Şimdi Ara

Kitaplarda %50 indirim kulturtv(kitaplar eksik ve çok geç geliyor) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
0
Favori
26.286
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok böyle bir rezillik, maillere cevap vermiyorlar, telefon açıncada 5 iş günü diye bi hikaye koymuşlar 24 ünde verdiğim siparişi bana en erken 15 gün içinde elinize ulaşır diyorlar. adı sanı duyulmamış yerden alışveriş yapmayacaksın.
  • Bir çok kitap satışı yapan siteden alışveriş yaptım şu ana kadar. Kitaplar 3-5 gün içinde teslim edilmedi diye kimse paniğe kapılmasın çünkü ideefixe, kitapyurdu, hepsiburada gibi büyük sitelerde dahi 15 gün beklediğimi biliyorum. Bu siteden de alışveriş yaptım bugün. kitapların bana 10-15 gün sonra ulaştırılmasını kafadan kabul ettim, çünkü fiyatlar bu kadar beklemeye değer..Umarım kitaplar teslim edilir..:)
  • walla bende ayın 20. c.tesi günü sipariş vermiştim. kargonun bayramdan sonra gelceğini kabullenmiştim artık. ama bugun mail attılar kitapları kargoya verdiklerini sölediler. kargo numarasıda verdiler.hiç beklemiyordum bakalım ne zaman gelecek..
  • 21 eylul'de verdigim siparisi 29 eylul'de kargoya vermisler, fena performans degil. ancak bayram nedeniyle adres degisikligi icerikli bir mesaj atmistim kendilerine birkac gun once, kaale almayip ilk adrese gondermisler. kisacasi e-postalari kesinlikle okumuyorlar, telefonla ulasin derim.
  • Siparişimin iptali için başvurmuştum siparişim iptal edilmiş... Siteye girip baktığımda adıma kayıtlı bir siparişimin olmadığınıda görüyorum. Ancak siparişim Cumartesi günü iptal edilmesine rağmen ücret kredi kartıma iade edilmemiş. Veya talimat verildi ancak banka hesaba yansıtmadı. O yüzden bayramdan sonra iade gerçekleşir herhalde.
  • Bu arada yeri gelmişken siparişimi iptal edeli 6 gün oldu ve ücret hala kredi kartıma iade edilmemiş... Bankamı aradığımda eğerki iade talimatı verildiyse 5 gün içerisinde ücret hesabınıza iade edilir (Bayram tatilide olsa) dediler. Kulturtv.com.tr 'de malum bayram dolayısıyla kapalı telefonlara cevap verilmiyor. Yarın (bugün) şirketi arayacağım ve iade için işlem yapılmasını birkez daha isteyeceğim. Sorun devam ederse kredi kartımın hesap kesim tarihi yaklaştığı için birde bu ücreti bankaya yatırmak zorunda kalacağım ve hiçte hoş olmayan bir durum ortaya çıkacak. İnşallah bugün aradığımda gereken işlemler yapılır ve sorun çözülür.

Lütfen bugün ve bundan sonraki bayram tatili süresince yapacağınız alışverişlerde teslim ve tedarik süresi olan 7 iş gününün tatil sonrası başladığını dikkate alınız. Bu vesile ile Ramazan Bayramınızın iyi geçmesini temenni ediyoruz.

5 gün olan teslim süresini kendi kendilerine 7 güne çıkarmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 3 Ekim 2008; 0:55:12 >
  • Siparişimin Taahhüt edilen tarihlerin dışında gelecek ve bu tarihlerde İstanbul'da olmayacağım için siparişimi iptal etmiştim... Ve Kampanyanın sonuna doğru yararlanmak için tekrar sipariş vermeyi düşünen birisiydim. Ancak bu ücret iadesi sorunu devam ederse bu düşüncemide kafamdan silip atacağım.
    para,pula,ihtişama aldanıp kanma dostum içi boş insanların bu dünyada yeri yok...
  • Ben de Sipariş verecektim şimdi kafama takıldı

Kuzenlere bayram hediyesi kitap alayım dedim ama kitaplar gelesiye bizim kuzenler evlenecek :D Evlilik hediyesi olacak :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: £mre

Benim Merak Ettigim Konuı Ankaradaki Adreslerine Gidip Alışverişi Elden Bu Fiyata Ypabilirmiyiz

ben arayıp sordum yok dediler illa kargoyla gönderiyopruz dediler. niyeyse
  • Bu arada bugün yine arayıp bayanla görüştüm kendisi sipariş iptali için bayram dolayısıyla işlem yapamadıklarını ve benimle beraber 2-3 kişinin daha iptali olduğunu bunların hepsini toplu bir şekilde bugün yapacaklarını ve engeç Pazartesi günü ücretin kredi kartıma iade edileceğini söyledi. O yüzden şuan beklemedeyiz. Ancak görüşmelerden çıkardığım sonuç şirketin bir yamuk yapmayacağı yönünde. Yeni olmaları sebebi ile bazı konularda acemi oldukları bir gerçek.

==> Chemical & Mechanical Engineer <==
  • Birde Ben bir sipariş verecektim.Fakat aynı kitaptan 2 tane almışım yanlışlıkla bunu degiştirmek veya iptal etmek istedim yapamadım
  • bgun itibari ile saat 10da kargo geldi..gayet güzel paketlemişler..herşey güzel gidiyordu içinden hediye bloknot bile çıktı.ama ben 9 kitap sipariş vermiştim kargodan 8 tane çıktı..daha sonra firmayı aradım bi kadın çıktı ve sorunu anlattım.dediği şey temin edemediğimiz kitapları 5 iş günü içinde göndermeye çalışacağız oldu eğer bulamazsakda ücreti iade edeceklerini söledi..kargoyu da sordum sonuçta tek kitap gelecek onun kargosunu kim ödicek dedim onu da biz karşılıcaz dedi..herşey güzeldi ama şu gelmeyen tek kitap biraz kötü oldu...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.