Bildirim
nokia 6300 için msn arıyorum yardım lütfen
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
mig33 programıyla gırebılırsın. turkcell hattın varsa saatte 2 yada 3 kontur falan gıdıyor _____________________________ EveryWhere is Trabz10 For Us
ViP MembeR
DJNONE
\_______TS_______/ -
avea hattım var hatalık 5mb ye üye oldum fakat mig33ten giremiyoprum ilk giriştTCP HTTP manual çıkıyor 3ünede girdim connecting yazıyor bekliyor:S _____________________________ -
avedan ben girebiliyorum ama cok kontur gidiyor 6300 java tabanli oldugundan alternatifin cok fazla degil _____________________________ EveryWhere is Trabz10 For Us
ViP MembeR
DJNONE
\_______TS_______/ -
quote:
Orjinalden alıntı: djnone
avedan ben girebiliyorum ama cok kontur gidiyor 6300 java tabanli oldugundan alternatifin cok fazla degil
ben gprs paketıne üye oldum o yüzden sorun değil.
rica etsem msn programını upload edip buraya koyabilirmisin?
ve nasıl çalıştıracağımı anlatabilirmisin?
teşekkürler..._____________________________ -
msn programi dedigim mig33 sendede aynisi var bidaha yuklemene gerek yok ayarlarinda bi sorun var herhalde.. kaldiki o programin save dosyasi bende yok gogilda mig33 download yaz yukle yinede yuklemek istiyosan.. _____________________________ EveryWhere is Trabz10 For Us
ViP MembeR
DJNONE
\_______TS_______/ -
quote:
Orjinalden alıntı: alperbal
arkadaşlar nokia 6300 msne girebileceğimi bir msn programı arıyorum lütfen yardım edin nasıl girebilirim nokia 6300 ile msne?
/>
Uygulamanın kısayolları da bulunmaktadır...
* Tuşları kilitler
0 Offline olanları gizler/gösterir
# Sesi kapatıp açar
Bir de herkesin en çok aradığı özellik ileti aldığınızda titreşimle uyarıyor.
Pc den gönderilen titreşimlei de kabul ediyor
Ve hareketli göstermiyor
http://rapid share.com/files/146370739/Bing_v2.1.1_J2ME.jar.html_____________________________ Bilgi Paylaşdıkça Güzel
-
ebuddy programını da kullanabilirsiniz. ben çok memnunum. _____________________________ 
Samsung Galaxy S10 Plus 128gb Prizma Yeşil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler