merhaba arkadaşlar size bana bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum sizce sitem kullanışlımı değilse ne gibi problemleri var ve kulanışlı bulduysanız en çok hangi özelliğini beğendiğiniz bana bu konuda yardım ederseniz sevirim arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum
Sitenin tasarımı hiç hoş değil! Aşırı derecede göz yoran bir tasarımınız var. Daha sade ve modern yapmanız emin olun çok daha iyi olur. İllede koyu renkler olacaksa web 2.0 standartlarında koyu renkleri kullanmanızı ve siyahtan öte koyu gri yada siyahımsı mor kullanabilirsiniz. Ama bu hali ile kullanılırlıktan çok göz yorduğundan sitede durulmuyor...
şöyle üstten başlayacak olursak, layer ile koyduğun o izmo logosu hiç dikkat çekmiyor. uğraşmışın heralde ama logoyu daha bi öne çıkarsan sanki daha iyi durucak dimi ?
"-693590 gün, -24 saat, -21 dakika, ve -1 saniye 'dir hizmetinizdeyiz" kardeş şunu doğru yapsana ve ayrıca biraz da sağa çek, izmo logosu kapatmış onun ilk harflerini.
menü sitenin en güzel yeri görünüşe göre.. ama yazı tipi rengini biraz daha böyle değişik denesen sanki daha güzel olur. açık sarı sanki arkaplanla bağdaşır heralde..
şu menünün üstünde ayrı bi menü gibi bişey daha var flash, ordaki yazıların kenarlarındaki tırtıkları kaldırsan mesela, çok daha güzel durur ufak bi detay, çok göz yoruyo..
ve son, siteyi tekrar yaz. microsoft office'da yapılacak iş değil bu
selam izmopolitan, bu eskisine göre daha güzel renkler, düzen falan güzel ayarlamışsın. ama işte bikaç çürük görünüşü bozmuş çok az. bir arkaplan, bir menü, bir ads banner'in arkasındaki o anlamsız turuncu şekil. biraz daha önem ver aslında bunlara, daha bi üstüne git, sade olsun ama detaylı da olsun
üzerinden geçmen gereken yerler bence daha çok renklendirdiğim bölgeler. özellikle arkadaki o çizgileri kaldırman ve siteye biraz daha şehvetli renkler eklemen lazım
teşekkür ederim dark_elf bu dediklerini uygulayacağım ve yine buraya koyarım sizde zahmet olmassa değerlendirirsiniz çok teşekkür ediyorum bu ciddi değerlendirmen ve önerilerin için sana
Arkadaşım körlere sayfa yapıyormuş gibi büyük yazılar kullanma ilk etapta bunlara uymalısın.Bence yeni bir tasarıma başla ve acele etmeden buradaki arkadaşlara göstere göstere devam ettir.
siten güzel fena değil.ancak dark-elf katlıyorum izmo logosu hiç dikkat çekici .sade bir tasrım olmuş . ama wep sitende biraz daha görseliği ön plana çıkartısan daha güzel olur.çalışmaya devam...............