın dönüşleri sırasında animasyonlu dönüşler ya da sıradan ekran dönüşleri gibi seceneklerde mevcut.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar umarım yardımcı olur bu inceleme yazım.. Sormak istedikleriniz olursa cevaplarını kurcalayarak sizlerle birlikte ögrenebilicem..

not: telefonun kendi resimleri haric olan fotolar i900 ile cekilmiştir fakat orta çözünürlükte cekilmiştir..

edit:

EVET arkadaşlar i900 Omnia'nın ses seviyesinden tatmin olmayanlar için ufak bi ince ayar menüsü anlatıcam şimdi...

Bu ayar ile zil sesi,mp3 ve filmlerdeki ses seviyesi artacak..

Arama menüsüne bu kodu yazın *#0002*28346#

Karşınıza WM9713 Control Util. yazan bi menü çıkacak

Sağ taraftaki MENU secenegine tıklayın. NORMAL'e bas daha sonra HANDSET'e tıklayın.
Speaker Volume: SPK(02) -db seviyesinde düşük sestetir.. Bu secenegi -1.5db ye çıkartın
Digital-to-analog: DAC(0C) bu ayar mp3,film gibi seylerin ses düzeylerine etki eder.. Bunuda 0 db yapın

Bu ayarlar ile kulaklık sesinde düzenleme yapıcaz..

Menüye tıkklayın, ordan HEADSET secenegine tıklayın..

Headphones volume: HP(02) -db daha az ses +db daha fazla ses demektir. Burdaki secenegi 0 db yapın
Digital to analog: DAC(0C) Bu ayarda mp3,film gibi şeylerin ses seviyesini etkiler.. Bunuda 0 db yapın..

Bu ayarlardan sonra MENÜ'den APPLY secenegine basın..

Ayarları çok fazla yükseltmeniz telefona zarar verebilir...

Bu ayarların dısındaki seceneklere ne oldugunu bilmeden düzenLeme yapmanız tavsiye edilmez..

not: Bu ayarlar Alıntıdır.. ben denedim gercekten fark ediyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LesEnfantsTerribles -- 21 Eylül 2008; 19:58:15 >

PSN KaNo_41
Playstation3 60gb PAL @ + HP Pavilion Dv6 1235ET Samsung T260 FULL HD @ 1080p
KILLZONE 2 LIMITED EDITION
Metal Gear Solid 4 GoTP / Metal Gear Solid 3 Snake Eater & Subsistence / Metal Gear Solid
FIFA 10 NBA 2K9 - Infamous- Mortal Kombat Vs DC Universe - Burnout Paradise Full - GT5p - Warhawk - SIREN - TEoJ - Elefunk - LAIR - Battlefield 1943 Logitech G15 & G5
Samsung i900 OMNIA
gtatarlar

19 Eylül 2008, 19:15:30  

Güzel ve sade bir inceleme olmuş, eline sağlık. Telefon'da hayırlı olsun bu arada. Kullanmaya başladıkça GPS, uygulamalar, pil gidişatı gibi başlıkları da inceleme mesajına eklersen çok iyi olur. Böylelikle inceleme zamanla büyür ve hep aynı mesajda birikince aramak gerekmez.

TuVNeRa

19 Eylül 2008, 19:21:03  

Hiç kullanmadım ama Windows Mobile 6.0' ın 256K renk desteklemediği bana abesle iştikal geldi.

Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur...
sungur 13

19 Eylül 2008, 19:21:29  

çok güzel bir inceleme olmuş.teşekkürler.
sorularım var,cevaplarsanız sevinirim;
1.malzeme kalitesi nasıl?1 yılda falan dökülme başlar mı d900ideki gibi?
2.şebeke nasıl?Yani çekim kalitesini soruyorum,hep ful mü çekiyor yoksa 1 dişe düştüğü de oluyor mu?
3.dokunmatik ekran kullanımı nasıl?tepkisi ve performasnı nasıl?
4.gpsde bazı kullanıcılar,telefonun yer tesbiti yaparken zorlandığını ve hatta hata verdiğini söylemişler.sizin bu konudaki görüşünüz nedir?
5.usbden şarj olma özelliği var mı?
6.şarjı kaç gün gider(sizin tahmininize göre...)

MoqoKo

19 Eylül 2008, 19:38:53  

GÜZEL İNDELEME OLMUŞ TELEFON DA HAYIRLI OLSUN

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
LesEnfantsTerribles

Sisteme Gözat

19 Eylül 2008, 19:40:56  

@sungur13

Malzeme cok kaliteli hiç öyle dökülcek gibi bi havası yok bence...
Şebeke cekiminde hiç düşme olayına rastlamadım
dokunmatik ekran cok iyi anında yanıt veriyor yapılan harekete
GPS'i henüz kullanmadım
USB'den sarj olayınıda denemedim henüz :D
sarjı kac gün gider bilmiyorum ilk defa bugün tam sarj yaptım aralıksız kurcalıyorum telefonu ögrenebilmek için.. sarjı bittiginde ortalama bi süre verebilirim sanırım..

@TuVNeRa
internette almadan önce yaptıgım arastırmalarda efektif 256k destekledigi yazıyordu

@gtatarlar

teşekkürler..
Yazmam gereken yeni şeyler oldugu sürece düzenleme yapıcam bu baslıkta..

PSN KaNo_41
Metal Gear Solid 4 GoTP / Metal Gear Solid 3 Snake Eater & Subsistence / Metal Gear Solid
FIFA 10 NBA 2K9 - Infamous- Mortal Kombat Vs DC Universe - Burnout Paradise Full - GT5p - Warhawk - SIREN - TEoJ - Elefunk - LAIR - Battlefield 1943 Logitech G15 & G5
Samsung i900 OMNIA
c3day

19 Eylül 2008, 19:47:45  

arkadasım emegine saglık ..sana birsey sorayaım bu telefonu almayı düsünüyorum suan bende nokia 6630 var yani benim için büyük bi terfi olucak benim en cok istedigim özellik wifi olayı wifinin basarısı nasıl acaba. kolayca buluyormu ve mesafe nasıl uzaktanda bulabiliyormu...

TeArSEmre

Sisteme Gözat

19 Eylül 2008, 19:53:02  

Hayırlı olsun bu hafta sonu bende alacam inşallah.

sence ekran çizilmeye karşı hassasmı koruyucu birşeyler almak gerekecek mi ?

http://www.emretoprak.com/
http://www.tombraiderfan.com/
kedhy

19 Eylül 2008, 20:47:26  

Öncelikle hayırlı olsun

Bende bir şey sormak isterdim

Net üstünden radyo odtu dinlemek isterim. bu mümkün mü acaba

diğer bir başlıkta bir arkadaş sağolsun benim için denemiş ama sanırım flash yok gibi bir hata vermiş Ama bir yerde okuduğum kadarı ile flash gömülü geliyor sanırım. Radyo odtu nün canlı yayın linki

http://www.radyoodtu.com.tr/iplayer/index.asp

BU konuda yardımcı olursan yada bilgi verirsen çok memnun olurum

Aynı soruyu iphone için (mümkünmü diye) bir arkadaşa sormuştum ama sanırım iphone ile pek mümkün değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedhy -- 19 Eylül 2008; 21:25:56 >

2008 corsa 1.4 cosmo Lancelot Sarısı
Esp & Teknik paket & Panoramik tavan
çelik kapı eşik çıtaları
http://img127.imageshack.us/img127/3379/resim009ey3.jpg

LesEnfantsTerribles

Sisteme Gözat

19 Eylül 2008, 21:06:03  

c3day

wi-fi oldukca basarılı sinyal yakaladıgı anca uyarı verip baglanmak için onay istiyor.. mesafe olarak denemedim evde kullandıgım için..

TeArSEmre

Ekran dayanıklı bence çizilcek gibi görünmüyor hiç... umarım dedigin gibi bişey kullanmaya gerek kalmaz

kedhy

dedigin linki ilk fırsatta denicem hali hazırda bi bilgim yok çünkü

PSN KaNo_41
Samsung i900 OMNIA
Révolvér

Sisteme Gözat

19 Eylül 2008, 21:08:29  

Forumumuzda bu tarz incelemeleri zor görür olmuştuk.
Teşekkürler.

Foto ve video örneklerini de eklerseniz süper olacak.
Ellerinize sağlık, hayırlı olsun.

:..HP Pavilion DV5280ea Special Edition..:
|| Intel® Core™2 Duo T5600 1.83GHZ || 3GB DDR2 667MHZ || 320GB SEAGATE SATA HDD ||
|| NVIDIA® GeForce™ Go 7400 – 256MB TurboCache™ || 15.4” HD WideScreen || Bluetooth - Wireless || Altec Lansing™ || Windows Vista™ Ultimate® ||

LesEnfantsTerribles

Sisteme Gözat

19 Eylül 2008, 21:16:19  

Révølvér

Teşekkür ederim bende..

Bu forum sayesinde aldım bu telefonu benımde bi faydam dokunsun istedim...

yarın foto ve video örnekleri eklicem bu başlık altına..

PSN KaNo_41
Samsung i900 OMNIA
kedhy

19 Eylül 2008, 21:28:22  

@LesEnfantsTerribles

Teşekkürler...

çelik kapı eşik çıtaları

TuRaN.z

19 Eylül 2008, 21:49:57  

arkadaşım, güzel ve faydalı incelemen için teşekkürler
65 k ekranın olumsuz hissedilmemesi güzel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 19 Eylül 2008; 21:48:40 >

DamneDMessiaH

19 Eylül 2008, 21:58:28  

quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Hiç kullanmadım ama Windows Mobile 6.0' ın 256K renk desteklemediği bana abesle iştikal geldi.

İfade edilen durum ne yazık ki doğru ama ne kadar emin olmasam da bu durum wm7 de (hala piyasada olup olmadığını anlamış değilim) farklı olacaktır... Yoksa zaten 256 K ekran yaratmak da anlamsız olurdu.. Diğer yandan Samsung türkiye satış genel müdürü bu cihazın wm7 için tasarlandığını söylemişti röportajında... bu da biraz olsun rahatlatıyor insanı

Ford Focus Titanium HB TDCI - Siyah
Samsung i900 Omnia
Ugur851

19 Eylül 2008, 22:36:54  

Güzel bir inceleme olmuş ellerine sağlık

aptiva

19 Eylül 2008, 22:38:43  

merhaba öncelikle inceleme için teşekürler

bügün bende i900 üme kavustum fakat bir kaç sorum olacaktı.
6.1 i nasıl türkçeleştirdin birde wifi nin mac adresini nasıl öğrenebiliriz

Tai-chi

19 Eylül 2008, 22:55:04  

quote:

Orjinalden alıntı: kedhy

Öncelikle hayırlı olsun

diğer bir başlıkta bir arkadaş sağolsun benim için denemiş ama sanırım flash yok gibi bir hata vermiş Ama bir yerde okuduğum kadarı ile flash gömülü geliyor sanırım. Radyo odtu nün canlı yayın linki

Aynı soruyu iphone için (mümkünmü diye) bir arkadaşa sormuştum ama sanırım iphone ile pek mümkün değil

linkte flash radyo menüsü geliyor, çalan kişi ve şarkı isimleri de yazıyor. ama bi türlü ses gelmedi cihazdan..

Vestel 154NP-T52-ZD4P Laptop |HP Pavillion dv6-1149st Laptop | Trekstor 500gb Ext HDD | WD 500gb Ext HDD |WD 1TB Ext HDD | Toshiba 1,5Tb Ext HDD | Logitech Z2200 2X1 | Samsung 19 Syncmaster 932b|Dreambox 600pvr

Sen düşünceden ibaretsin Geriye kalan et ve kemiksin Gül düşünürsen gülistan olursun. Diken düşünürsen dikenlik olursun...
kedhy

19 Eylül 2008, 23:08:50  

quote:

Orjinalden alıntı: Tai-chi

quote:

Öncelikle hayırlı olsun

linkte flash radyo menüsü geliyor, çalan kişi ve şarkı isimleri de yazıyor. ama bi türlü ses gelmedi cihazdan..

Öncelikle denediğin için çok teşekkürler

Bide şunu sorayım o zaman.

Bu link üzerinde radyoodtu media player i kullanarak yayın yapıyor i900 de normalde media player yüklü geliyor değilmi ? (yada yayınonline üzerinden dinlenebiliyormu acaba)

İnanın bu telefonu almamdaki en önemli sebep bu radyoyu sınırsızca dinlemek bu yüzden sizleri uğraştırıyorum kusura bakmayın.

yardım eden arkadaşlara çok ama çok teşekkürler

çelik kapı eşik çıtaları

yengeçf

19 Eylül 2008, 23:22:16  

Tek başlıkta bu inceleme güzel olmuş, teşekkürler. Bugün teknosadan omnia almıştım ki paket içeriğinde sd kartın olmadığını görünce dokunmadan iade etmek zorunda kaldım. Söylediklerine göre teknosaya gelen bu partinin hiç birinde çıkmamış. Teknosadan alıcak arkadaşlar dikkatli olsun. Benim sorum telefonu kullanırken stylus ihtiyacı çok oluyor mu? Ayrı olması en büyük dezavantaj belkide. Araba içerisinde gps performansı (bi kaç kişi bahsetti ama) nasıl? Ve kılıf aldınız mı?

aliass

19 Eylül 2008, 23:27:47  

quote:

Orjinalden alıntı: TuRaN.z

arkadaşım, güzel ve faydalı incelemen için teşekkürler
65 k ekranın olumsuz hissedilmemesi güzel...

65 değil 256 falan diye biliyorum ben ya

Her Hakkım Saklıdır®™
|l|lllll|lll||ll||lll
²¹°¹³²¹³ °¹²¹³¹³

Türkçemize sahip çıkalım. Kısaltmalardan kaçınalım, iki harf fazla yazmak bizi öldürmez ancak eksik yazmamız dilimizi öldürür.
Tai-chi

19 Eylül 2008, 23:40:38  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Tai-chi

quote:

Öncelikle hayırlı olsun

Öncelikle denediğin için çok teşekkürler

Bide şunu sorayım o zaman.

Bu link üzerinde radyoodtu media player i kullanarak yayın yapıyor i900 de normalde media player yüklü geliyor değilmi ? (yada yayınonline üzerinden dinlenebiliyormu acaba)

İnanın bu telefonu almamdaki en önemli sebep bu radyoyu sınırsızca dinlemek bu yüzden sizleri uğraştırıyorum kusura bakmayın.

yardım eden arkadaşlara çok ama çok teşekkürler

yayınonlide de radyo odtü'yü dinlemek mümkün olmadı malesef (hiç bir radyo açmadı)

mesela di.fm var oradaki yayınları rahatlıkla dinleyebiliyorum.

Vestel 154NP-T52-ZD4P Laptop |HP Pavillion dv6-1149st Laptop | Trekstor 500gb Ext HDD | WD 500gb Ext HDD |WD 1TB Ext HDD | Toshiba 1,5Tb Ext HDD | Logitech Z2200 2X1 | Samsung 19 Syncmaster 932b|Dreambox 600pvr

Sen düşünceden ibaretsin Geriye kalan et ve kemiksin Gül düşünürsen gülistan olursun. Diken düşünürsen dikenlik olursun...
kedhy

19 Eylül 2008, 23:56:58  

@Tai-chi

Gerçekten çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.

Henüz umudumu kaybetmemekle beraber çok üzüldüm dinlenememesine.

Belki bu WM 6 ile ilgili bi sıkıntıdır WM 7 de halledilmiş olabilir

Diğer topicte bi arkadaş i900 WM 7 ye uyumlu diye sormuş sizlerin bilgisi varmı acaba.

çelik kapı eşik çıtaları

kntrli

20 Eylül 2008, 12:56:30  

güzel inceleme olmuş

farukkk

20 Eylül 2008, 8:42:18  

güzel inceleme alacak bir çok insan için ışık tutacaktır

Samsunglar İçin MSN |Samsungların Kulaklık ve Sesinin Çoğaltılması |OperaMini Programı |Samsung Kodları
K790/K800/K810 Menü/Patch/Akustik/Cam Driver |Setolden Dosya Yükleme Anlatımı
YazılımDeposuhttp://byfarukkk.4shared.com/ |Bütün SE Yazılım Main FS Dosyaları
SE Yazılım Sorunları ve Yüklemeleri Resimli Anlatımı |Iphone Bölümü Önemli Konu Linkleri

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz

horon

20 Eylül 2008, 11:30:45  

Birkaç özellik te ben ekleyeyim..

Herşeyden önce i900 omnia bir PDA, yani cep PC. Sadece cep telefonu açısından bakarsanız çok karmaşık ve kullanımı ağır ve pratik gelmeyebilir.

Bu nedenle bu aleti bie sekreter yada yardımcı gibi düşünürseniz işte o zaman doğru cihazı almışsınız demektir.

Kamera 5 Megapixel.
iso 800 ve gece çekimleri hiç fena sayılmaz . Fotoğraf kalitesi çok iyi. 800 x 600 mp4 video çekim yapabiliyor.

Yavaşlatılmış çekimi var.

Microsoft office mevcut. Sesli ve el yazısı ile notlar alabiliyorsunuz.

Masaüstünü istediğiniz şekilde düzenleme imkanınız var.

Windows tabanlı olduğu için birçok programı yüklemeniz mümkün.

Telefonu ters çevirince çalan zil sesi otomatik kapanıyor, işte bu harika bir özellik.

iGO8 navigasyon programını yükleyerek internetten bağımsız ve istediğiniz ülke haritasını da yüklerseniz harika bir navigasyon elde edersiniz.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar..

PHI

Sisteme Gözat

20 Eylül 2008, 11:36:27  

Elinize sağlık ve hayıslı olsun cihazınız. Gerçekten bu aralar ilgi çeken bir model.

:A.N.T:

20 Eylül 2008, 11:54:57  

yavaşlatılmış çekimyok biliyorum.video çekimi 640*480 15 fps diye biliyorum..
quote:

Orjinalden alıntı: horon

Herşeyden önce i900 omnia bir PDA, yani cep PC. Sadece cep telefonu açısından bakarsanız çok karmaşık ve kullanımı ağır ve pratik gelmeyebilir.

Bu nedenle bu aleti bie sekreter yada yardımcı gibi düşünürseniz işte o zaman doğru cihazı almışsınız demektir.

Kamera 5 Megapixel.
iso 800 ve gece çekimleri hiç fena sayılmaz . Fotoğraf kalitesi çok iyi. 800 x 600 mp4 video çekim yapabiliyor.

Telefonu ters çevirince çalan zil sesi otomatik kapanıyor, işte bu harika bir özellik.

iGO8 navigasyon programını yükleyerek internetten bağımsız ve istediğiniz ülke haritasını da yüklerseniz harika bir navigasyon elde edersiniz.

tesadüfüstünetesadüf

horon

20 Eylül 2008, 24:13:12  

quote:

Orjinalden alıntı: :A.N.T:

yavaşlatılmış çekimyok biliyorum.video çekimi 640*480 15 fps diye biliyorum..
quote:

Orjinalden alıntı: horon

Kamera 5 Megapixel.

Bizzat denedim 800x600 video ve 800 iso.İiyi video kalitesine sahip

JackSparroW-

20 Eylül 2008, 15:56:46  

guzel 1 inceleme olmus , alan arkadasa hayırlı olsun , ilgi cekici 1 model foto ve video örneklerini merakla bekliyoruz..

*Nokia N82*
*5 MP & XENON FLASH & W-LAN & GPS*
Bekomu

21 Eylül 2008, 12:12:18  

öncelikler hayırlı olsun inşallah hiç bir sorun çıkarmaz ve servisle tanışmaz... :D maaşallah buradan ii gözüküor neyse....
1.Şubat gibi sizce bu telefonun fiyatı kaç olur,
2.Dokununca hızlı mı cevap verior telefon yoksa biraz süre geçtiğini hissediyor musun...
3.hiç divx atıp izledin mi görüntü nasıl, takılmalar oluyor mu divx i attıysan direkt mi attın...
4.Bnde lanet w580i var i900 daha mı iyi ses verir kulaklığa yoksa onun kadar mı...
5.internete girdiğinde hızı nasıl...
6.müzikçaları nasıl sınıflandırmalar var mı sanatçı...albüm...çalmalistesi...Eko var mı en önemlisi...yoksada sanırsam yükleniyordun başka player...
7.Harici disk olarak kullanabiliyor musun... istediğin dosyayı atabiliyor musun...

İMZA KURALLARINA UYMAK İÇİN!! | | BAS

neyno78

21 Eylül 2008, 2:33:15  

Fiyatı konusunda araştırma yapan var mı?

Nerden almalı?

Market İndirim Dergileri:
http://www.galaksirehberi.com

"Alışverişe çıkmadan önce mutlaka"
LesEnfantsTerribles

Sisteme Gözat

21 Eylül 2008, 4:34:11  

quote:

Orjinalden alıntı: wcg

öncelikler hayırlı olsun inşallah hiç bir sorun çıkarmaz ve servisle tanışmaz... :D maaşallah buradan ii gözüküor neyse....
1.Şubat gibi sizce bu telefonun fiyatı kaç olur,
2.Dokununca hızlı mı cevap verior telefon yoksa biraz süre geçtiğini hissediyor musun...
3.hiç divx atıp izledin mi görüntü nasıl, takılmalar oluyor mu divx i attıysan direkt mi attın...
4.Bnde lanet w580i var i900 daha mı iyi ses verir kulaklığa yoksa onun kadar mı...
5.internete girdiğinde hızı nasıl...
6.müzikçaları nasıl sınıflandırmalar var mı sanatçı...albüm...çalmalistesi...Eko var mı en önemlisi...yoksada sanırsam yükleniyordun başka player...
7.Harici disk olarak kullanabiliyor musun... istediğin dosyayı atabiliyor musun...

1) INNOV8 geldiğinde BELKİ fiyatında bi düşüş olur..
2) Dokununca hızlı cevap veriyor büyük oranda ama arkaplanda cok fazla progra acık kalmıssa PC'deki gibi cok az bi gecikme oluyor..
3) Divx deneme fırsatım olmadı şimdilik
4) i900 bana N95 8gb'den sonra biraz daha düşük ses veriyormus gibi geldi... ama Gizli Bi menü buldum ordan Ses için ufak ayarlar yapılabiliyor ve fark ediyor o zaman
5) interneti kısa bi süre kullandım memnun kaldım açıkcası
6) aynen dedigin gibi sınıflandırmalar mevcut.. Listeye otomatik tarama ile yeni eklenen şarkılar ekleniyor zaten..
7) onu denemedim ama sanırım kulllanılabilir

PSN KaNo_41
Samsung i900 OMNIA
ormanci41

21 Eylül 2008, 5:43:47  

şüphelerim vardı teledon la ilgili bu incelemen kafamdaki saoru işaretlerim vardı ama şimdi cevaplarını aldım eyvallah yarın ilk işim almak olucak..

gotcha78

21 Eylül 2008, 11:44:31  

oncelikle inceleme icin tesekkurler ipod katili olarak lanse edilen bir telefon şik bir tasarima sahip emekliye ayiracagim motorolo mpx200 smartphone telefonumdan sonra alabilcegim diebildigim bir telefon buldum nihayet.

Ayrica şunu soleyim ayni ozelliklere sahip bu telefonu nokia cikarmis olsa idi fiyati x2 olurdu samsung kaliteli ve fiyat preformans olarakda guzel urunler cikartiyor.

OMNİA

21 Eylül 2008, 13:47:37  

merhaba;

oncelikle iyi gunlerde kullanin demek istedim...

benim sadece bir sorum olucak telefonu alan diger arkadaslarin yazdiklarina karsilik yine sormak istiyorum kulaklik ses cikisi nasil mesala n95 8 gb gore_?

sorumu cv larsaniz beni mutlu edersiniz tlf diger ozelliklerinin cok ii oldugunu biliyorum kamerasini pek bi onemi yok yalnizca kulaklik sesi kalitesini aciklarsaniz sevinirim cunku ben suanda gidip alicam yada innov8 alicam ikisinin arasinda kaldim şimdiden tşk ederim...
not;kulaklik sesinin bas tiz sesleri nasil bide normalde ekolayzir yok yınede sdc caliyor mu yoksa hos dogal akustik bi ses mi_?tşk ederim
quote:

Orjinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

@sungur13

Malzeme cok kaliteli hiç öyle dökülcek gibi bi havası yok bence...
Şebeke cekiminde hiç düşme olayına rastlamadım
dokunmatik ekran cok iyi anında yanıt veriyor yapılan harekete
GPS'i henüz kullanmadım
USB'den sarj olayınıda denemedim henüz :D
sarjı kac gün gider bilmiyorum ilk defa bugün tam sarj yaptım aralıksız kurcalıyorum telefonu ögrenebilmek için.. sarjı bittiginde ortalama bi süre verebilirim sanırım..

@TuVNeRa
internette almadan önce yaptıgım arastırmalarda efektif 256k destekledigi yazıyordu

@gtatarlar

teşekkürler..
Yazmam gereken yeni şeyler oldugu sürece düzenleme yapıcam bu baslıkta..

Figure

Sisteme Gözat

21 Eylül 2008, 13:53:05  

Hayırlı olsun. Bu cihaz çok merak ediliyordu, inceleme iyi oldu

metekan81

21 Eylül 2008, 14:31:58  

iyi telefon samsung u kutlamak lazım. çekik gözlülüler yine iş yaptı

teknoloji nerde biz ordayız
telit35

21 Eylül 2008, 15:20:57  

bu telefonun kendisi mi 16 gb
yoksa
telefonu aldıktan sonra 16 gb lik hafıza kartıda almamaız mı gerekiyor

LesEnfantsTerribles

Sisteme Gözat

21 Eylül 2008, 18:29:25  

@OMNIA

kulaklık sesi n95'den biraz daha düşük ama gizli bi menüye ulaştım omnia'da ses seviyesi biraz daha arttırılabiliyor... ses cok net ve berrak çıkıyor bu konuda şikayetim yok kesinlikle...

@telit35

Telefonun dahili hafızası 16gb ve 16gb'ye kadar micro SD kart desteği var..

@uzunoğlan

Teşekkürler...

@gotcha78

ben teşekkür ederim.. Bu özellikler Nokia'Da olsa gercekten 2 kat pahalı olurdu.. Telefonu ters koyunca sessize alma özelliğine tav oldum bu arada

@ormani41

Hayırlı olsun faydam dokunduysa ne mutlu

PSN KaNo_41
Samsung i900 OMNIA
Warrıor Sako

Sisteme Gözat

21 Eylül 2008, 18:46:14  

hayırlı olsun
gercekten güzel bir telefon

arti6630

21 Eylül 2008, 18:53:35  

quote:

Orjinalden alıntı: neyno78

Fiyatı konusunda araştırma yapan var mı?

Nerden almalı?

şu an yenı bı cıhaz oldugu ıcın fıyat heryerde aynıdır dıye düşünüyorum mılletde sasırmıs yurtdısı kayıtlı olmayan cıhazlara bıle 1000 lıra ıstıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arti6630 -- 21 Eylül 2008; 19:02:48 >

Chenk

21 Eylül 2008, 19:24:06  

LesEnfantsTerribles

Sisteme Gözat

21 Eylül 2008, 20:03:29  

Gizli Ses Ayarları menüsünü ilk mesaja eklenmiştir..

PSN KaNo_41
Samsung i900 OMNIA
sinematürk

21 Eylül 2008, 21:15:33  

Emek verip uğraşmışsın bizi aydınlatmak için çok çok sağol.Teşekkürler....

abdsanlli

21 Eylül 2008, 22:31:03  

Birader eline sağlık. Ben aşağı yukarı 10 gün önce aldım bu cihazı. Dediğiniz gibi ekrana alışmak biraz zor oluyor. mesaj yazmak vs. ama hoş ve kullanışlı. Farklı bir cihaz.
ara komutunda verdiğiniz kodu yazdım "öge bulunamadı" dedi. farklı bir yerimi kurcaladım diye mereklendım.
birde ana ekranda sol taraftaki çubukta olan hızlı ulaşım tuşlarını değiştirme şansı var mı? ben bulamadım. oradaki herhangi birini iptal edip, kendi daha sık kullandığım bir görevlendirme yapabilirmiyiz.?

abdsanlli

21 Eylül 2008, 22:34:54  

muhterem merhabalar,
şu gizli menüye ulaşmanın yolunu birde bize verseniz. mümkünse tabiki

asi@

21 Eylül 2008, 23:07:44  

Harika bir telefon Bu telefon varken N95,N96, iphone almak mantıksız desem yeridir.Samsung aştı olayı

moglys

21 Eylül 2008, 23:15:13  

Samsung i900 PDA'de application'lar arası nasıl geciş yapabiliriz. Gorev yoneticisinde bir cok uygulama acık gozukuyor fakat ekranda acık birsey gozukmuyor..

moglys

22 Eylül 2008, 12:12:06  

Programlar içinde bulunan Görev değiştiricisi ile uygulamalar arası geciş yapılmakta imiş..default'ta Ana menuye uzun sureli basınca direk gelmekte

moglys

22 Eylül 2008, 12:15:08  

Samsung i900 için guzel bir kılıf bulanınız oldumu?

abdsanlli

22 Eylül 2008, 1:21:58  

gittigidiyor.com dan aldım. 22 ytl ye . kılıfçı diye bir dükkandan. kılıf güzel hemende geldi. ayrıca navigasyon için araca tutturma aparatı ile beraber olanıda 32 ytl falan . tutturucuyu tek alırsan daha pahalı. kargoyyuda satıcı ödüyor. kılıf benim hoşuma gitti, ayrıca kemerede takabiliyorsun istersen

OMNİA

22 Eylül 2008, 18:30:04  

benim telefonum u600 ona adidas kilif almiştim kese yi andiyor ama agiz kısma buzulme seklınde kapanmiyor yani ama şik uzerinde kral taçi kral tlf lar için uretilmiş rengi siyah taçda siyak iplıkle işlenmiş belki hosuna gider war işlenmiş 25 ytl di i900 de geleegini dusnuyorum ondan kılıf sorunum yok
quote:

Orjinalden alıntı: moglys

Samsung i900 için guzel bir kılıf bulanınız oldumu?

OMNİA

22 Eylül 2008, 18:34:14  

LesEnfantsTerribles@

size cok tşk ederim gercekten;

ben OMNİA veya İNNOV8 arasinda kaldim,bakalim tekrar saolun tşk ederim ii gunlerde kulanin......

LesEnfantsTerribles

Sisteme Gözat

22 Eylül 2008, 19:57:22  

@omnia

ben teşekkür ederim

PSN KaNo_41
Samsung i900 OMNIA
neyno78

23 Eylül 2008, 2:13:06  

quote:

Orjinalden alıntı: abdsanlli

gittigidiyor.com dan aldım. 22 ytl ye . kılıfçı diye bir dükkandan. kılıf güzel hemende geldi. ayrıca navigasyon için araca tutturma aparatı ile beraber olanıda 32 ytl falan . tutturucuyu tek alırsan daha pahalı. kargoyyuda satıcı ödüyor. kılıf benim hoşuma gitti, ayrıca kemerede takabiliyorsun istersen

Hocam Resim var mı ?

Market İndirim Dergileri:
http://www.galaksirehberi.com

"Alışverişe çıkmadan önce mutlaka"
BAZIL

23 Eylül 2008, 9:40:37  

İlk mesaj
Bu ayarlar ile kulaklık sesinde düzenleme yapıcaz..

Menüye tıkklayın, ordan HEADSET secenegine tıklayın..

Headphones volume: HP(02) -db daha az ses +db daha fazla ses demektir. Burdaki secenegi 0 db yapın
Digital to analog: DAC(0C) Bu ayarda mp3,film gibi şeylerin ses seviyesini etkiler.. Bunuda 0 db yapın..

Bu ayarlardan sonra MENÜ'den APPLY secenegine basın..

Ayarları çok fazla yükseltmeniz telefona zarar verebilir...

Bu ayarların dısındaki seceneklere ne oldugunu bilmeden düzenLeme yapmanız tavsiye edilmez..

not: Bu ayarlar Alıntıdır.. ben denedim gercekten fark ediyor..

quote:

Orjinalden alıntı: abdsanlli

muhterem merhabalar,
şu gizli menüye ulaşmanın yolunu birde bize verseniz. mümkünse tabiki

Samsung 32R72B LCD
Dell Axim x51v
HTC TD2
LG GD900
Volkykls

23 Eylül 2008, 9:46:10  

Herşeyiyle süper bir PDA gibi görünüyor. Alanlara hayırlı olsun.

Merak ettiğim tek bir şey var,

Wi-Fi açıkken şarjı ne kadar dayanıyor acaba?

abdsanlli

24 Eylül 2008, 11:41:33  

merhaba,
ben başka yerde arıyormuşum ondan bulamamışım. kusura bakmayın.
koloay gelsin

FenerLand

24 Eylül 2008, 16:39:26  

bende n95i satıp bunu alacağım 2 gundur kipada inceliyorum cok hosuma gitti alana kadarda her gun gidip incelicem

http://www.turkdosport.com

e-posta: fenerbahceli@superonline.com
Sayfa:   [1] 2   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Samsung i900 Omnia İncelemesi... Gizli SES AYARLARI menüsü eklendi.. Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cinebonus ile 3 Boyutlu sinema üzerine söyleşi
Cinebonus Dijital Sinema Ürün müdürü Serde Nadirler ile röportaj
X-Men Origins: Wolverine
Keskin pençeler iş başında!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç